F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Hayir. Daha oncekiler kotu davraniyormus. Bu normal. Asik diyecegimiz bir sey yok bence asik olan insan bu kadarcik sey yapmaz daha fazla belli eder.

Allahım neler okuyorum ya
Nasıl insanlarsınız.

Ben böyle bir yeni nesil tanımıyorum ayrıca bu şekilde bir nesil yetiştirmiyorum. Afedersiniz ama nerdeyse kültürümüzü b.k ettiniz…
Siz tanıyın tanımayın var yani. Ben de tasdiklemiyorum hatta hoşlanmıyorum ama bu var olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben süper bir şey mi dedim? Hayat bizim gördüğümüz şeyler kadar mı? 18-26 yaş grubunda çok yaygın terimler bunlar. İster beğenin ister beğenmeyin. Yorumcular terimleri bilmediği için konu uydurmasyon helmiş ama üniversite hayatında duyduğum şahit olduğum hikayeleri anlatsam ağzınız açık dinlersiniz.

Kendi ortamında ve sürekli görüştüğü insanlara karşı imajını korumaya çalışan, oturaklı kız görünümünü kaybetmek istemeyen biridir ve ortamından olmayan, ortak çevrelerde bulunmayan biriyle fb hayatı yaşıyordur. Kimsenin dediğine ve yaptığına şaşırmadığım için garipsemiyorum artık

Ben böyle bir yeni nesil tanımıyorum ayrıca bu şekilde bir nesil yetiştirmiyorum. Afedersiniz ama nerdeyse kültürümüzü b.k ettiniz…
Kız bir olgudan bahsetmiş, vaaoow ne harika bişi dememiş ki. Hem dese ne? Herkesin yaşadığı kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…