- 23 Ocak 2016
- 34.174
- 50.223
- 598
- Konu Sahibi Bursaligirl
-
Bu konuda leveli atladık şimdi başka konu var Türkçe harflerle yazılmış olanNeresinde
Valla ben de anlamadım. Yaş itibariyle yeni nesil muhabbetlere aşinayım. En safının bile fb’si şusu busu var yani. Gençlerin dilinden düşmüyor böyle şeyler
Ayrı yazacaktın göstereyim F*** buddyHani yapmadıbu yüzden banlanırsam kızarım ama
Sokak lambası mı bu ayol ?Neye şaşırdınız anlamadım yeni neslin çoğu böyle takılıyor. Çoğunun fb’si 10 tane flörtü aynı zamanda hoşlandığı, unutamadığı ve sevgilisi var.
Deneme: F***
Kameramıza da erişim var çünkü programları indirirken kabul ediyoruz yaBırakın Fb yi.. Bugün mağazada baktığım parfümler nasıl oluyor da reklamda karşıma çıkıyor ? Ben bu işten iyice şüphe etmeye başladımKonu sahibinin ıslak rüyalarından daha mühim bu
Proğramla değil ki bizzat gözümle gidip baktımKameramıza da erişim var çünkü programları indirirken kabul ediyoruz ya
Telefon yanınızda olması yeterli elinize aldıysanız kamera erişimi sürekli var zatenProğramla değil ki bizzat gözümle gidip baktım
Arkadaş yazmış ya hani yeni nesilin 10 fbsi oluyor diye ona istinaden o kadara vücut mu dayanır yazmışım hemen limç gelmiş hor kullanmak ne size göre…Vücudu hor kullanmak derken
Vücudu hor kullanmak derken
Yahu diğer arkadaş 10 kişiyle fb olmaktan bahsettiği için “hor kullanmak” söylemini vücudu yormak anlamında kullandım. Anlatabildim miİşleyen demir ışıldar. Vucut dedigin sey sevistikce güzelleşir hor kullanmak nedir allah askina. Tecavüzden mi bahsedilio sanki.
Neredeyse mezar taşına "aynen iade" yazmakla son bulacak hayatlar var burda yazan kadinlarinkilerin arasında, o daha mi iyi? 30a gelmiş seks nedir bilmez.. Orgazmin en dolu dolu oldugu yaşlar 18-25 arasi. En aktif olmak gereken. Asla bitmeyen bi enerjin var üretmek için doganin sana sundugu. O tren bi kere gelio. Kaçırdın mi geçmiş olsun. 40lara gelirken donk eder ancak. Ben bu hayatı yaşamadım diye. Dolayisiyla bence her istediginde her istedigiyle sevismemek de bana göre hayatı haybeye yaşamak.
O dediğiniz flört kategorisine giriyor işte. Kişinin birden fazla seçeneği ve flörtü varsa yedekliyor isim koymuyor. Aralarından en makulu ve heyecanlandıranıyla yola devam edip diğerlerine yol veriyoraşinayım demişsiniz o halde merak ettiğim bir şey var sorayım hemen.
bu yeni nesilde mesajlaşalım konuşalım beraber gezelim hatta ele ele gezelim ama arkadaş kalalım şeysi de mi var? varsa bu ilişki çeşidinin ismi var mı? (fak içermiyor)
Boş vakitle ne alakası var? Gençler sevişiyor . Ve sevişen herkes sevgili değilHangi yeni nesilden bahsediyor anlamadım doğrusu. Genclerimiz iyi eğitim ve kariyer yapmakla meşgulken yok 10 tane fb yok 10 flört ve üstüne üstük sevgili vs … hangi boş vakte sığacak bu kadar şey ??
