Atın kafanızdan şu şüpheleri. Erkekler çocuk gibidir. Neyi "Yapma, etme" derseniz o tatlanır, inanılmaz bir arzu ve istekle yapmak isterler.
Facebook'a kızarsanız onu kapatır, başka bir adla yeni bir hesap açar. Yine yapacağını yapar. Ha bu bahsettiğim sadece erkeklere mi mahsus. Tabii ki değil. Bunu yapan kadınlar da var.
Haa bir de bu kadınların ve erkeklerin tamamına mı mahsus. Tabii ki değil. Hepsini bir kefeye koyamam. Çünkü kul hakkına girerim.
Yani demem o ki sakin olun, biraz soğukkanlı davranın kafaya takmayın. Siz taktıkça şeytan vesvese verecek. "Aman aldattı mı, aman başkasına baktı mı?" diye diye kendinizi yer bitirirsiniz.
Şunu da unutmayın, eşiniz/sevgiliniz sizi seviyor ve değer veriyor. Böyle olmasa idi hayatında siz değil bir başkası olurdu.
Ve bir dua
Rabbim eşlerin, sevgililerin sevgi, sadakat, güven, şefkat ve bağlılık duygularını arttırsın. Kimsenin dünyası, yuvası, hayalleri yılıkmasın inşallah.
AMİN