Ezik ikizim

Ruslana90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
147
30
13
35
bugün ikiz kız kardeşimle sarılıp ağladık hem üzüntüden hem sinir bozukluğundan
Kardeşim benim tersime çok narin nazlı çıtkırıldım bişeydir bi o kadar da alçak gönüllü ağzı pek laf yapmayan uysal hanım hanımcık bişey
Sevgilisinin annesi kardeşimden nefret ediyor
kadın çocuğa demiş ki kardrşim üçin Bak oğlum o kız mıymıntı çok çıtkırıldım sana hayatı zehir eder kadın biraz cevval olmalı onla ömür geçmez yapma etme oğlum demiş ve çocuk bunu kardeşime anlatıyo ve üstüne de ekliyo anneme pek bişey diyemedim yalan söylersem anneme seni savunmak için yarın öbür gün senin davranışlarını görüp bak gördün mü oğlum ayrıl der seni tanımadığımı düşünür ama ben anneme bunu birlikte aşabileceğimizi söyledim daha gerçekçi oldum demiş ve kardeşim annen bana mıymıntı diyince bişey demedin mi demiş o da her söylediğine katılmadığımı dedim falan demiş
Kardeşim de başka da bişey dememiş azcık mesafeli davranacakmış Siz ne yapardınız Kendini ezdiriyo

Kendini ezdiriyor çünkü ama başkası ona mıymıntı diyemez siz olsanız naparsınız

Kendini ezdiriyor çünkü ama başkası ona mıymıntı diyemez siz olsanız naparsınız

Huyu mizacı böyledir
Siz şimdi taktik verip şöyle yap böyle yap deseniz bile sonuçta üstünde eğreti duracak.
Deneyimlerinden öğrenecek nasıl olması gerektiğini başka yolu yok, insan yediği kazıklarla olgunlaşıyor.

Huyu mizacı böyledir
Siz şimdi taktik verip şöyle yap böyle yap deseniz bile sonuçta üstünde eğreti duracak.
Deneyimlerinden öğrenecek nasıl olması gerektiğini başka yolu yok, insan yediği kazıklarla olgunlaşıyor.
Sevgilinizin annesi size mıymıntı dese sevgiliniz de annesine bişey demese ve size anlatsa bişey demez misiniz

TDK.
Mıymıntı : İnsanın sabrını tüketecek derecede yavaş ve mızmızca iş gören (kimse)

TDK.
Ezik : Olaylar ve hayat şartları karşısında güçsüz ve sıkıntılı duruma düşmüş olan, üzüntülü kimse.

Hangisi daha kötü bilemedim.

E kadın miyminti demiş tamam kötü olmuş ama siz de ezik diyorsunuz. Aynı şey değil mi? Elin kadını ne demiş önemsemem ama ailemden biri beni karakterimden ötürü bir şekilde kötü isimle aniyorsa buna aşırı bozulurum.

Ya niye herkes. benim ezik dememe takıldı konu o mu burda konuyu açana yüklenme hastalığı var heralde insanı pişman etmeyin Benim kardeşime ne dediğim beni ilgilendirir kendisine de söyledim ezdiriyosun kendini diye Asıl konuya yorum yapacaksanız yapın

sen bile başlığı ezik diye atmışsın. elin kadını mıymıntı demiş çok mu.
bende olsam oğluma acırdım.
kardeşin biraz güçlü olsun fazla çıtkırıldımlık iyi değil.
Konuyu okurken aynisini gecirdim icimden noop , konu sahibinr ayip olmasin diye yazmayacaktim ama sen yazmissin :)
Valla koni sahibi , benim de oglum var , bende boyle biriyle evlenmesini istemem , kardesinizi biraz acmaya calissaniz , en azindan kendi hakkini savunacak sesini cikaracak biri hale gelse biraz

Konuyu okurken aynisini gecirdim icimden noop , konu sahibinr ayip olmasin diye yazmayacaktim ama sen yazmissin :)
Valla koni sahibi , benim de oglum var , bende boyle biriyle evlenmesini istemem , kardesinizi biraz acmaya calissaniz , en azindan kendi hakkini savunacak sesini cikaracak biri hale gelse biraz
Ne yapsın kız işte onu soruyorum Sizin erkek arkadaşınızın annesi böyle dese size gelip anlatsa siz ne yapardınız

Ne yapsın kız işte onu soruyorum Sizin erkek arkadaşınızın annesi böyle dese size gelip anlatsa siz ne yapardınız
Bu soruyu son cevaplayacak insan benim herhalde forumda cunku ben agzini yirtarim o lafi bana getiren adamin :)
Ama iste sorun bu kardesiniz buna cevap veremez cunku karakteri musade etmez
Burada is size dusuyor , ikizi olarak ona yol gosterin , beraber disari cikin , daha cok insanla muhatap olsun , daha girisken olsun
Bilemedim yani baska turlu kendini nasil savurunur hale gelir ki?

• Beğen
Reactions: KV_
Ya niye herkes. benim ezik dememe takıldı konu o mu burda konuyu açana yüklenme hastalığı var heralde insanı pişman etmeyin Benim kardeşime ne dediğim beni ilgilendirir kendisine de söyledim ezdiriyosun kendini diye Asıl konuya yorum yapacaksanız yapın
Senin kardeşine ne dediğin gelip de internette bir forumda yazıyorsan sadece seni ilgilendirmiyor. İstediğimiz yere takılırız. İstediğimiz yerine de yorum yaparız konunun.
Terapiye götürün madem, biraz özgüven geliştirsin.

Bu soruyu son cevaplayacak insan benim herhalde forumda cunku ben agzini yirtarim o lafi bana getiren adamin :)
Ama iste sorun bu kardesiniz buna cevap veremez cunku karakteri musade etmez
Burada is size dusuyor , ikizi olarak ona yol gosterin , beraber disari cikin , daha cok insanla muhatap olsun , daha girisken olsun
Bilemedim yani baska turlu kendini nasil savurunur hale gelir ki?
İyi de kız 28 yaşında Baba hep el üstünde tuttu prenses gibi yetiştirdi bilhassa onu Sebebini ben de bilmiyorum Pamuklara sarıla sarıla büyüdü pamuk prenses Değişmez o öyle artık

Kardeşiniz çalışmıyorsa bi işe girsin ,
Çalışma hayatı insana ses çıkarmayı , cazgır olmayı tabiri caizse öğretiyor.
Araba bal kabağına dönmeden , hayatın gerçekleriyle yüzleşsin.

Bundan sonra disariya karsi güclü dursun o zaman.

Back
X