Yahu ben hepsi mi dedimtez çürütmeye geldim
29 da evlendim.. şimdi baktığımda erken bile evlenmişim diyorum ..
senin mantığına göre 15 inde kocaya kaçmam lazımdı
Yahu ben hepsi mi dedim
Sen akıllı kadınsın , beterin beteri vardır, ben kendime güveneyim deyip tırnaklarınla bi yerlere gelmişsin
Babamda iş yok koca seçeneğine bakayım dememişsin, ne güzel
Insanin en buyuk problemlerinden ve kaybettigi noktalardan biri de; Allah'in verdiklerini gormeyip vermedikleriyle ilgilenmesidir.. Kimbilir sana imrenen ne cok insan vardir.. Cümlelerin hep 'keske soyle olsaydi, keske boyle olsaydi',hep sikayet.. Boyle mutlu olamazsin.. Yanlis.. Nimetlere nankörlük etmemek lazimGünaydın kızlar.
Bundan 3-4 sene önce falan bir gün facebook da bakınırken dayımın profilinde arkadaş kısmında bir profil resmi dikkatimi çekti .
Bir çift henüz daha küçükler, kız 19 oğlan 21 yaşında. Kızın kucağında bir bebek var. Kendi bebeğiymiş.
Öyle güzel gözüküyorlardı ki.
Sonra onları hep takip etmeye başladım facebooktan. Sonra instagram çıktı ordan takip ettim.Hele koyduğu videolar.. Nasıl tatlılar...
Çok güzel bir çift, ilk defa bir hayata imrendim...
Diyeceksiniz belki 18 yaşında evlenmek bebek sahibi olmak o yaşta imrenilecek bir şey mi senin yaşın kaç diyeceksiniz ,önce oku diyeceksiniz.
Haklı olabilirsiniz belki ama gerçekten öyle güzel öyle tatlılar ki maşallah.
Aslında biraz etkilenmemin sebebi de kızın bana benziyor oluşu. Ben onun kadar güzel değilim belki ama gözleri ve gülüşü bana çok benziyor ,diş yapılarımız çok benziyor.
Kendime benzettiğim için belki böyle etkilendim.
Kızla aynı yaştayız 22 yaşında ve o 2.ye anne oldu.
Ben de sözlüyüm bu arada. 2 yıllık dış ticaret okudum aöf den 4e tamamlıyorum bu sene bitiyor.
Anne olmak hayatta en çok istediğim şey .
İnşallah bana da nasip olur...
O kızı kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın, onun adına çok mutluyum. Dua ediyorum onun için eşi için yavruları için...
Keşke arkadaşım olsaydı....
İlk defa keşke benim de böyle hayatım olsaydı dedim... Bir ablası bir abisi var. Annesi babası benim gibi ayrı değil. Üstelik benim kardeşim de yok...Yapayalnızım.
Küçük bir şehrin küçük bir ilçesindeler. Ama çok güzel bir şehir.. Deniz kıyısında.
Ben büyükşehirdeyim , ama büyükşehir de olmak güzel değil benim için öyle bir yerde yaşamak isterdim.
Hatta orada yaşamak isterdim...
Keşke benim de böyle bir hayatım olsaydı....
Bdv ye yazdım belki yanlış oldu taşınabilir ...
Aslında sizinle hayatımı paylaşmak istemiştim , çok uzun oldu. Bir şey yazıyorum . Sonra diyorum ki eksik oldu ,ayrıntılar olmadan da tam ne yaşadığım anlaşılmıyor. Yazdım yazdım sildim bende. Böyle kızlar...
Herkes demis yalandir o, göstermelik mutludurlar diye. Neden gostermelik olsunlar ki?
Gercekten mutlu insanlar da var.. Bunu bi türlü nedense kimse kabullenmiyor. Ha mutlu olmayan da zaten kendini belli ediyor emin olun, her hallerinden anlasiliyor.
Konu sahibi, umarım sen de cok mutlu olursun. Her kadin mutlulugu hakeder bence. Mutlu, huzurlu bir yuva o kadar guzel ki.
Ben de hep anne olmak istemisimdir. Ama daha olmadim, nasip. Ha Allaha sukur cok mutluyum ama bir evladimiz olsa bence daha ayri bir mutlulugumuz olur. Ama tabiki hayirli evlat.
Her sey nasip kismet ve mutluluk insanlarin elinde. Suratini asar her gun olumsuzluk düşünürsen hayatin boyunca mutlu olamaz ve mutlu aile tablolarina da inanamazsin..
Oysa en kucuk bir seyden bile mutlu olmak lazim.
