Facebook Belası (Eski mevzu)

bence de erkekleri kadınlardan uzak tutmak en iyisi ama ne yazıkki bu mümkün değil.
eğer adamın içinde varsa hiç bişey engel olamaz.
sizin eşinizin belliki böyle bi niyeti yok iki defa silmiş.

Evet konuyu açmaktaki amacım ne kadar haklı çıktığımı göstermek. Zira o konum kapatıldığı için oraya yazamıyorum. Ondan yeni konu açtım. Siz güvenmeye devam edin.
Asıl güvenmediğin kim? O kadın mı eşin mi?
Bugün birini engellersin ama kadın nesli tükenmedi sonuçta.

Dert etme,fikrimi söyleme özgürlüğüm var bende düşüncemi yazdım o kadar..Doğru veya değil bu benim düşüncemdi sadece..Neyse hadi iyi günler..

Arkadaş ne hırsmış, yapılan yorumlar için beddua okuyacak kadar
Valla facedeki kadınları bilemem de
Allah kocalarımızı da bizleri de böyle kendi hırsları sebebiyle beddua eden insanlardan korusun
Ne kadar kolay beddua ediyorlar değil mi? Ben istemeden içimden geçirdiğimde bile tedirgin oluyorken bunun çatır çatır dile getirilmesi çok tuhaf ve kötü niyetli geliyor açıkçası.

brain ben artık selam vermeye bile korkuyorum evli arkadaşlarıma.hemen bizi boşatacak moduna giriyor hatunlar :)

Ne kadar kolay beddua ediyorlar değil mi? Ben istemeden içimden geçirdiğimde bile tedirgin oluyorken bunun çatır çatır dile getirilmesi çok tuhaf ve kötü niyetli geliyor açıkçası.

aynen aynen
insan istemeden içinden geçirince bile kendine kızıyor
başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olmak bu olsa gerek!

Tatlım sen değil misin bunu normal gören. Ben de umarım başına gelir diyorum. Senin için kötü olmayan birşeyin başına gelmesini dilemek neden beddua kabul edildi anlayamadım. Yoksa sen de mi gıcık olurdun benim gibi. Bazılarınız modern olucam diye ölüyor gerçekten. Bu kadar maskelemeyin kendinizi, rahat bırakın.

Arkadaş ne hırsmış, yapılan yorumlar için beddua okuyacak kadar
Valla facedeki kadınları bilemem de
Allah kocalarımızı da bizleri de böyle kendi hırsları sebebiyle beddua eden insanlardan korusun
Bedduaya sormuslar nereye gidiyorsun diye geldigim yere demiş...haksizlikla yapilan beddua sahibine döner...
Zaten bu kadar kiskandiginiza göre esinize guvenmiyorsunuz..ben esime güvendikten sonra Pamela Anderson eklese umrumda olmaz...
Ayrica kiz sizide eklemiş..engelleyin olsun vitsin.esiniz engellerse kiz birdaha istek gonderemez ayrica ekle butonunu kaldirsin..rahatsiz edilmek istemeyen erkekler icin facebook'ta cok alternatif var...

brain ben artık selam vermeye bile korkuyorum evli arkadaşlarıma.hemen bizi boşatacak moduna giriyor hatunlar :)
Ne kadar saçma değil mi, adamın içinde varsa zaten engel olamayız ki neden böyle düşünüyorlar anlamıyorum.
Vallahi kadın kadının düşmanı ama bu duruma getiren de kadınlar yani.
Adam reddetmiş iki kere sonra kadını eklemiş gelmiş ben haklıydım diyor.
Anlayamadım yani ne olmuş da haklı olduğunu anlamış
Kadın aptal mı ki eşini de eklesin, madem art niyetli birtek adamı ekler sürekli ay valla tanımadığı kadına güvenmiyorum zaten demiş.
E biz de güvenemeyiz tanımadığımıza ama TANIMADIĞIMIZ için
Hem tanınmayan kadın nasıl bir tehtit oluşturur bir kadına anlayabilmiş değilim

Yahu benim eşimin milyon tane kız arkadaşı var, çalışanı var, kuzeni osu busu var. İstediği yerden ekler istediğinden çıkarır, çoğunu da tanımam. Bana ne, onun özeli onun çevresi. Bu modernlikse modernim, genişlikse genişim. Kendime de güveniyorum eşime de, neden bu kadar tuhafgeliyor size.
Kastettiğin facebooktan eklemekse zaten başıma geliyor sıkça. Ve gerçekten umursamıyorum. Ne kadar tuhaf dimi.

ya çok samimi olduğum kardeşim dediğim arkadaşım tatilde kaza geçirmiş.arayıp soramadım geldiğinde söyledim eşinden çekindim arayamadım diye :)999 valla korkar oldum artık.zor bela koca bulunuyor demekki

Ne modernliği ne gerikafalılığı hanımefendi, siz burda hiç tanımadığınız bayanı yaftalıyorsunuz belki eşinizin tanıdığı bir bayan, üstelik sizi de eklemiş.
Tanımadığınız biriyse de engelleyin gitsin yani bu sorun mu allahaşkına tanımadığınız insanı resmen kocamda gözü var diye yaftalamışsınız ne ayıp şey..

Evet çok tuhaf. Eşinizi birinin eklemesi sizin de bunu önemsememeniz gerçekten bana göre tuhaf. Ayrı dünyaların insanlarıyız Sephoraa.

vakti zamanında liseden sınıf arkadaşım vardı çocukla merhabam bile yoktu beni faceten eklemiş sevgilime söyledim baktı ekleme dedi bende eklemedim bir daha eklemiş üstüne sevgilimi de eklemiş ikimiz de kabul etmedik birşey de yapmadık geçti gitti insanlar bizi ham yapacak değiller sevgilim bana ben ona güveniyoruz sizin de birbirinizden gizliniz saklınız yoksa birbirinize güveniyorsanız eklemezsiniz kimseyi olur biter bu kadar büyütülecek birşey yok ki

Yaftalamadım gerçekten gözü var. Bunu anlamanız için daha ne olması gerekiyor sizce?

Evet çok tuhaf. Eşinizi birinin eklemesi sizin de bunu önemsememeniz gerçekten bana göre tuhaf. Ayrı dünyaların insanlarıyız Sephoraa.
Kesinlikle ayrı dünyaların insanıyız. Ben kendimi eşimin sahibi olarak görmüyorum, ondandır belki. Bir de aldatılma korkum yok, hiiç yok.

Hepsi kocaya güvenmemekten bak ben hep diyorum yoksa guvendiğin adam için başkası neden tehtit unsuru olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…