Arkadaş yazmış ya hani yeni nesilin 10 fbsi oluyor diye ona istinaden o kadara vücut mu dayanır yazmışım hemen limç gelmiş hor kullanmak ne size göre…
ülkede kaç tane bakir erkek var? kaçı cinsel ilişkiyi sürekli sevgilileriyle yaşıyor? barlar, gece clubleri gençlerle dolu. o gençler iki bira içip eve mi dönüyor yoksa yaşıtlarıyla tanışıyorlar mı? fuckbuddy diye isim takınca garipsiyorsunuz da insanlar sevişiyor işte yav milyon yıldır olan bir gerçekArkadaş yazmış ya hani yeni nesilin 10 fbsi oluyor diye ona istinaden o kadara vücut mu dayanır yazmışım hemen limç gelmiş hor kullanmak ne size göre…
Eee tamam da nedir bu olgu? Yeni nesil bu şekilde mi tanınmalı? Bende çocuk yetiştiriyorum ve onların bahsedilen şekilde yetişmesi hem ruhen hemde bedenen sakıncalı. Düşünsene onlarca erkekle yada kızla beraber olan gençleri… psikolojik olarak bile yorar insanı. Yeni nesil özellikle Türkiye’de ki yeni nesil öncelikle kariyerine ve geleceğine konsantre olmalı.Kız bir olgudan bahsetmiş, vaaoow ne harika bişi dememiş ki. Hem dese ne? Herkesin yaşadığı kendine.
Sevişsin tabi bende buna karşı değilim ama 10 adet fk vs bunlar bana göre sağlıklı şeyler değilBoş vakitle ne alakası var? Gençler sevişiyor . Ve sevişen herkes sevgili değil
O dediğiniz flört kategorisine giriyor işte. Kişinin birden fazla seçeneği ve flörtü varsa yedekliyor isim koymuyor. Aralarından en makulu ve heyecanlandıranıyla yola devam edip diğerlerine yol veriyor
Bu akşamki konular da fuckbaddy olmuşKızlar biraz sizi sıkmamak için özet geçeceğim (çalışacağım) . Biri var, fuckbuddy gibi takılıyoruz. Yani 2.sefer evine gittim beraber olduk. Sonra da olduk vs. Ama beraberlikten sonra eskilerimle veya hayatımla ilgili bir şeylee soruyor. Onda kaldığım günün ertesi günü bana kahvaltı hazırladı. Böyle benimle konuşmaya çalışıyor sürekli. Sonea mesaj filan atıyor. Napıyorsun nasılsın vs diye. Hiçbir zaman ilk mesaj atan taraf ben olmadım. Bana dediki en sonki şeyden sonra belki mesajda daha samimi ve sıcak oluruz diye düşünmüştüm ama olmadı dedi. Ve En son eve giderken sevgilim olsa kıskanır mıydın dedi. Dedim hayır neden kıskanıyım. Sen dedim. Yani olmamasını tercih ederim dedi. Ama daha önce bana senin düzgün bir ilişkiye başlamanı ve birisiyle mutlu olmanı isterim filan dedi. Bunları neden sorduğunu sorduğumda konuşkan olmaya çalışıyorum diyor hep. Neyse yine benimle görüşmek istedi. Ben de direkt sordum. Seninle çıkmıyorum, flörtüm değilsin, sevgilim değilsin, neden benimle bu kadar vakit geçirmek istiyorsun diye. Seninle vakit geçirmeyi eğlenmeyi çok seviyorum. Ayrıca çok da güzelsin gibi bir şey dedi vs vs. Beni haftasonu Mudanyaya davet etti. Ben buna biriyle sevgili olabileceğimi ve bir çocuktan hoşlandığımı söyledim. Yani ilişki başlarsa seninle görüşmem diye. Beni eve davet etti yemek yapayım konuşalım son vakitlerimi güzel geçirelim vs dedi. Şimdi bu çocuğun tavırları F*** buddy gibi değil. Tuhaf geliyor. Ona da sormak istemiyorum neyiz biz gibi. Şimdi bu çocuk benim neyim ya? Napmalıyım? Genelde hep kızlar aşık olur derler ama anlayamadım yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?