- 17 Ağustos 2011
- 24.600
- 154.943
- 798
- Konu Sahibi Bursaligirl
-
Valla çok güzel bir şeyBu Bildigin ihtiyaç halinde kullanılan sevgili ihtiyacı giderince herkes kendi yoluna sadece sex olmayan duygusallıkda olan bişey ne kaaa güzelmiş böyle zamanında bilseydim denerdim böyle bişey
Ben de Paris’te yaşıyor diye profil fotoğrafını Eyfel Kulesi yapanSen de amma usta çıktın be kızımŞaka bir yana konu bana da geçmedi gece gece hikaye yazan feridun abi olduğunu düşünüyorum bey amca, @Mune
Yok bacım bu konuda insan bu kadar kısa sürede değişmez.İnsanlar değişebilir. İkisinde de aynı kişiden bahsediyorum
Burada genelde kaynana,görümce,elti konuları açılır.Böyle marjinal konular da genelde ortalığı karıştırmak isteyen trol hesaplar tarafından açılır.Kisacasi trol olduğunu düşünüyoruz küçük hanım,ya da bey her neyseYorumlara bak ama. Herkes farklı bir şey diyor
Bir karikatür vardı, cemil ipekçi'nin muhafazakarim açıklamasından sonra okumuştum. "Sen daha en mufahaza etmen gereken şeyiniAboo muhafazakar mıymış
Yengeç seni baba oğul ve kutsal ruh adına şovalye ilan ediyorumFuckbuddy yani gecelik ilişki. Tinderda, barda tanıştın mesela , eve geçtiniz, bir gece gecirdiniz. Telefon numarasını almadan vedalasabilirsin. Ya da sadcee tekrar buluşacağınız zaman konuşursun.
Ama friends with benefitste bir dostluk bağı var. Bazen beraber tatile gider balayı gibi Elele gezersiniz , romantizm ihtiyacını giderirsiniz ama şehre geri donunce 'vardin mi' mesajından sonra uzun süre tekrar konuşmasıniz.
Birbirinize ailenizi, hayatınızı anlatır saatlerce sohbet edersiniz. Tek olmak istemediğin etkinliklere konser , tiyatro vs onu davet edersin, sohbetini seversin, bazen evde sarmaş dolaş film izlersin, beraber yemek yaparsın, hayatına biri girip seni bıraksa üzülürsün çünkü bir bağ kurmussundur. Ama sevgilin de değildir. Öyle bir düşünce ikinizde de yoktur. Öyle aradın aramadın, mesajıma geç döndün, nereye gittin falan triplerine hic girmezsiniz. Zırt pirt değil buluşmadan buluşmaya görüşürsünüz.
Böyle yani, senin ilişkin keisnlikle buna uyuyor..ortada aşk falan yok..rahat ol
Niye kız:)Yengeç seni baba oğul ve kutsal ruh adına şovalye ilan ediyorum
İnsanlar 1 günde bile değişiyor. Neden bahsediyorsunuz?Yok bacım bu konuda insan bu kadar kısa sürede değişmez.
Düşünürsen düşün elti bacıyla uğraşmadığım için sahte mi oluyorum anlamadım kiBurada genelde kaynana,görümce,elti konuları açılır.Böyle marjinal konular da genelde ortalığı karıştırmak isteyen trol hesaplar tarafından açılır.Kisacasi trol olduğunu düşünüyoruz küçük hanım,ya da bey her neyse.
Çok muhafazakar mı kalıyorum güvenip davet edenin evine hemen gitmiyorumdan fikifikim bana aşık mı yeaa sevişme sabahı kahvaltı hazırlıyora geçiş çok hızlı. İnandırıcı değilİnsanlar 1 günde bile değişiyor. Neden bahsediyorsunuz?
Böyle diyince hemen acaba mi dedin amaaBeni eve davet etti yemek yapayım konuşalım son vakitlerimi güzel geçirelim vs dedi.
İnanıp inanmamak sana kalmış. Bir şey kanıtlamak zorunda değilimki. İkizler burcuyum belki ondandırÇok muhafazakar mı kalıyorum güvenip davet edenin evine hemen gitmiyorumdan fikifikim bana aşık mı yeaa sevişme sabahı kahvaltı hazırlıyora geçiş çok hızlı. İnandırıcı değil
Bu sefer ortada gerçekten bir hayasızlık var Neva hanım.Kesinlikle
Türk filmlerinde eline el değmeyen utangaç kız kandirilip ilişkiye girince birden o yolun yolcusu olup kötü yola düşüyor ya, öyle hızlı bir geçiş süreci geçirmişYok bacım bu konuda insan bu kadar kısa sürede değişmez.
Neden olmasındıTürk filmlerinde eline el değmeyen utangaç kız kandirilip ilişkiye girince birden o yolun yolcusu olup kötü yola düşüyor ya, öyle hızlı bir geçiş süreci geçirmiş
F*** kelimesine niye sansür yapılsınBen sansürlemiyorum. Otomatik yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?