Hee adam iradesiz facebook da bunu körüklüyor öyle mi?
Peki dışarıdaki kadınları ne yapacaksınız?
İnsanların ahlak yoksunluğuna iradesiz diye kılıf bulmak da kendini kandırmaktır bence.
Bence de facebook yuva yıkıyor.İçinde olan herşekilde yapar, facebook aramaz diye de düşünmemek gerek, malesef içinde olana da olmayana cazip gelen bir site facebook, günümüzde en geniş kitleye hitap eden en populer olanı . Bu durumda hiç bilgisayarla alakası olmayan bir erkek bile en masumane benim de bir facebook hesabım olsun bari diyerek açıyor ve oradan daldan dala anlarsınız siz... Bence ,günümüz için konuşuyorum, evli insanların evinde internet bile olmamalı,ki bugüne kadar interneti doğru bir şelilde kullanıp en çok faydasını görenlerden biri olduguma inanıyorum ama işin içine yuva kavramı girince ne facebook ne internet..günümüz insanı artık iradesine sahip çıkmaktan aciz bir hal almış durumda bu sebeple her ikisini de tehlike olarak görüyorum.
sevgiler..
ben adam iradesiz demedim eşler arasında dedim
yani her iki tarafıda kastetdim
hem erkek hem kadın face i bazen amaç dişı kullanıyorlar dedim
ayrıca sadakat konusundaki iradesizliğin ahlak yoksunluğu olduğununda en az sizin kadar farkındayım merak etmeyin
Adam derken insan kavramından bahsettim.
Kadın da amacına uygun kullanmıyorsa o da iradesiz falan değildir. Canı kocasını ya da sevgilisini aldatmak istemiştir ve aldatmıştır.
Kimse saf salak değil!
internet çok tehlikeli demişsiniz, siz de buradasınız ama. elektrik de tehlikeli misal, nasıl kullandığına bağlı yararlı ya da zararlı olması.
yapacak olan, daha bilgisayar bile icat edilmeden de yolunu bulup aldatıyordu eşini. ihanet denen şey bin yıllardır var. aldatan face yüzünden değil, onursuzluğu yüzünden aldatmıştır.
karşındakine güvenmeyerek yaşamını sürdüremezsin. başta seni tüketir bu.
şüphelerinde haklı nedenler varsa o ayrı. ama şahsen eşim sürekli maillerimi, cep teleonumu kurcalasa ben de rahatsız olurum.
Her zaman oldugu gibi erkek aldattıgı zaman bayanlarımız tarafından 3. kişi suçlanır.
Burada da facebook suçlu :)
bu facebook ılletınden ben de nefret edıyorum .bıran once kapatılmasını da cok ıstıyorum .
hoş o kapatılsa,ona benzer baska sıteler acılır .kısacası bundan kurtulamayız .
yapan her turlu yapar evet ama facebook masum adamı bıle yoldan cıkaran cınsden .
elının altın da olunca hata yapmaya cok musaıt .facebook facebook olmaktan cıktı
mubarek kotu kotu kadınların kendını sergıledıgı yer gıbı oldu .facebook kullanıcılar lutfen
benı yanlıs anlamayın bu lafım sıze degıldı demek ıstedıgım ,facebook'Da gercekten tıcarete
dokulmus bedenler cok var.cıplak cıplak fotolar paylasılıyor .bu kotu kadınları senın aramana
gerek yok .arama motorun da bı harf yazıyorsun ılla bır tane bu kotu kadından bır tane
cıkıyor karsına .tanıdıgın da degıl tanıdık olunca cıkar ama yok tanıdık da degıl ,ortak
arkadas da yok ama cıkıyor .ıste facebook facebook olmaktan cıktı resmen .
facebook uzerınden erkeklerın aldatması da cok kolay oldu .net uzerınden kendılerını
farkı tanıtıyorlar,maddı durumu orta gelırlı dusuk bırı, zengınım derse karsı
taraf ne bılecek orta gelırlı oldugunu .para duskunu olan tıpler de tav oluyor halıyle .
gecenler de burada konu okumustum .esını aldatan adamın arkadası adama soyle
nasıhat verıyordu aynen gecırıyorum "oglum neden pıyasadan bulmaya calısıyorsun bostan
yere paranı harcıyorsun ,facebook chat sayfalarında bınlerce var bı tane bedavadan dusur "dıyordu .
İyi ama bunlar hiç bir şekilde aldatmaya gerekçe olamaz.
Adam arkadaşına akıl veriyor çünkü niyetini biliyor, en azından zarar etmesin derdinde.
Adam gibi adam olsa, diğer adam gelip bunu söyleyebilir mi?
Söyleyemez.
İçinde olan hiç ugraşmaz geneleve gider. Orda zaten 3-5 liraya yapılıyor bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?