F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Eee ama bu benim iliski anlayisim surekli ne konuscazbenim erkeklerden beklentim bu zati.benefitmuymusum ben

Neye şaşırdınız anlamadım yeni neslin çoğu böyle takılıyor. Çoğunun fb’si 10 tane flörtü aynı zamanda hoşlandığı, unutamadığı ve sevgilisi var.

Deneme: F***
Sasirilma sebebi şu, fuckbuddyime asik oluyorum diye konu acsa bu dert olurdu, ama konu fuckbuddyim bana asik oluyor olunca cevaplar da ona gore oluyor. Fuckbuddysi asik oluyorsa, duygusal baglanma istemiyorsa, bundan rahatsiz olmussa gitsin baska F*** bulsun, baska F*** mi yok memlekette? Nedir yani burda dert olan?

Topic’in adı bir derdim var. Hayat memat meselem var değil ki. Kafasına takılmış sormuş. Belki kendisi de içten içe hoşlanıyordur.

Tüm yorumları okuyamadım ama benim bildiğim f.b ilişkisinin amacı sadece cinsellik istenildiği zaman iletişime geçmek ve diğer zamanlarda kişiler birbirine bağımsız yaşayabilmektedirler. Yani beraberken sohbet edende olur beraber yemek yiyende ama dışarda buluşanlara hic rastlamadım. Amaçta bu zaten birbirine bagımlı olmadan ilişki yaşamak. Bence adamın bu davranışları size aşık olduğunu göstermiyor.

Aşk olduğunu sanmıyorum sahiplenme olabilir, hoşlanma olabilir bide güzelsin demiş :) bence kendine bunu yapma uzak dur sağlıklı bir ilşki yap

Neye şaşırdınız anlamadım yeni neslin çoğu böyle takılıyor. Çoğunun fb’si 10 tane flörtü aynı zamanda hoşlandığı, unutamadığı ve sevgilisi var.

Takıldığımız kısım fbsi olması değil. İki hafta öncesine kadar arkadaş olduğu erkeklerin evde San Sebastian Cheesecake yeme davetine bile gitmeyen, bu konularda muhafazakar olduğundan bahseden biri için bu fb mevzusu sert bir geçiş oldu sadece.

Ben böyle bir yeni nesil tanımıyorum ayrıca bu şekilde bir nesil yetiştirmiyorum. Afedersiniz ama nerdeyse kültürümüzü b.k ettiniz…

Bütün yorumları okudum.

Nikahsız birliktelik yaşamanız da kimseyi ilgilendirmez, tek gecelik ilişki yaşamanız da kimseyi ilgilendirmez, biriyle sadece seks için görüşmeniz de hiç kimseyi ilgilendirmez ama...

Yani bu dert mi şimdi? Sen aşık olmaya başlasan bi akıl verelim hadi şunu yap bunu yap diye. Adam sana yapışık geliyorsa bırak başkasını bul. Bunun yolu budur.

Ne yapalım hep beraber adamın sana aşkla bağlanmasının ne kadar da romantik bir şey olduğundan ama senin istememenin tam bir imkansız aşk olduğundan falan mı bahsedelim?

Bırak.

Basit.

Bırak.

Yok fuckbuddy miyiz yok kahvaltı hazırladı bu ne demek yok mesaj attı niye atıyor. Görüşme rahatsızsan? Yani bunun neyini dert diye açar insan?

Ben yeni nesilimm gerçekten doğru. %5’lik bir kısım anca fb ilişkisi yaşıyodur ben hiç görmedim
Hangi yeni nesilden bahsediyor anlamadım doğrusu. Genclerimiz iyi eğitim ve kariyer yapmakla meşgulken yok 10 tane fb yok 10 flört ve üstüne üstük sevgili vs … hangi boş vakte sığacak bu kadar şey ??

Bence bu yanlış çoğu gencecik ve bence normal değil bu vucudu hor kullanmak ileride vucutları bile kötü olacak benim düşüncem.
İşleyen demir ışıldar. Vucut dedigin sey sevistikce güzelleşir hor kullanmak nedir allah askina. Tecavüzden mi bahsedilio sanki.

Neredeyse mezar taşına "aynen iade" yazmakla son bulacak hayatlar var burda yazan kadinlarinkilerin arasında, o daha mi iyi? 30a gelmiş seks nedir bilmez.. Orgazmin en dolu dolu oldugu yaşlar 18-25 arasi. En aktif olmak gereken. Asla bitmeyen bi enerjin var üretmek için doganin sana sundugu. O tren bi kere gelio. Kaçırdın mi geçmiş olsun. 40lara gelirken donk eder ancak. Ben bu hayatı yaşamadım diye. Dolayisiyla bence her istediginde her istedigiyle sevismemek de bana göre hayatı haybeye yaşamak.

hoşlanmış demek ki senden. kibar bir insana benziyor. eğer bu senin için sorunsa ayrıl başka fakbadi bul o zaman. insanların duygularıyla oynama.

Kafadan kontak bir nesil türedi ve bunlar üreyecek eninde sonunda bir nesilimiz çöp oldu ne yapmak gerek bilmiyorum, sanırım yokmuş gibi davranmak lazım , ama kokuları çocuklarımızı rahatsız edecek bizi rahatsız edecek çok üzgünüm

Kız olanı söylemiş niye beğenmedim yağmuruna tuttunuz ahahahahah.

Fudy mi ne iş ben baya cahil kalmışım yaa...yeni ismi bumu eski ismi ne nereden çıktı bu fudymi mudiymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…