facebook illeti yuva yıktı yıkmaya da devam ediyor

Hee adam iradesiz facebook da bunu körüklüyor öyle mi?
Peki dışarıdaki kadınları ne yapacaksınız?
İnsanların ahlak yoksunluğuna iradesiz diye kılıf bulmak da kendini kandırmaktır bence.

ben adam iradesiz demedim eşler arasında dedim
yani her iki tarafıda kastetdim
hem erkek hem kadın face i bazen amaç dişı kullanıyorlar dedim
ayrıca sadakat konusundaki iradesizliğin ahlak yoksunluğu olduğununda en az sizin kadar farkındayım merak etmeyin

Facebook yuva yıkıyor diye bir genellemeye şiddetle karşıyım. Yıllardır internet kullanırım, facebook'ada yine çıktığından beri üyeyim. Eşimi aldatmadım. Çünkü interneti ve internet araçlarını amacına uygun olarak kullanan biriyim. Yani, amaca uygun kullanırsınız olur biter. İnsanın içinde olmasın yeterki. Eğer aldatma düşüncesi varsa birinde gözünüzün içine baka baka yapar şaşar kalırsınız.

Adam derken insan kavramından bahsettim.
Kadın da amacına uygun kullanmıyorsa o da iradesiz falan değildir. Canı kocasını ya da sevgilisini aldatmak istemiştir ve aldatmıştır.
Kimse saf salak değil!

Adam derken insan kavramından bahsettim.
Kadın da amacına uygun kullanmıyorsa o da iradesiz falan değildir. Canı kocasını ya da sevgilisini aldatmak istemiştir ve aldatmıştır.
Kimse saf salak değil!

saf salaklıkla ne alakası var
elbette insan ya ahlaklıdır ya da ahlaksız bende senelerdir internet kullanıcısıyım
face im yok ayrıca ahlaksızlık aklımdan geçmez amaşu gerçeği kabul etmek gerekiyor bence
face insanların sapkın amaçlarına çanak tutuyor ve bu tabiki benim fikrim katılmak zorunda değilsiniz
konu sahibi arkadaşıma saygı sebebiyle tartışmayı bitirmek istiyorum

Bence de facebook gereksiz..Fotoğraf yükle milletin fotoğraflarına bak bilmemne..Onun yerine açarım telefonu iki sohbet ederim bin basar arkadaşlığımızı geliştirmeye..İnsanlar kendini sergiliyor gibi daha çok ve ortamı çok dedikodumsu geliyor.Bir de insanlar kendi gibi değil de daha çok olmak istediği gibi gösteriyor kendini bilemedim tabi benim etrafım genelde ergenlikten yeni çıkmış insanlarla dolu Normal kullananlar da vardır Yalnız evli insanların kullanmaması daha mantıklı mı bilmiyorum bence insanların kullanmaması daha mantıklı zaten.Sapkınlığa yönelecek insan her türlü yapar bunu..Ama facebook tetikler mi en fazla %1 derim ahlaklı olan evliye karışmaz..
Bununla beraber birkaç tanıdıktan biliyorum facebook u kullanma niyetleri tamamen erkek ark kız ark. edinmek

Son düzenleme:
Benimde esiminde eski flortu yok. İkimizinde facebooklari var. Sifrelerimizde gizli degil. Eski okul arkadaslarimiz, is arkadaslarimiz falan var herkesi eklemeyiz zaten. Ben face kullanmayi kotu gormuyorum eski arkadaslarimizla biseyler paylasmak haberlesmek, cocuklarinin fotograflarini gormek guzel. Onemli olan teknolojiyi kotuye alet etmemek .insanin icinde iyilik varsa teknolojiyi hic kotuye kullanmaz. Ayrica pepeee ne demis:" insan sevdigini hic uzermi" bence rahat ol esine guven

bir kere aldatan her yerde aldatır sözüne şu açıdan katılmıyorum... facebook da birini bulmakla günlük hayatta birini bulmak aynı değil.. sanal ortamda her şey bir iki tıklamaya bakıyor. gerçek insani ilişkilerde bu böyle mi?? sanal ortamda çeşitli yalanlar söylenebiliyor, insan olduğundan farklı bir görüntü yaratabiliyor. gerçeklikten çok uzak yaşanıyor..

