F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Valla ben de anlamadım. Yaş itibariyle yeni nesil muhabbetlere aşinayım. En safının bile fb’si şusu busu var yani. Gençlerin dilinden düşmüyor böyle şeyler

aşinayım demişsiniz o halde merak ettiğim bir şey var sorayım hemen.
bu yeni nesilde mesajlaşalım konuşalım beraber gezelim hatta ele ele gezelim ama arkadaş kalalım şeysi de mi var? varsa bu ilişki çeşidinin ismi var mı? (fak içermiyor)

Kameramıza da erişim var çünkü programları indirirken kabul ediyoruz ya

Vücudu hor kullanmak derken
Yahu diğer arkadaş 10 kişiyle fb olmaktan bahsettiği için “hor kullanmak” söylemini vücudu yormak anlamında kullandım. Anlatabildim mi

O dediğiniz flört kategorisine giriyor işte. Kişinin birden fazla seçeneği ve flörtü varsa yedekliyor isim koymuyor. Aralarından en makulu ve heyecanlandıranıyla yola devam edip diğerlerine yol veriyor

Hangi yeni nesilden bahsediyor anlamadım doğrusu. Genclerimiz iyi eğitim ve kariyer yapmakla meşgulken yok 10 tane fb yok 10 flört ve üstüne üstük sevgili vs … hangi boş vakte sığacak bu kadar şey ??
Boş vakitle ne alakası var? Gençler sevişiyor . Ve sevişen herkes sevgili değil

Arkadaş yazmış ya hani yeni nesilin 10 fbsi oluyor diye ona istinaden o kadara vücut mu dayanır yazmışım hemen limç gelmiş hor kullanmak ne size göre…

Arkadaş yazmış ya hani yeni nesilin 10 fbsi oluyor diye ona istinaden o kadara vücut mu dayanır yazmışım hemen limç gelmiş hor kullanmak ne size göre…
ülkede kaç tane bakir erkek var? kaçı cinsel ilişkiyi sürekli sevgilileriyle yaşıyor? barlar, gece clubleri gençlerle dolu. o gençler iki bira içip eve mi dönüyor yoksa yaşıtlarıyla tanışıyorlar mı? fuckbuddy diye isim takınca garipsiyorsunuz da insanlar sevişiyor işte yav milyon yıldır olan bir gerçek

Kız bir olgudan bahsetmiş, vaaoow ne harika bişi dememiş ki. Hem dese ne? Herkesin yaşadığı kendine.
Eee tamam da nedir bu olgu? Yeni nesil bu şekilde mi tanınmalı? Bende çocuk yetiştiriyorum ve onların bahsedilen şekilde yetişmesi hem ruhen hemde bedenen sakıncalı. Düşünsene onlarca erkekle yada kızla beraber olan gençleri… psikolojik olarak bile yorar insanı. Yeni nesil özellikle Türkiye’de ki yeni nesil öncelikle kariyerine ve geleceğine konsantre olmalı.

O dediğiniz flört kategorisine giriyor işte. Kişinin birden fazla seçeneği ve flörtü varsa yedekliyor isim koymuyor. Aralarından en makulu ve heyecanlandıranıyla yola devam edip diğerlerine yol veriyor

pff buna ciddi mesai lazım ama ya
7/24 e yakın mesajlaşma konuşma gün içi zaten okulda göz önü.
yok yok bu bence başka bir şekil çözecem ama

Bedeninizi kullandırıyorken ruhunuzun acı çekmeyeceğinizi mi sandınız ?
Çarpık ilişkileri bu kadar hafife alamıyacığınız halde ne zaman son verip kendinize saygı duyup ,aynaya bakabilieceksiniz !!!!

Bu akşamki konular da fuckbaddy olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…