- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
O değil de ben ölünce facebook'um nolcak acaba?
Düşündükçe bir tuhaf oluyorum
ya gelıncıkler,
şu facebook denılen şeye çok sinir oluyorum.
Greksiz buluyorum.Benım gibi düşünen varmı?
Hem sonra kaç kışının yuvası bozuldu.İlişkllerı koptu,vs örnekleri çoğaltabılırız.
Arkadaşlar arasında facebookun yoksa tuaf bakıyorlar ne saçma.yorumlarınızı bekliyorum.
rahatsız olduğunuz kişileri silebilirsiniz, tanımadıklarınızı da eklemeyin zaten.
bir de ana sayfanızdan gizleyebilirsiniz istediklerinizi, mesela ben ergen kuzenlerimin saçma sapan paylaşımları duvarımı dolduruyor diye onları engelliyorumyani arkadaş listemde görünüyorlar ama paylaşımları falan benim ana sayfamda çıkmıyor.
yani istediğiniz gibi yönetebildiğiniz kontrol edebildiğiniz bir platform.
tabi ki tanımadığınız insanları ekler, mesajlarınızı herkese açık hale getirir ya da fotolarınızı gizlemezseniz rahatsız olursunuz.
Ölüm de hayatın bir gerçeği
Eki Görüntüle 811665
Millet böyle fotoğraflar çekip koyacak diye ödüm kopuyor artık o derece
ya gelıncıkler,
şu facebook denılen şeye çok sinir oluyorum.
Greksiz buluyorum.Benım gibi düşünen varmı?
Hem sonra kaç kışının yuvası bozuldu.İlişkllerı koptu,vs örnekleri çoğaltabılırız.
Arkadaşlar arasında facebookun yoksa tuaf bakıyorlar ne saçma.yorumlarınızı bekliyorum.
bende facebookda ki birçok yapaylıkdan şikayetçi olanlardanım, aslında senin arkadas listende birçok sınıf arkadasın var, evlilik fotografları vs yayınlıyorsun, bir kere tebrik etmeden arkadan dedikodu kazanını kaynatıyorlar, yani aslında merak için eklisin çogunda, bende sildim kurtuldum epeydir yok hesabım böyle mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?