• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

faceboktaki sapik

Bir bayana takipçi bölümünü açmayı hiç yakıştıramıyorum.
Arkadaşlarınla facebook paylaşacaksan özel ayarlama yap takipçilere açma bana farklı amacı düşündürüyor.
Yemek,alışveriş sayfası olmadığı sürece gereksiz bir seçim.
Erkekler içinde aynı durum söz konusu .

Resimlerdede arkadaşlar ayara yapıp kapak resimlerini iptal edin derim .
Facebookta resim paylaşmak oldukça riskli ne kadar önlem alırsanız alın hırsızlar dadandı mı önlem falan yetmiyor.

Yine de dikkat edin cevrenizden biri olabilir savciliga şikayet edip kim oldugunu cikarsaydiniz keske ortaya. Oyle bi ders almaya ihtiyaci olan bi ablamiz cunku :D

hani kız belki platonik seviyordur falan nerden bileceksin o zaman?
hani kız belki platonik seviyordur falan nerden bileceksin o zaman?
11 yildir hep yanindaym cevresindeki herkesi taniyorum diyorum. Acikmi ? Dershanelerimiz bile ayniydiki suandada evden cikmaz bi kahveye mahallesi fln herkes taniyor beni

Arkadaşlarınla facebook paylaşacaksan özel ayarlama yap takipçilere açma bana farklı amacı düşündürüyor.
aynen katılıyorum

11 yildir hep yanindaym cevresindeki herkesi taniyorum diyorum. Acikmi ? Dershanelerimiz bile ayniydiki suandada evden cikmaz bi kahveye mahallesi fln herkes taniyor beni
iyide ne kızıyorsun yardımcı olmaya çalışıyorum
sende bi garipsin ha
hemen toz kondurmamalar
neler duyuyoruz yani
herkez seni tanıyor diye biri ona aşık olamayacak mı zihniyete bak
sanırım düşüncesi bile çıldırttı seni

Takipci actigimida nereden cikariyorsunuz allah askina kac sene oncesinden kalmis bisey coxukluk ki oldugunun farkinda bile degilim allah rizasi icin kapatilsin konum yahu bilgilenin diye soyluyorum yok sevgiline takik biridir yok yakistiramiyorum bidahada konu falan acarsam nekadar suclama meyillisisiniz biktim yahi

neden bayana takip açmak yakışmasın ki? takip ettiğim tanınmış kişiler var onları takip edebilmem için benim de takipçilerimin açık olması gerekiyor mesela.

konu sahibi kardeş bu arada sevgiline gözlerin kapalı güvenmen çok hoş ama yerinde olsam tek gözüm kapalı güvenirdim. Özellıkle bu olaydan sonra.

Kim oldugunu bi arkadasim.yardimiyla cozdum sanirim eski konuma bakarsaniz doktor oldugunu idda eden biri vardi erkek o tekrardan bi fake hesap acmis kanimca ayni suclamalari yapiyor cunku sizde olmadigina emin oldugum biseyi plotoniktir diye aklima sokmaya calisiyorsunuz cevresinde kiz olmayan birine erkekmi plotonik asik olacak anlamiyorum yok kiz diyorum cevresinde hala kizdir yarfilariniz bni cildirtiyor he kiz olabilir tamam rahatlayin aldatmistir sozlum beni eminim yaranilmiyo kimseye kapatin konumu bidahada asla konu acmicam bu ne ya durduk yere cileden cikartiyosunuz

neden bayana takip açmak yakışmasın ki? takip ettiğim tanınmış kişiler var onları takip edebilmem için benim de takipçilerimin açık olması gerekiyor mesela.

konu sahibi kardeş bu arada sevgiline gözlerin kapalı güvenmen çok hoş ama yerinde olsam tek gözüm kapalı güvenirdim. Özellıkle bu olaydan sonra.
Her zerresini biliyorum ve suan arkadasimin yardimiyla erkek oldugunu cozdum tesekkurler

Amac zaten ara bozmak .d ve bu kisi bana benle yatmak istedini falanda yazdi kiz olamaz heralde

Back
X