Ayyy bir tanede bende var. Grip başlangıcı gibi şu an.tam şu an elinde koca r barsak ıhlamur, demin aıcak acılı bşr çorba içirdim, orta sehpa da koca bşr tabak meyve portakal kivi mandalina elma ayva, elinde bşr rulo tuvalet kağıdı ve yanında bşr poşet. Biz gribe hazırız buyursun nabalım:-Ay kızlar sormayın eşim grip oldu cok nazlı ıhlamur yaparım dudak büker bişiler hazırlarım yemez söylenir durur o yüzden bnde adını KUMA koydu :):) artık ona sen benim kumamsın diyorum eşimi soranlarada kumam hasta gelin geçmiş olsuna diyorum :):)
Sorma canım bizde savaşa hazırız :) ilaçlar meyveler ıhlamur herşey sehpanın üstünde :) az önce baktım dili dışarda dedim noldu hapşırcam dedi e hapşır dedim gelmiyo dedi :) biz hapşıramıyoruz canım biz o yüzden mutsuzuzAyyy bir tanede bende var. Grip başlangıcı gibi şu an.tam şu an elinde koca r barsak ıhlamur, demin aıcak acılı bşr çorba içirdim, orta sehpa da koca bşr tabak meyve portakal kivi mandalina elma ayva, elinde bşr rulo tuvalet kağıdı ve yanında bşr poşet. Biz gribe hazırız buyursun nabalım:--( off offff yoksa sizde eşim olacağına ben 3 kez hasta olim diyenlerdenmisiniz? Brn anlıor sizi:-D
Yok beaaa. Naz hep onlar nazz.. haplırcağı varsada hapşırmazlar nazdan. Bizimkide tüm gün koşyurdu akşam annesinde gülüş cümbüş eve gelince düştü bütün süngü. Utanmasa bi şişe getiriver dicek ahahah:-DSorma canım bizde savaşa hazırız :) ilaçlar meyveler ıhlamur herşey sehpanın üstünde :) az önce baktım dili dışarda dedim noldu hapşırcam dedi e hapşır dedim gelmiyo dedi :) biz hapşıramıyoruz canım biz o yüzden mutsuzuz
Piiiii... bişey dicek olsan hemen başlat hastayım ama kolum kanadım tutmuyor diee:-DHatta benimki şimdi ıhlamuru halıya döktü valla dövücen az kaldı
Mesajına cok güldüm neden biliyor musun cünkü benimki az önce tuvalete giderken polar battaniyeye sarılmıştı öyle döktü ıhlamuru sonra bende kızdım ona hemen dediki hastayım bak tuvalete giderken üşüdüm niye şişe getirmedin dedi şişe getirsen ya diyor : D valla dövücem :):)Yok beaaa. Naz hep onlar nazz.. haplırcağı varsada hapşırmazlar nazdan. Bizimkide tüm gün koşyurdu akşam annesinde gülüş cümbüş eve gelince düştü bütün süngü. Utanmasa bi şişe getiriver dicek ahahah:-D
demekki neymiş erkek = şişeymiş:-D hepsi aynı die boşa demioz:-DMesajına cok güldüm neden biliyor musun cünkü benimki az önce tuvalete giderken polar battaniyeye sarılmıştı öyle döktü ıhlamuru sonra bende kızdım ona hemen dediki hastayım bak tuvalete giderken üşüdüm niye şişe getirmedin dedi şişe getirsen ya diyor : D valla dövücem :):)
konunun özeti...Ay kızlar sormayın eşim grip oldu cok nazlı ıhlamur yaparım dudak büker bişiler hazırlarım yemez söylenir durur o yüzden bnde adını KUMA koydu :):) artık ona sen benim kumamsın diyorum eşimi soranlarada kumam hasta gelin geçmiş olsuna diyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?