F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Bu Bildigin ihtiyaç halinde kullanılan sevgili ihtiyacı giderince herkes kendi yoluna sadece sex olmayan duygusallıkda olan bişey ne kaaa güzelmiş böyle zamanında bilseydim denerdim böyle bişey
Valla çok güzel bir şey ben de memnunum.
Özellikle aranda çekim olan, dünya tatlısı ama bazı sebeplerle sevgilin olmasini istemeyeceğin insanlarla yürüyen bir sistem..ya da uzak mesafe vizirtisiyla

Sen de amma usta çıktın be kızım Şaka bir yana konu bana da geçmedi gece gece hikaye yazan feridun abi olduğunu düşünüyorum bey amca, @Mune
Ben de Paris’te yaşıyor diye profil fotoğrafını Eyfel Kulesi yapan pnarasena vaybı aldım. Aynı hesap geçenlerde California’da yaşıyor diye Golden Gate köprüsü fotoğrafı koymuş takılıyordu buralarda.

Yorumlara bak ama. Herkes farklı bir şey diyor
Burada genelde kaynana,görümce,elti konuları açılır.Böyle marjinal konular da genelde ortalığı karıştırmak isteyen trol hesaplar tarafından açılır.Kisacasi trol olduğunu düşünüyoruz küçük hanım,ya da bey her neyse.

Yengeç seni baba oğul ve kutsal ruh adına şovalye ilan ediyorum

Düşünürsen düşün elti bacıyla uğraşmadığım için sahte mi oluyorum anlamadım ki

İnsanlar 1 günde bile değişiyor. Neden bahsediyorsunuz?
Çok muhafazakar mı kalıyorum güvenip davet edenin evine hemen gitmiyorumdan fikifikim bana aşık mı yeaa sevişme sabahı kahvaltı hazırlıyora geçiş çok hızlı. İnandırıcı değil

Çok muhafazakar mı kalıyorum güvenip davet edenin evine hemen gitmiyorumdan fikifikim bana aşık mı yeaa sevişme sabahı kahvaltı hazırlıyora geçiş çok hızlı. İnandırıcı değil
İnanıp inanmamak sana kalmış. Bir şey kanıtlamak zorunda değilimki. İkizler burcuyum belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…