- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi kelebekim35
-
Ben görgüsüzün dibiyim o zaman
Buradan tüm dünya ve kk ahalisine sesleniyorum. Kocaaaaaaammmmmm kocuşuuuuummmm...
Kocisim kocacigim duydum da kocusum ilk defa duydum
Ben daha bu kk dan önce kocuşum derdim.Demodeliğim, kabalığım, görüsüzlüğüm evveliyatımda vardı yani
Ben simdilik biraz daha kibarim 'kocacigim'dayim suan zaman ilerledikce (evliligimiz daha olgunlastikca) bende de o kabalik olusabilir
şu facebook çıktı çıkalı ilişkilerinde suyu çıktı sanırım .. insanların şuan yoldayız , şuraya gittik şurda denize girilmeden olmaz ,yedikleri yemekleri çekmeleri , utanmasalar gerçekten birlikte oldukları an fotoları koyacaklar artık insanlar da suyunu çıkarttı
Ayrıca merak ettiğim bir nokta var . Tamam eskiler kocam falan der ama .. yeni jenerasyon yani şuan 20 li yaşlarda evlenenler bile face bakıyorum da kocam da kocam ... eşim demek varken .. tamam istediğin yazar .. ama kocam lafı daha özel kaçar ve büyüklerimden öğrendiğim farklı anlamlara gelen yanları var , çevrenin ayıpladığı bir kelime olarak duydum bende ..sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum ?
Biz evlendik o bana karım ben ona kocam derim ..
ve eş anlamlı kelimeleri kullanırız ayıp oldu demek affola
Facebook meselesine gelince;
teknoloji çağındayız ve artık milyarlar verdiğimiz cep telefonlarımızdan her işimizi görüyoruz ne güzel.
Hem rahatsız olurlar hem benzer şeyleri yaparlar,
yer bildirimide yapıyorum bol bol fotografta paylaşıyorum,
Kime ne yahu kişisel sosyal alanımıda mı dilediğimçe kullanamıycam
aaa bak şimdi ben denizdeyim denize gidemeyenlerin canı ceker diyerekten
fotograf çekinmeyeyim mi nerde olduğumu yazmayayım mı?
Eskiden albümler koyulurdu evimize gelenlerin önüne sayfa sayfa saatlerce bakılırdı yorumlar yapılırdı
eee şimdi ne güzel dünyanın öbür ucundaki ,kardeşim,babam bile evime yanıma yakınıma gelmeden fotograflarımı görüyor
nerde neyaptığım hakkında bilgi sahibi oluyor ne kötülük var...
Lütfen kıskançlık canavarını içinizde büyütmeyin,
bırakın eşler birbirlerini hangi sıfatlarla anlamlandırır karışmayın...
Veee vee veee KISKANÇLIK insana herseyi yaptırır Unutmayın!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?