Facebook da tanıdığım o aile

tez çürütmeye geldim
29 da evlendim.. şimdi baktığımda erken bile evlenmişim diyorum ..
senin mantığına göre 15 inde kocaya kaçmam lazımdı
Yahu ben hepsi mi dedim
Sen akıllı kadınsın , beterin beteri vardır, ben kendime güveneyim deyip tırnaklarınla bi yerlere gelmişsin
Babamda iş yok koca seçeneğine bakayım dememişsin, ne güzel

Benimde annem babam ayrı kardeşim yok . Ama ben kimsenin hayatına ozenmem. Hatta bana özenen vardır diye düşünüyorum annemle abla kardeş gibiyiz bi dediğimi iki etmez hemen alır , yapar . Hayatta elimizdekilerin değerini bilmemiz lazım . Yoksa kafayi yeriz vallahi .
Sosyal medyaya da inanma tabi ki siritip fotoğraf cekinecekler .
Çok mutlu görünen çiftleri biliyorum adam başka kadına başka şehirde ev tutmuş , kadının haberi yok 'canim kocam çok mutluyuz çok asigiz diye paylasimlar yapıyor.
Hayat yani kimse dört dörtlük değil .

Fotograflara bakip kalanini hayal gücünüzle tamamliyorsunuz. Güzel bir sey aslinda pozitifsiniz ve hayal gücünüzü kullaniyorsunuz

Insanin en buyuk problemlerinden ve kaybettigi noktalardan biri de; Allah'in verdiklerini gormeyip vermedikleriyle ilgilenmesidir.. Kimbilir sana imrenen ne cok insan vardir.. Cümlelerin hep 'keske soyle olsaydi, keske boyle olsaydi',hep sikayet.. Boyle mutlu olamazsin.. Yanlis.. Nimetlere nankörlük etmemek lazim

Amin, inşallah mutlu olurum.

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Siz de mutluluğunuza mutluluk katın inşallah.

O ailenin mutlu olduğu her hallerinden belli. Bisürü insan var paylaşımlarda bulunan kimsenin de hayatımı dikkatimi çekmedi, kiminin yine çok güzel bir işi var, ailesi, çocukları , her yeri geziyorlar... Ama kimseye takılmadım , kimseye de girip bakmıyorum profiline. Anca denk gelirse görüyorum o kadar.Ama bu kızın hayatı bana çok güzel geliyor...

Evlatları öyle tatlı ki , biri de daha beş aylık minicik bir bebek. Yaşantıları çok güzel. Çocukları ile olan diyaloğu çok güzel.

hepsinin yalan hikayesi..
gösteriş peşindeler..
mutluymuş gibi hayatlar..
ama hiç bişey göründüğü gibi degil... gerçeklere bakarsan anlarsin.. ama yok işde.
ben gösteriş meraki degilim olduğum gibi davraniyorum. kimsenin umrumda degil.

örneğin benim bir akrabam, sürekli kızıyla mutlu pozlar paylaşıyor. ama kocası hapse girdi, boşandı ve evli çocuklu bir adamla yaşadığını öğrendim. ablası kocasıyla romantik pozlar veriyor ama aslında kocasını sevmiyor. yani bize öyle demişti. belki araları düzelmiştir.

Çok merak ettim yahu özelden atsana adını bakayım

Sen annenle abla kardeş gibiymişsin ne güzel. Benim öyle bir ilişkim yok işte.

Elimdeki değerlerin kıymetini biliyorum , hep şükrediyorum .

Allah 'a dua ederken diyorum hep dünyaya gelmeden önce bana sorsan göstersen şu hayatımı bir de tam tersi bir hayat göstersen ben yine de bu hayatımı seçerdim diyorum ..

Evet bu hayatımda sevmediğim, eksik yanlarım çok fazla. Ama bu hayatın bana kattıkları da var. Ben bu yüzden hayatımın bana kattığı değerlerle yetinmesini biliyorum ve mutluyum.