Sevgiler
Senin icin dua edeceğim. Insallah hayatin boyunca cok mutlu olursun..
Baksanız gerçekten anlarsınız ne kadar mutlu olduklarını.. :)Bize de söyle de bizde bakalım azcık:)))
Çok merak ettim yahu özelden atsana adını bakayımBaşkalarının da gördüm öyle mutlu videolarını fotoğraflarını. Gülümsedim geçtim. Ama bunlara her gün bakıyorum neredeyse mutlu oldukları oldukça yansıyor .. Ben hissediyorum mutlu olduklarını.
Benimde annem babam ayrı kardeşim yok . Ama ben kimsenin hayatına ozenmem. Hatta bana özenen vardır diye düşünüyorumannemle abla kardeş gibiyiz bi dediğimi iki etmez hemen alır , yapar . Hayatta elimizdekilerin değerini bilmemiz lazım . Yoksa kafayi yeriz vallahi .
Sosyal medyaya da inanma tabi ki siritip fotoğraf cekinecekler .
Çok mutlu görünen çiftleri biliyorum adam başka kadına başka şehirde ev tutmuş , kadının haberi yok 'canim kocam çok mutluyuz çok asigiz diye paylasimlar yapıyor.
Hayat yani kimse dört dörtlük değil .
Aynen hasetlenmek değil bu... :)ben seni çok iyi anlıyorum...benim de thy de kabin memuru olan çok yakın bir arkadaşım var. zamanında ben de bu mesleği çok istemiştim, hala da içimde uktedir. kızı da çok severim ama işi gereği grüşemiyoruz pek. ne zaman üniformasıyla bir foto koysa, veya gezip gördüğü bir yerde foto koysa gıptayla bakarım. ama asla hasetlenmem. onun yolu öyle çizilmiş benimk böyle. insan bazen böyle duygulara kapılıyor ama abartılmadığı sürece zararı da yok bence. hatta bazı durumlarda motive edici bile olabilir =) mesela onun sayesinde kilo vermem gerektiğini fark edip vermişliğim vardır =)
Aynen katılıyorum .gervekten Mutlu olan binlerce insan var.Yani illa mutsuz perişan değiller..böyle bir teselli cümlesinde yanlış aslında..Bakma sen bu platformda sosyal medya da foto
paylaşan herkesin aslında çok acılar çeken, mutsuzluktan geberen insanlar olduğu iddia ediliyor :)
Öyle olmadığını hepimiz biliyoruz aslında.
Takip ettiğin insanların mutlu olduğuna inanarak ve umut ederek
İnşallah senin de evlilik hayatın
imrenerek takip ettiklerinden çok daha güzel olur
Aynen katılıyorum .gervekten Mutlu olan binlerce insan var.Yani illa mutsuz perişan değiller..böyle bir teselli cümlesinde yanlış aslında..
"Hayır Canım o kadar Mutlu olamazlar ,vardır kesin birşey " diye teselli ediyorlar kendilerini.Yorumlara hayret ediyorum ve en acısı da çoğunluk aynı fikirde :)
yakın çevreden örnekler veriliyor.
Kocasıyla çok aşık gibi pozlar ama ben biliyorum
birbirlerini yiyorlar gibi..
Yani iyi kötü her karı-koca kavga eder, küser, tartışır..
Bunlar normal.
Mutluluk yada mutsuzluk bir ibre değil ki
devamlı en tepede olsun. Dönem dönem değişir.
duygu işi bu.
Biri de kızın ailesinde yaşamadığı sorun yok her gittigi
mekanda resim atıyor sanki çok mutluymuş gibi demişti.
E şimdi benim bunu anlamam mümkün değil.
Ailesiyle sorun yaşayanlar o an o ortamda mutlu bile olsalar
gerçek olmuş olmuyor mu gülüşleri.
O an orada o anı yaşıyor bunun nesi garip.
Ne bilim bana o an gördüklerinden çok görmedikleri üzerinden
çıkarım yapanlar daha garip geliyor.
Bendede oyle fazla hayalci . Kimse nete ağlak resim koymaz veya kocamla ailemle şu sorunlarım var demez yazmaz vs vs :) bu kız cok toz pembe görüyor hayatı hıc kimse ama hiç kimse mükemmel pürüzsüz bır hayat yaşamıyorFazla hayalcisin. Hayat toz pembe degil
Bende 27 de evlendım 28 de kızım oldı bana görevde erken evlendım ben vallatez çürütmeye geldim
29 da evlendim.. şimdi baktığımda erken bile evlenmişim diyorum ..
senin mantığına göre 15 inde kocaya kaçmam lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?