pek çok erkek için artık sanal ortam aldatmanın en kolay yolu, iki muhabbetini edersin baktın olmuyor bir tuşla silersin olur biter. normal yaşantında hele bir aldat bakalım bir kadınla bir yerlerde buluş görüş.bunu yapmak cesaret ister...

dolayısıyla erkek milletini rahat bırakmayacaksın.. evet gerekirse facebookuna telefonuna bakacaksın kontrol edeceksin.. annelerimiz babalarımızı hep derdi ya "ben sana güveniyorum etraftakilere güvenmiyorum" diye.. aynen öyle işte.. eşlere sevgililere ne kadar güvensen de artık devir kötü.. hele sanal ortam çok kötü...

konu sahibi arkadaşım dediklerine çok katılıyorum evet, tam olarak hatırlamıyorum ama bir araştırmada bile facebookun ilişkileri zedelediği ortaya çıkmıştı. herkesin başına her şey gelebiliyor. Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın. ipin ucu böyle yerlerde kaçarsa bir daha zor tutulur...

İkimizin de hesabı var ve birbirimizi kontrol etmeyiz.
Sosyal medyayı takip etmeyi seviyorum.
Açıkçası sadece arkadaşlarımın fotoğraflarına bakmak ya da yorum yapmak için kullanmıyorum.
Grup üyeliklerim vardır.
Onlar sayesinde birçok bilmediğim şeyi öğrenmişimdir.

bizde fb yuzunden sureklı kavga edıyoruz cok sınır bozucu gercekten şüphecilik hastalıgı olustu bende,aslında guwen olduktan snra kavga cıkmayacak belkı ama ne kadar guven olursa olsun ister ıstemez bu facebook ınsanı şüphecılıge itiyor,psıkologlarda bunu soyluyor

tehlikeli olan feysbuk değil bence insanlar...
insanlar içlerinde ne varsa sosyal medya diye nasıl olsa internet diye döküyorlar.
kimi işte eski sevgilisini buluyor kimi yeni sevgili buluyor, kimi birileri ile dertleşiyor.. falan filan..
kimsenin içinde olmasa yapmaz.. yapan insanlar tek bir dakikalık zaafla yapmıyorlarki bunları..
içlerinde var, uygun koşullar oluşunca dışarı çıkıyor. hepsi bu..
ona bakılırsa internet de olmayaydı, telefon da.. hatta tv de..
tv belki daha da zararlı, bir çok insana uzanamayacağı dünyaları gösterip hayal kurmalarına ellerindeki ile mutlu olamamalarına sebep oluyor.
belki daha bile çok yuva yıkıyordur.

Yazdıklarınıza katılıyorum bozuk olan insanlar face değil şunu bir türlü anlayamadılar içinde varsa her halükarda yapar yeter ki insanın ruhu, ahlakı , vicdanı, karakteri bozuk olmasın.İnternet sadece bir vasıta insan mı interneti kullanıyor yoksa internet mi insanı yönetiyor sonuçta hepsi insan iradesine bağlı.

Burada sosyal bir internet sayfasının suçu yok onu insanın nasıl kullandığı ile alakalı her şey ki baz arkadaşlar belirtmiş zaten. Orada kız düşürmeye çalışanda var erkek düşürmeye çalışanda var ve belli sayfalar var ki aman Allahım.

Her zaman oldugu gibi erkek aldattıgı zaman bayanlarımız tarafından 3. kişi suçlanır.

Burada da facebook suçlu :)

Facebook aldatilma olaylarini daha kolay aciga cikartiyor olabilir, ama bu, aldatilma facebook yüzünden oldu demek degildir...

Facebook cok süper bisey demiyorum, iyi ve kötü yanlari var, bunlari bilip ona göre takilmak kullaniciya kalmis birsey..