Ama her insan isterdi güzel bir yuvası olsun annesi babası yanında olsun ... Ama yine de her halime şükürler olsun.

ben seni çok iyi anlıyorum...benim de thy de kabin memuru olan çok yakın bir arkadaşım var. zamanında ben de bu mesleği çok istemiştim, hala da içimde uktedir. kızı da çok severim ama işi gereği grüşemiyoruz pek. ne zaman üniformasıyla bir foto koysa, veya gezip gördüğü bir yerde foto koysa gıptayla bakarım. ama asla hasetlenmem. onun yolu öyle çizilmiş benimk böyle. insan bazen böyle duygulara kapılıyor ama abartılmadığı sürece zararı da yok bence. hatta bazı durumlarda motive edici bile olabilir =) mesela onun sayesinde kilo vermem gerektiğini fark edip vermişliğim vardır =)

Aynen hasetlenmek değil bu... :)

Aynen katılıyorum .gervekten Mutlu olan binlerce insan var.Yani illa mutsuz perişan değiller..böyle bir teselli cümlesinde yanlış aslında..

Aynen katılıyorum .gervekten Mutlu olan binlerce insan var.Yani illa mutsuz perişan değiller..böyle bir teselli cümlesinde yanlış aslında..

Yorumlara hayret ediyorum ve en acısı da çoğunluk aynı fikirde :)
yakın çevreden örnekler veriliyor.
Kocasıyla çok aşık gibi pozlar ama ben biliyorum
birbirlerini yiyorlar gibi..
Yani iyi kötü her karı-koca kavga eder, küser, tartışır..
Bunlar normal.
Mutluluk yada mutsuzluk bir ibre değil ki
devamlı en tepede olsun. Dönem dönem değişir.
duygu işi bu.
Biri de kızın ailesinde yaşamadığı sorun yok her gittigi
mekanda resim atıyor sanki çok mutluymuş gibi demişti.
E şimdi benim bunu anlamam mümkün değil.
Ailesiyle sorun yaşayanlar o an o ortamda mutlu bile olsalar
gerçek olmuş olmuyor mu gülüşleri.
O an orada o anı yaşıyor bunun nesi garip.

Ne bilim bana o an gördüklerinden çok görmedikleri üzerinden
çıkarım yapanlar daha garip geliyor.

"Hayır Canım o kadar Mutlu olamazlar ,vardır kesin birşey " diye teselli ediyorlar kendilerini.
Katılıyorum sana mutluluk sürekli olan bir duygu değil ki

Seni cok iyi anliyorum, bazen insan istedigini tam olarak yasiyamiyor ve senin istedigin hayati baskasinda gorunce insan imreniyor. Cogu insan ne istediklerini bile bilmiyorlar ama sen biliyorsun ve herseyi duzene sokutuktan sonra hayatina yon verme sansin var, ne mutlu sana:)

Ben sosyal medyada sürekli şöyle iyiyiz böyle mutluyuz diye paylaşım yapanların o kadar da mutlu olmadıklarını düşünüyorum.
O kadar mutlu olsalar foto video çekmeye sonrada bunları yüklemeye uğraşmazlar anın tadını çıkarmaya bakarlar.
O kıza acıdım şahsen gezip tozacağı Üni.okuyacağı yaşları kucağında bebekle heba etmiş yetmemiş bi de 2.olmuş.
E tabi etrafa çok mutluyum hehe diye kanıtlama çabası içine girecek.

Fazla hayalcisin. Hayat toz pembe degil
Bendede oyle fazla hayalci . Kimse nete ağlak resim koymaz veya kocamla ailemle şu sorunlarım var demez yazmaz vs vs :) bu kız cok toz pembe görüyor hayatı hıc kimse ama hiç kimse mükemmel pürüzsüz bır hayat yaşamıyor

tez çürütmeye geldim
29 da evlendim.. şimdi baktığımda erken bile evlenmişim diyorum ..
senin mantığına göre 15 inde kocaya kaçmam lazımdı
Bende 27 de evlendım 28 de kızım oldı bana görevde erken evlendım ben valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…