- Konu Sahibi Bursaligirl
-
Allahım neler okuyorum yaKızlar biraz sizi sıkmamak için özet geçeceğim (çalışacağım) . Biri var, fuckbuddy gibi takılıyoruz. Yani 2.sefer evine gittim beraber olduk. Sonra da olduk vs. Ama beraberlikten sonra eskilerimle veya hayatımla ilgili bir şeylee soruyor. Onda kaldığım günün ertesi günü bana kahvaltı hazırladı. Böyle benimle konuşmaya çalışıyor sürekli. Sonea mesaj filan atıyor. Napıyorsun nasılsın vs diye. Hiçbir zaman ilk mesaj atan taraf ben olmadım. Bana dediki en sonki şeyden sonra belki mesajda daha samimi ve sıcak oluruz diye düşünmüştüm ama olmadı dedi. Ve En son eve giderken sevgilim olsa kıskanır mıydın dedi. Dedim hayır neden kıskanıyım. Sen dedim. Yani olmamasını tercih ederim dedi. Ama daha önce bana senin düzgün bir ilişkiye başlamanı ve birisiyle mutlu olmanı isterim filan dedi. Bunları neden sorduğunu sorduğumda konuşkan olmaya çalışıyorum diyor hep. Neyse yine benimle görüşmek istedi. Ben de direkt sordum. Seninle çıkmıyorum, flörtüm değilsin, sevgilim değilsin, neden benimle bu kadar vakit geçirmek istiyorsun diye. Seninle vakit geçirmeyi eğlenmeyi çok seviyorum. Ayrıca çok da güzelsin gibi bir şey dedi vs vs. Beni haftasonu Mudanyaya davet etti. Ben buna biriyle sevgili olabileceğimi ve bir çocuktan hoşlandığımı söyledim. Yani ilişki başlarsa seninle görüşmem diye. Beni eve davet etti yemek yapayım konuşalım son vakitlerimi güzel geçirelim vs dedi. Şimdi bu çocuğun tavırları F*** buddy gibi değil. Tuhaf geliyor. Ona da sormak istemiyorum neyiz biz gibi. Şimdi bu çocuk benim neyim ya? Napmalıyım? Genelde hep kızlar aşık olur derler ama anlayamadım yanii
Valla ben de anlamadım. Yaş itibariyle yeni nesil muhabbetlere aşinayım. En safının bile fb’si şusu busu var yani. Gençlerin dilinden düşmüyor böyle şeylerKız olanı söylemiş niye beğenmedim yağmuruna tuttunuz ahahahahah.
Siz tanıyın tanımayın var yani. Ben de tasdiklemiyorum hatta hoşlanmıyorum ama bu var olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben süper bir şey mi dedim? Hayat bizim gördüğümüz şeyler kadar mı? 18-26 yaş grubunda çok yaygın terimler bunlar. İster beğenin ister beğenmeyin. Yorumcular terimleri bilmediği için konu uydurmasyon helmiş ama üniversite hayatında duyduğum şahit olduğum hikayeleri anlatsam ağzınız açık dinlersiniz.Ben böyle bir yeni nesil tanımıyorum ayrıca bu şekilde bir nesil yetiştirmiyorum. Afedersiniz ama nerdeyse kültürümüzü b.k ettiniz…
Kendi ortamında ve sürekli görüştüğü insanlara karşı imajını korumaya çalışan, oturaklı kız görünümünü kaybetmek istemeyen biridir ve ortamından olmayan, ortak çevrelerde bulunmayan biriyle fb hayatı yaşıyordur. Kimsenin dediğine ve yaptığına şaşırmadığım için garipsemiyorum artıkTakıldığımız kısım fbsi olması değil. İki hafta öncesine kadar arkadaş olduğu erkeklerin evde San Sebastian Cheesecake yeme davetine bile gitmeyen, bu konularda muhafazakar olduğundan bahseden biri için bu fb mevzusu sert bir geçiş oldu sadece.
Kız bir olgudan bahsetmiş, vaaoow ne harika bişi dememiş ki. Hem dese ne? Herkesin yaşadığı kendine.Ben böyle bir yeni nesil tanımıyorum ayrıca bu şekilde bir nesil yetiştirmiyorum. Afedersiniz ama nerdeyse kültürümüzü b.k ettiniz…
Gül gibi parkı cunup edecek, git kız zopaynan.Eyvah bu Mudanyaya gitmiş belli
O park Gökdere civarındaydı sanırım, merkezde yani ahahahjajaGül gibi parkı cunup edecek, git kız zopaynan.
FuckbuddyBen sansürlemiyorum. Otomatik yapıyor
Ahahahahahaah
Harf eksiğin varFuckbuddy
Evet Gökdere Millet Bahçesi geleydi de bi Rus göreydik yahuO park Gökdere civarındaydı sanırım, merkezde yani ahahahjaja
NeresindeHarf eksiğin varkurtardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?