- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
taam işte ben ileri düZeyde canan karatayca biliyorum yetmez mi kuru fasulyeli kahvaltı falan :) neyse konuyu saptırmayalımTürkçeyle felsefemi yapılır zalım !
(Yazan: Akkoyun)
valla bu geri kafalılıksa ben cahilin tekiyim kadının düşmanı herzaman yine kadındır .
laynnn bunlar bizi keklio.
ne saf. acıncak haldeyiz
Konumun kurgu olduğunu düşünen bir tek sen çıktın nedense. Cevap verme gereği bile duymayacağım bir daha yazarsan. Madem kurgu git başka konuları oku ne diye olmayan bir konu hakkında yazıp duruyorsun. Çok komiksin ayrıca. Gerçekten.Üslubuna dikkat et konuşurken yoksa kiblerim seni..Ayrıca buraya konu açtıysan herkes fikrini söyleyebilir tersleme gibi bir hakkın yok..Ve evet bal gibide kurgu..Az önce yorum yaparken tam onun üstüne bu konuyu açman bana inandırıcı gelmedi..İnsanları suçlar gibi gördünüz mü bana laf söylediniz ama neler oluyor ben haklıydım..Yok efendim kuzenleriniz kocalarınıza yakınlaşır böyle görürsünüz falan..Çok amatörce olmuş :) Bari arayı soğutup öyle açsaydınız daha inandırıcı olurdu...
Ay bizi yargılarlar sonra da gelip buraya konu açarlar kocam kuzenimle yakınlaştı, kocam en yakın arkadaşımla mesajlaştı. Bazılarına müstehak ta neyse.
Biz daha uyuyalım
Mune bi yorum yapsan da şu komiğe kanıtlasan konumun ne kadar gerçek ne kadar kurgu olduğunu.Burası siyaset meydanı değil, siyasi yorumlar yazılmasın rica ediyorum.
Sende öylesin canım :) Hadi hoşçakal yazmıycam zaten birşeyKonumun kurgu olduğunu düşünen bir tek sen çıktın nedense. Cevap verme gereği bile duymayacağım bir daha yazarsan. Madem kurgu git başka konuları oku ne diye olmayan bir konu hakkında yazıp duruyorsun. Çok komiksin ayrıca. Gerçekten.
Sephora umarım başına gelir de sen de başedebilrsin durumla.Eski konuda da hak vermemiştim bunda da hak vermedim. Neolacak şimdi, ibret de alamadık ya.
ben sizin gibi eşine "yönetici" rolü oynayan kadınları anlayamıyorum
yani adam faceten onu görmedi, googledan buna bakmadı, kardeşimle kuzenimle görüşmedi diye mi size sadık kalacak?
bu adamı size sadık kılmak sizin göreviniz mi?
yapacak insanı, 4 duvar içinde de bıraksanız yapar
kardeşinizden bile bir fesat gelebilir diye uzak dursunlar istiyorsunuz, nasıl bir aile yapınız var ki böyle düşünebiliyorsunuz?
eşinizin kendi aklı, kendi iradesi, kendisine saygısı yok mu ki bu kadar takiptesiniz, "ben haklıydım" diye konu açıp hırs yapacak kadar.
eşiniz bu kadar baskıyla kimseyle görüşmüyor diye sizi seviyor mu oluyor şimdi?
"ben haklıymışım", "bunu söylemek için konu açtım", "bazılarına müstahak" nedir???
siz kimsiniz, nereden bilebilirsiniz kime müstehak kime değil?
Yorum yapmak yerine direkt cımbızımı elime alacağım çünkü Kazen der ki:Mune bi yorum yapsan da şu komiğe kanıtlasan konumun ne kadar gerçek ne kadar kurgu olduğunu.
- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !
Oooo beddua faslınada geldik. Ben eşimi dşardaki tehlikelerden korumuyorum canım. Koca adam kendini korumayı bilir diye düşünüyorum. Benim ona şunu ekleme, bununla arkadaşlık etme gibi bir şey dikte etmem mümkün değil. Onun bana yapamayacağı gibi.Sephora umarım başına gelir de sen de başedebilrsin durumla.
akşama ipleri elimize alıoz olmaz böyle
sen face şifresnide bilmiyosundur allah bilir. sag gözün öyle gösterio
Yahu ben senin önceki konuna mı kurgu dedim ? Az önce o yorumları yazarken konuya 5 dk sonra bu konuyu açman inandırıcı gelmedi bana dedim..Eski konuna kurgu demiyorum..Bu konu için diyorum..Az önce kuzenimle eşim arasındaki yakınlık konusuna kimseye güvenmeyin,bu konularda ben gerikafalıyım ama hep haklı çıkarım diyordun 5 dk sonra bu konuyu açtın böyle böyle oldu siz bana kızdınız o zaman ama bakın ben haklı çıktım dedin..Neyine inanayım Allah aşkına.?Mune bi yorum yapsan da şu komiğe kanıtlasan konumun ne kadar gerçek ne kadar kurgu olduğunu.
Hayrınıza eşinizin eşgalini verinde yanından falan geçmeyelim.Görmediğini düşünemez isteği sildi. Beni ekleyeceğini zaten biliyor ve bekliyordum. Tam da düşündüğüm gibi oldu. Beni ekleyip bir kez daha şansını deneyecekti, eşimi ekleyecekti. Ortak arkadaşı karısı olduğu için kabul ederdi belki. Onu tekrar eklemese bile benden fotoğraflarımıza falan bakacaktı. Ben hayat arkadaşıydım beni merak etmesi de doğal. Zaten düzgün bi insan olsa mesajıma cevap verirdi. Sindi kaldı.
Aaaaa hala yazıyor. İnanmamak gibi bi hürriyetin var. Niye uzatıyorsun anlamadım. Mune biliyor konuyu ona o yüzden dedim yazar mısın diye? Konumun kildini kaldırsa oraya yazacaktım bir iki gün önce kalkmadığı için yeni konu açtım. Senin inanıp inanmamadan da çok dert değil.Yahu ben senin önceki konuna mı kurgu dedim ? Az önce o yorumları yazarken konuya 5 dk sonra bu konuyu açman inandırıcı gelmedi bana dedim..Eski konuna kurgu demiyorum..Bu konu için diyorum..Az önce kuzenimle eşim arasındaki yakınlık konusuna kimseye güvenmeyin,bu konularda ben gerikafalıyım ama hep haklı çıkarım diyordun 5 dk sonra bu konuyu açtın böyle böyle oldu siz bana kızdınız o zaman ama bakın ben haklı çıktım dedin..Neye kalkmadığıine iki gün önc inanayım Allah aşkına.?
Sephora umarım başına gelir de sen de başedebilrsin durumla.
Oooo beddua faslınada geldik. Ben eşimi dşardaki tehlikelerden korumuyorum canım. Koca adam kendini korumayı bilir diye düşünüyorum. Benim ona şunu ekleme, bununla arkadaşlık etme gibi bir şey dikte etmem mümkün değil. Onun bana yapamayacağı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?