Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilormi acaba olir tabiki hic bi fikrim yok profesyoneldi o adam cunku bi suru profil fotosu paylasim falanDiyorum ya saflik varsa kullanan cok olur sen kendin gibi sandigin icin karsindakini anlayamazsiniz![]()
Oyle biri yok biliyorum heran cevresimde ben varim ve benim.kardesim dedigim.evli insanlardan baska bayan gorustugumuz gorustugu yok bu baska bir sapiklik kanimcasevgiline aşık olan birisi olabilir en iyi ihtimalle
Ki oyle biri olsa gel grup yapalim vs yazmaz bu dupeduz sapik biri her pozisyonu bildigine goresevgiline aşık olan birisi olabilir en iyi ihtimalle
neden yazmasın canımKi oyle biri olsa gel grup yapalim vs yazmaz bu dupeduz sapik biri her pozisyonu bildigine gore
Oyle biri olmadigina eminim bu kadin duskunu bir sapik foto yorumlarimdanda belli yazamadigim cok sey varneden yazmasın canım
sen sex yapmıyor olabilirsin ama bir çok kız yapıyor
hani kız belki platonik seviyordur falan nerden bileceksin o zaman?Oyle biri olmadigina eminim bu kadin duskunu bir sapik foto yorumlarimdanda belli yazamadigim cok sey var
hani kız belki platonik seviyordur falan nerden bileceksin o zaman?
11 yildir hep yanindaym cevresindeki herkesi taniyorum diyorum. Acikmi ? Dershanelerimiz bile ayniydiki suandada evden cikmaz bi kahveye mahallesi fln herkes taniyor benihani kız belki platonik seviyordur falan nerden bileceksin o zaman?
aynen katılıyorumBir bayana takipçi bölümünü açmayı hiç yakıştıramıyorum.
Arkadaşlarınla facebook paylaşacaksan özel ayarlama yap takipçilere açma bana farklı amacı düşündürüyor.
Yemek,alışveriş sayfası olmadığı sürece gereksiz bir seçim.
Erkekler içinde aynı durum söz konusu .
iyide ne kızıyorsun yardımcı olmaya çalışıyorum11 yildir hep yanindaym cevresindeki herkesi taniyorum diyorum. Acikmi ? Dershanelerimiz bile ayniydiki suandada evden cikmaz bi kahveye mahallesi fln herkes taniyor beni
ya sevgilin seninleyken kız platoniktir?11 yildir hep yanindaym cevresindeki herkesi taniyorum diyorum. Acikmi ? Dershanelerimiz bile ayniydiki suandada evden cikmaz bi kahveye mahallesi fln herkes taniyor beni
Takipci actigimida nereden cikariyorsunuz allah askina kac sene oncesinden kalmis bisey coxukluk ki oldugunun farkinda bile degilim allah rizasi icin kapatilsin konum yahu bilgilenin diye soyluyorum yok sevgiline takik biridir yok yakistiramiyorum bidahada konu falan acarsam nekadar suclama meyillisisiniz biktim yahiBir bayana takipçi bölümünü açmayı hiç yakıştıramıyorum.
Arkadaşlarınla facebook paylaşacaksan özel ayarlama yap takipçilere açma bana farklı amacı düşündürüyor.
Yemek,alışveriş sayfası olmadığı sürece gereksiz bir seçim.
Erkekler içinde aynı durum söz konusu .
bende onu diyorum yaaya sevgilin seninleyken kız platoniktir?
Her zerresini biliyorum ve suan arkadasimin yardimiyla erkek oldugunu cozdum tesekkurlerneden bayana takip açmak yakışmasın ki? takip ettiğim tanınmış kişiler var onları takip edebilmem için benim de takipçilerimin açık olması gerekiyor mesela.
konu sahibi kardeş bu arada sevgiline gözlerin kapalı güvenmen çok hoş ama yerinde olsam tek gözüm kapalı güvenirdim. Özellıkle bu olaydan sonra.