Eyvah! Komşum!

vallaha sonunda bozacağım kadını. o noktaya geldik artık.
ayıp yahu, insan kocası hakkındaki her şeyi başkasına anlatır mı

Çok ayıp değilse ne diyor üstü kapalı ona göre fikir sahibi olalım MAdem o anlatmaya çekinmiyor siz de burada anlatın bütün kk bayanları duysun özeli falan kalmasın Çok kötüyümm

Amca için bi çözüm yok maalesef
Bahsettiğin kadın atnı bizim kiracımız
Oda öyle hemen hemen her konuda aptal aptal şeyler konuşup beni deli ediyor müzipçede gülünce tepem iyice atıyor ilk başlarda oda zırt pırt gelir kapıya bi vurur dan diye içeri girer her dakka oturmak isterdi ben bıkmadan usanmadan ondan uzaklaşmak için herşey yaptım evine hiç gitmedim gördüğümdede ayaküstü 5 dk konuştum sadece ama maalesef cesaret edip bana şu konuları anlatmana ne lüzum var diyemedim

hani milli olma muhabbeti olur ya ergenlerin arasında hiç ilişkiye girmediği halde ne hikmetse uçan kaçan nefes alan tüm hatunlara hallenmiştir bu ergenler senin komşu da ona döndü..sanırım hayallerinde cinsel dünyasına gökkuşağı diziyor
horlayan komşuya hakikaten yapacak bir şey yok ailen bu evi satıp daha hoş yalıtımlı en azından ses yalıtımlı bir binadan ev alamazlar mı?

Çok ayıp değilse ne diyor üstü kapalı ona göre fikir sahibi olalım MAdem o anlatmaya çekinmiyor siz de burada anlatın bütün kk bayanları duysun özeli falan kalmasın Çok kötüyümm
yani midenizi kaldırmayayım şimdi,
oruçlu olan falan vardır. gerçekten hiç hoş değil. açıkçası yabancı bir adamın mahremini bu kadar ortaya dökmek de istemem.

vallaha parkybull bir ara hangi saatler arasında ve kaç posta (posta lafı bana ait değil) onu bile anlatıyordu. en son bana sordu, cinsel hayatımı "ben rahibe olacağım çektim dünya işlerinden elimi eteğimi" dedim sert bir sesle bir daha sormadı.
ya buraya kentsel dönüşüm geliyor gibi evlerin değeri çok yükselecek hem bundan hem de yıllardır buradalar ondan satmak istemiyorlar haklı olarak.

Soğuk davran.Yüzsüzlük yapıp 'ben yabancımıyım cnm gireyim çıkana kadar' dediğinde ise net bir şekilde içeri alma. cnm müsait değilim de gözlerinin içine bakarak hiç ayırmadan bak. Tabi nefret le değil hafif gülümse ama kararlı olduğunu da belli et :) bir kaç kere tekrar et. O ısrar edecektir emin ol. Bu seferde dersin ki direk ben seninle görüşmek istemiyorum. Bunaltıyorsun beni. Rahatsız oluyorum konuştuğun anlattığın şeylerden daralıyorum de bitsin :) Ayısı benim başımdaydı.Ben de aynını yaptım. Hemen bitmiyor ama ondan sonraki adımlar çelimsiz

Komşunuz kadının sizin hakkınızda ne düşündüğü umrunuzda değilse 'ben çok utangacım bu konularda sen böyle adlı adınca anlatınca çok sıkılıyorum' deyin.

Zaten kadının durumu sağlıklı değil. Samimi olduğunuz kadın arkadaşlar sırasında detay verir ama konunun bir ana fikri vardır. Ya şikayet ediyordur, ya akıl danışıyordur. Bu kadıncağız sizin bekar olmanızdan dolayı sizde olmadığını varsaydığı cinsel hayatının (korkarım bir kısmı hayali olan) detayları ile aklı sıra size bir üstünlük kurup sizi kendine hayran bırakacak. Siz cinsel konuları konuşmasına engel olduğunuz anda onu bu zevkten mahrum bırakacağınız için belki ayağı kesilir.

Şşşşt hakkatten ne anlatıyordu iftardan sonra yazsana

yani hakkımda ne düşündüğünü önemsemiyorum da bu sefer de aklı sıra ablalık yapmaya kalkıp yol yöntem öğretmeye kalkar diye korkuyorum.
Şşşşt hakkatten ne anlatıyordu iftardan sonra yazsana
iftardan sonra yazarım da sonra ayaklanmak yok ama edepsiz konu diye

korkuyorum artık, kadın resmen Boogeyman gibi oldu, kabuslarımda var
Tabii, başka bir seçenek de kendi (gerçek ve/veya hayali) yatak odası maceralarınızla ona üstünlük sağlayıp sindirmek. Yorumlarınıza bakılırsa ağzınız iyi laf yapıyor.

Amca yaşlılık. .

Ya kadına ne demeli. .

İnsan özel hayatını neden anlatır ki..

Kadini tekrar anlatmaya basladiginda soyledigi seylerle iyice rezil et. Azicik utanmasi kaldiysa artik anlatmaz.

Çok merak ettim ben yaa kulağıma söylesene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…