F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

FB hiç yaşamadim ama cinsellik ve birlikte vakit gecirmek aşk midir şu durumda bilemedim yani arkadaslik+cinsellikte olabilir diye dusunuyorum. Bi de kahvalti hazirliyor diyorsunuz onceki FBleriniz sizi aç aç eve mi yolluyordu? Bence bu cok kotu bir sey, beni aç eve yollayan biriyle FB bile olmazdim ben, ha illa birlikte kahvalti istemiyorsam eger duşumu alir cikar evime giderim yani birlikte uyumazdim. Ne sacma şey

Hiç geçmedi bu konu nedense,biraz daha çalışmalısın Birsalikiz.

Hayatınızda herşey yolunda F*** buddy derdiniz mi kaldı..

F*** buddy de genelde böyle şeyler olmaz. O yüzden sordum

Ne farkı var ki?
Fuckbuddy yani gecelik ilişki. Tinderda, barda tanıştın mesela , eve geçtiniz, bir gece gecirdiniz. Telefon numarasını almadan vedalasabilirsin. Ya da sadcee tekrar buluşacağınız zaman konuşursun.
Ama friends with benefitste bir dostluk bağı var. Bazen beraber tatile gider balayı gibi Elele gezersiniz , romantizm ihtiyacını giderirsiniz ama şehre geri donunce 'vardin mi' mesajından sonra uzun süre tekrar konuşmasıniz.
Birbirinize ailenizi, hayatınızı anlatır saatlerce sohbet edersiniz. Tek olmak istemediğin etkinliklere konser , tiyatro vs onu davet edersin, sohbetini seversin, bazen evde sarmaş dolaş film izlersin, beraber yemek yaparsın, hayatına biri girip seni bıraksa üzülürsün çünkü bir bağ kurmussundur. Ama sevgilin de değildir. Öyle bir düşünce ikinizde de yoktur. Öyle aradın aramadın, mesajıma geç döndün, nereye gittin falan triplerine hic girmezsiniz. Zırt pirt değil buluşmadan buluşmaya görüşürsünüz.
Böyle yani, senin ilişkin keisnlikle buna uyuyor..ortada aşk falan yok..rahat ol

F*** buddy ile one night stand biraz farklı. Ama dediğinizi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…