F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Cinselliğin Afrika'sında oldugumuz bir yerde kimse eline gecen fırsatı kaçırmak istemiyor tabii.

İki haftada belli ki çok şey değişmiş hayatınızda.

Kim fbudysine yemek yapar ya. İçersin birlikte en fazla sonra sen sag ben selamet der çıkarsın :) baya baya sevgili olmak istio bence. Sen ne hissediorsun?

Aşık olduğunu zannetmiyorum. Erkekler bir kadınla fuckbuddy/friends with benefits olunca da onun hayatında tek kişi olmak isterler. Romantik bir nedenden dolayı değil bu istekleri. Daha çok egodan ve kolay sekse erişimin bitme korkusundan bu.

Bu Bildigin ihtiyaç halinde kullanılan sevgili ihtiyacı giderince herkes kendi yoluna sadece sex olmayan duygusallıkda olan bişey ne kaaa güzelmiş böyle zamanında bilseydim denerdim böyle bişey

Sen de amma usta çıktın be kızım Şaka bir yana konu bana da geçmedi gece gece hikaye yazan feridun abi olduğunu düşünüyorum bey amca, Mune
Yazdığım şeyler yalan değilki. Kim nasıl böyle şeyler yazabilir? Her aklınıza yatmayanı yalan diye insanları etiketlemeyin. Napayım ss mi atayım

Yani aşk değil ama bu sohbete de gerek yok. Fb değiş kafan rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…