- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.862
- 298
Her zerresini biliyorum ve suan arkadasimin yardimiyla erkek oldugunu cozdum tesekkurler
Delil yetersizliginden kapaniyor bikere daha baska konuda basima geldi bitmiyor davaBu kisi cevrenizden biri. Durduk yere kimse kimseye boyle sey yapmaz. Ver savciliga desifre et, dostunu dusmanini bil
Doktor degil banada ulasmak.istemiyor bazi ozel cinsel hayatimi doktor bayan sanip anlattigim biri tahminimce ondan o .. Falan diyor pozisyon soluyorŞimdi bu doktor kişisi sana ulaşabilmek için kız profilleriyle sizinle mi uğrasıyor?
Dava degil ya suc duyurusunda bulunup kimligini desifre edeceksinDelil yetersizliginden kapaniyor bikere daha baska konuda basima geldi bitmiyor dava
Doktor degil banada ulasmak.istemiyor bazi ozel cinsel hayatimi doktor bayan sanip anlattigim biri tahminimce ondan o .. Falan diyor pozisyon soluyor
Baya ay gecmisti ama kesinlikle baska kiz hesabi acti sadece benim.icin degil diger beni kandirdigi hesapta faildi cunku kullaniyordu buda oyle sanirimFacebooktan doktor sandigin birine cinsel hayatini mi anlattin? E tamam odur o zaman fazla dusunmeye gerek yok.
Bilişim suçlarına şikayet edeceksin,siber suçlar diyende geçer,istediği kadar adını değiştirsin bulunur.Delil yetersizliginden kapaniyor bikere daha baska konuda basima geldi bitmiyor dava
Ben sizi suçlamadım.Takipci actigimida nereden cikariyorsunuz allah askina kac sene oncesinden kalmis bisey coxukluk ki oldugunun farkinda bile degilim allah rizasi icin kapatilsin konum yahu bilgilenin diye soyluyorum yok sevgiline takik biridir yok yakistiramiyorum bidahada konu falan acarsam nekadar suclama meyillisisiniz biktim yahi
Ya biz nerden bilelim sizin hayatinizi muneccim miyiz?? Acmisiniz konuyu olasliklari soyluyoruz. Sinirli cevaplar veriyorsuniz...sevgilisi olabilor. Sizi aldatmis olabilir. Baska bir kiza asik olabilir sizi kandiriyor olabilir.o kiz sanaldan intikam almaya calisiyor olabilir...duymak istemiyorsaniz kendi akliniz size yeterli geliyorsa bence de acmayin konu. Bir dovmediginiz kalmis uyeleriKim oldugunu bi arkadasim.yardimiyla cozdum sanirim eski konuma bakarsaniz doktor oldugunu idda eden biri vardi erkek o tekrardan bi fake hesap acmis kanimca ayni suclamalari yapiyor cunku sizde olmadigina emin oldugum biseyi plotoniktir diye aklima sokmaya calisiyorsunuz cevresinde kiz olmayan birine erkekmi plotonik asik olacak anlamiyorum yok kiz diyorum cevresinde hala kizdir yarfilariniz bni cildirtiyor he kiz olabilir tamam rahatlayin aldatmistir sozlum beni eminim yaranilmiyo kimseye kapatin konumu bidahada asla konu acmicam bu ne ya durduk yere cileden cikartiyosunuz
Bir bayana takip açmak yakışmaz diyorum evet .
Neden mi?
Bayanlara her ortamda asılacak ne yazık ki abaza çok.
Facebook u amacına uygun kullanabilecek kapasitede insan çok az.
Beni biri merak ediyorsa ya da ben merak ediyorsam ve bu bir tanıdksa iletişime geçmek için ekleme istegi yollarım ya da yollayanı kabul ederim.
Tanımadığım hiç kimseyi ne listeme ekler ne de listesine eklenmek için istek yollarım.
Aradığım merak ettiğim kişiyi ararım ismiyle varsa bakarım profilden o kadar gerekirse istek yollarım.
Herkese açık takibi güvenli bulamam önüne gelene özelimi neden açaym ki ?
Ortalık sapık amaçsız bilinçsiz insan doluyken.
Benim facebook hesabım yok evdekilerin var ve aynı şekilde hiçbiri takip bölümünü açmıyor.
İlk başta açık kaldığında bilemedikleri için abuksubuk yazılar oldu ve hemen iptal ettiler.
Takip özelliğini kullanmak alışveriş ya da yemek gibi hesaplar olanlar kullanır o ayrı.
Konu sahibi için yazmadım bunları zaten mağdur oluşu ortada kızcağıza suç neden isnat edeyim.
Kendisine bu yazıları yazanda tanıdık biridir keşke facebook için kimlik bilgilerine kadar kayıt zorunluluğu olsa bu bilgilerinde gizliliği hakkında kanuni bir güvence bulunsa.
İletişim değil yılıtışım aracı oldu gitti.Ruh hastaları ve sapıkların nöbetçi mekanları
Doğrudur.Yıllardır facebook kullanırım, ablama anneme babama da ben öğrettim. Her özelliğini bilirim neredeyse.
Facebook bu takipçi özelliğine geçtiğinde bile kendiliğinden açılmadı bende o özellik. Bi kere bile 'şu kişi sizi takip ediyor' diye bildirim gelmedi.
Hatunların, özellikle de sevgilisi/eşi olan hatunların bu özelliği kullanması çok saçma geliyor bana.
Yıllardır facebook kullanırım, ablama anneme babama da ben öğrettim. Her özelliğini bilirim neredeyse.
Facebook bu takipçi özelliğine geçtiğinde bile kendiliğinden açılmadı bende o özellik. Bi kere bile 'şu kişi sizi takip ediyor' diye bildirim gelmedi.
Hatunların, özellikle de sevgilisi/eşi olan hatunların bu özelliği kullanması çok saçma geliyor bana.
Benim var takipçilerim ama bildirim gelmiyor hiçbirşekilde, hiçbirşeyimi de göremiyorlar herşeyim gizli çünkü ben anlamadım nerden kaldırıldığına baktım da bulamamıştım. Tesadüfen gördüm takipçilerim varmış bence açılAn birşey değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?