Ama sirf facebook yüzünden sorun yasayan cift hic görmedim etrafimda (bende dahil).

Sonucta aldatmak isteyen heryerde, her sekilde aldatabilir.

Bence sorun face değil, internette değil.
İnterneti doğru kullanmayı bilmemek.
İnternet kullanmayı bilene bence çok faydalı, aklı başka yerde olan her yerde ve her zaman yapar...

bu facebook ılletınden ben de nefret edıyorum .bıran once kapatılmasını da cok ıstıyorum .

hoş o kapatılsa,ona benzer baska sıteler acılır .kısacası bundan kurtulamayız .

yapan her turlu yapar evet ama facebook masum adamı bıle yoldan cıkaran cınsden .

elının altın da olunca hata yapmaya cok musaıt .facebook facebook olmaktan cıktı

mubarek kotu kotu kadınların kendını sergıledıgı yer gıbı oldu .facebook kullanıcılar lutfen

benı yanlıs anlamayın bu lafım sıze degıldı demek ıstedıgım ,facebook'Da gercekten tıcarete

dokulmus bedenler cok var.cıplak cıplak fotolar paylasılıyor .bu kotu kadınları senın aramana

gerek yok .arama motorun da bı harf yazıyorsun ılla bır tane bu kotu kadından bır tane

cıkıyor karsına .tanıdıgın da degıl tanıdık olunca cıkar ama yok tanıdık da degıl ,ortak

arkadas da yok ama cıkıyor .ıste facebook facebook olmaktan cıktı resmen .

facebook uzerınden erkeklerın aldatması da cok kolay oldu .net uzerınden kendılerını

farkı tanıtıyorlar,maddı durumu orta gelırlı dusuk bırı, zengınım derse karsı

taraf ne bılecek orta gelırlı oldugunu .para duskunu olan tıpler de tav oluyor halıyle .

gecenler de burada konu okumustum .esını aldatan adamın arkadası adama soyle

nasıhat verıyordu aynen gecırıyorum "oglum neden pıyasadan bulmaya calısıyorsun bostan

yere paranı harcıyorsun ,facebook chat sayfalarında bınlerce var bı tane bedavadan dusur "dıyordu .

İyi ama bunlar hiç bir şekilde aldatmaya gerekçe olamaz.

Adam arkadaşına akıl veriyor çünkü niyetini biliyor, en azından zarar etmesin derdinde.
Adam gibi adam olsa, diğer adam gelip bunu söyleyebilir mi?

Söyleyemez.

İçinde olan hiç ugraşmaz geneleve gider. Orda zaten 3-5 liraya yapılıyor bu işler.

Zaaflara bahaneye gerek yok bence.
Insanların yapası var ki yapıyor ıs yerınde bırınden hoslanır yoldan gecen kadına bakar.

Facebookta resımlere bakınca mı facebook suclu oluyor.
bakmasın arkadasım. facebook kımın kafasına sılah dayamıs bu resımlere bakıcaksın dıye.
aldatmak ınsanın ıcınde varsa bı sekılde yapar erkek veya kadın.

facebook amacının dısında kullanılıyor
evet bu bır gercek ama onu o amacla kullananlar dusunsun.

onumdeydı hata yapmaya tesvık edıyordu gecıcekler bunları.
benım esım boyle bısey yapıp boyle bı savunmayla gelse yuzune bıle tukurmem.
yapası varmıs yapmıs. bos bahenelere gerek yok.

Son düzenleme:

için de olan elbette yapar ama ,bu gıbı sanal ortamlar da aldatmaya ıster ıstemez tesvik edıyor .

erkekler bızım gıbı dusunmez kı .facebook'da kotu kadınlar cıplak cıplak fotolar paylasıyor

hangı erkek allah askına o fotolara karsı duyarsız kalır kı.için de kotu nıyet yoksa yapmaz

demek ,kendını kandırmaktan baska bırsey degıldır .hıc bır erkek boyle cıbıl cıbıl fotolara

karsı ılgısız kalmaz .erkeklerın dogası bu .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…