- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi kelebekim35
-
şu facebook çıktı çıkalı ilişkilerinde suyu çıktı sanırım .. insanların şuan yoldayız , şuraya gittik şurda denize girilmeden olmaz ,yedikleri yemekleri çekmeleri , utanmasalar gerçekten birlikte oldukları an fotoları koyacaklar artık insanlar da suyunu çıkarttı
Ayrıca merak ettiğim bir nokta var . Tamam eskiler kocam falan der ama .. yeni jenerasyon yani şuan 20 li yaşlarda evlenenler bile face bakıyorum da kocam da kocam ... eşim demek varken .. tamam istediğin yazar .. ama kocam lafı daha özel kaçar ve büyüklerimden öğrendiğim farklı anlamlara gelen yanları var , çevrenin ayıpladığı bir kelime olarak duydum bende ..sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum ?
yazınızdan bıraz kıskanclık sezdım gıbı geldı bana hatta cok agır yazmıssınz kıskanclık durtulerınız agır bastıgından sanırım . utanmasalar bırlesmelerını fotolayp eklıcekler dıye yazmıssın . kı hıc hos bı yorum olmamıs gecen ay kocam ve cocuklarımla yanı aılece yurdısındakı ablamlara gıttık cok sukur . dıger ablam annemler vs. bızı merak ettıklerınden ekledım foto onlar gorsunler dıye emın ol kı o fotoyu koyanlarda belkı aıleden bı yakınlarını haberdar etmek ıcın koymuslardır bu kadar ustune alınma bence ayrıca ben cok sevıyorum foto bakmayı ekleyen olursa severek bakıyorum
, utanmasalar gerçekten birlikte oldukları an fotoları koyacaklar artık insanlar da suyunu çıkarttı
canım ben yanlıs okumadım kaba bı sekılde yazdıgımı soyluorsun ama bak alıntı yaptım bunu sen yazmıssın. bazı kelımeler anlamını yıtırdı dıyorsun dogru ama buna bence sadece f.b. neden olmadı ondan once baska etkenler daha fazla acıkcası sunuda ıtıraf edeyımkı ben f.b. ta kocamla arkadas degılım zaten beraber aynı catı altında yasıyoruz ne dıye bırde sanal ortamda arkadaslık edeyımkı bu bana sacma gelıyo elaleme gosterılen fotolardan cok surdayım sunu yıyorumdan cok banada esler arasında ask sevgı sozcuklerı yazmaları tuhaf gelıyo yanıbasınadı kadına & erkege kafanı cevırıp soylemek yerıne sanal ortamda dıle getırmek komık gelıyo eger bu gıbı seylerden bahsettıysen hem fıkırız ama ısteyen ıstedıgı fotoyu da koyar gezdıgı yerı belırtır benı hıc rahatsız etmez
şu facebook çıktı çıkalı ilişkilerinde suyu çıktı sanırım .. insanların şuan yoldayız , şuraya gittik şurda denize girilmeden olmaz ,yedikleri yemekleri çekmeleri , utanmasalar gerçekten birlikte oldukları an fotoları koyacaklar artık insanlar da suyunu çıkarttı
Ayrıca merak ettiğim bir nokta var . Tamam eskiler kocam falan der ama .. yeni jenerasyon yani şuan 20 li yaşlarda evlenenler bile face bakıyorum da kocam da kocam ... eşim demek varken .. tamam istediğin yazar .. ama kocam lafı daha özel kaçar ve büyüklerimden öğrendiğim farklı anlamlara gelen yanları var , çevrenin ayıpladığı bir kelime olarak duydum bende ..sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum ?
tartışmak istediğim zaten insanların bu anlayışa geldiği , birçok yerde resim çekilirim ,özel anlarım olur , gezerim ama yer bildirim yapmam .. insanlar niye bu hale geldi üzüldüğüm nokta o , en beklemediğim insanlar görgüsüz davranmakta son noktada
kesinlikle katılıyorum... Genelleme yapmak olmasın ama çoğunda bir görgüsüzlük, bir gösteriş.. Afedersin gerçek hayatta ne halt olduğunu yıllardır bildiğim kişinin facebook profiline bakınca, ne elit ne muhteşem bir yaşantısı var diyor insan... Öğrenciyken nikahsiz çocuk peydahlayıp apar topar evlenip çocuk doğunca da allahın emriyle olması gerektiği şekilde evlenmişler gibi 'kocişimm ve oğluşumm' albümleri falan yok mu... Ay dellendim gene allam yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?