facebook illeti yuva yıktı yıkmaya da devam ediyor

Hiç facebook hesabım açmadım.

Eşimin bir ara vardı.Takma isim aldığı için face bunu silmiş.Çok memnun oldum.

Aldatacağını düşündüğümden değil de olur olmaz videolar paylaşıyorlardı.

Bu yüzden mutlu oldum.

ben de kıskanırım. şifrelerimiizi biliyoruz. ben hem telefonuna hem face'ine çaktırmadan sık sık bakarım. hatta onu ekleyen tanımadığı bayanları o görmeden silmişliğim de var

eski sevgilimde çok kontrol ederdim.şuan ki sevgilimle farklı sorunlarımız var 3. şahıslarla ilgili sorunlar değil kendimizle alakalıı fakat onun yanlış bir davranışını görmedim bu konuda merak bile etmiyorumm şifresini falanda istemmedim. şifre istediğiniz zaman birşey yapmasa bile siz takıntı yapıyorsunuz hep kontrol akılda hep süpheler vs. vs. haklısınız çok fzla oluyor int. üzerinden aldatılmalar vs. ama ben sorunu int. te görmüyorumm.kişisel birşey bu aldatmaya karakteri müsaitse yapıcak olan her ortamda yapar.

arkadaşlar eskiden ne ınternet vardı nede facebook ama neler neler yasanıyordu yasanılanları bıze ınternet yapmıyor bızler yapıyoruz bence bu kadar takmamalıyız basımıza bır sey gelıcekse bence onune ne olsa gecemeyız o karsımızdakının kısılıgıne kalmıs allah kotu yola saptırmasın...

Face hesaplarımız yok..
Vallahi şeytan doldurur,olmasın daha iyi..

Bekarım ben ama evli olmak gerekmiyor iliskileri de yerle bir ediyor Facebook. Yani sırf ona suc atmamak lazım baska bu tarz siteler de var. Mesela twitterda bile gorusebilme sohbet vs olanağı kısıtlı olmasına rağmen evli bir adamın teki bana sarmisti.

Ben taa 14 yasinda actım facebook sonra gecen sene kapadım yani 18 bitti 19a girerken diyelim. Son bir sene cok nadir girince artık kapatayım dedim zaten yeniliklerine ayak uyduramadim. Şimdi rahatım. Twitter güzel icimi dokuyorum kendi kendime konuşuyorum

İnternet sadece bir araç ha internet ha telefon ha mektup ha telgraf... Facebook da en yaygın olanı.

İnsanın içinde varsa her türlü aldatır şuan Face yaygın o kullanılıyor. Kişinin teknolojiyi ne amaçla kullandığı önemli yuvayı yukan aslında adamın veya kadının karakteridir.

Atın kafanızdan şu şüpheleri. Erkekler çocuk gibidir. Neyi "Yapma, etme" derseniz o tatlanır, inanılmaz bir arzu ve istekle yapmak isterler.
Facebook'a kızarsanız onu kapatır, başka bir adla yeni bir hesap açar. Yine yapacağını yapar. Ha bu bahsettiğim sadece erkeklere mi mahsus. Tabii ki değil. Bunu yapan kadınlar da var.

Haa bir de bu kadınların ve erkeklerin tamamına mı mahsus. Tabii ki değil. Hepsini bir kefeye koyamam. Çünkü kul hakkına girerim.

Yani demem o ki sakin olun, biraz soğukkanlı davranın kafaya takmayın. Siz taktıkça şeytan vesvese verecek. "Aman aldattı mı, aman başkasına baktı mı?" diye diye kendinizi yer bitirirsiniz.

Şunu da unutmayın, eşiniz/sevgiliniz sizi seviyor ve değer veriyor. Böyle olmasa idi hayatında siz değil bir başkası olurdu.

Ve bir dua

Rabbim eşlerin, sevgililerin sevgi, sadakat, güven, şefkat ve bağlılık duygularını arttırsın. Kimsenin dünyası, yuvası, hayalleri yılıkmasın inşallah.

AMİN

Evliyim eşim hiç pc den faceden anlamaz sadece hava durumuna bakar çıkar Gerçekten çok şanslıyım bu yüzden.

Aynen en güzeli facebook hesaplarını kapatmak biz öyle yaptık ama ben sözümü tutamayıp ondan gizli başka hesap açtım tek amacım facebooktan oyun oynamak bağımlısı oldum sanırım

benim face hesabım uzun zamadır var eşiminde var ve ben aynı düşüncede değilim benim fakülteden arkadşlarım falan var eşiminde öyle ikimizde birbirimizin şifrelerni bilirz ben onunkini açsam o benim heabıma baksa ne olacak.tamamen kişilikle alakalı ..benim erkek arkadaşlarmda var sonuçta msj.laşırız konuşuruz eşim hepsinide tanır bu konuda hiç takıntılı değildir.aşın bunları artık derim..yapacak adam faceden değil oturduğu yerdende buluyo.hatta aynı sitede oturduğumuz bayan var eşi çok kıskanç ,kimseyle görüşmez,kapıdan dışarı çıkmaz,cep telfnu dahi yoktur.ama eşiyle boşanıyolar.neden mi bu avon satıyormuş (enteresan kimeyle görüşmeden nasıl avon satıyosa) paketi bırakan kargocuyla eşi bamış..falan filan..yani anlayacağınız internette tıpkı birçok teknoloji gibi kişiye kalmış.iyi yada kötü kullanmak sizin iradenizde

Sanal ortamdan öncede aldatma, boşanma vardıi şimdi de var. Kimse kimsenin facebook hesabını kontrol ederek, telefonunu karıştırarak, maillerine bakarak ne aldatmasını önleyebilir ne de buna bağlı boşanmayı.

Yukarıdakileri yapacak kadar güvenmiyorsanız birlikte olmayın, yok güveniyorsanız kurcalamayın.

Zaten bunları yapan adam evliliğini gözden çıkarmıştır, evliliğini gözden çıkaran bir adamla evli kalınsa ne olur , kalınmasa ne olur.

Yeter ki insanların içinde olmasın.

arkadaşların dediği gibi yapan her yerde yapar , benimde nişanlımla var face hesabım önceleri girer kontrol ederdim hep sonra dedim yapçak adam gözüme soka soka neden yapsın ki yada öyle niyeti varsada açar başka bir facebook yine yapar , karşılıklı sonuçta 2 taraf içinde insanın içinde olmasın

ya bence de olay face ya da başka bir site değill...yapan her yerde her şekilde yaparr..benim 4 sneyi gecen bir zmandır face var ama 1 kere bile nişanlımla sorun yaratmadı aramızda yaratacak durumlara zaten yaklaşmıyoruz o benimle birlikte olduktan sonra actı şifrelerimiz aynı istedğim girebiliorum onun faceine o da benmkine tabi :) hatta o sevmio aslında bnm yzmden taklıo çogu zman bana yaptırıo güncellemeleriinii.. bizde bölee yanii..
bu arada kıskançlıga gelince bu çok tehlikeli ya dozunu ii ayarlayabilmek cok öenmli eşinde yakışıklı ve sosyalmiş bu durum bence seni cok yıpratır elinden geldipğince dizginle kenidni cnm ben öle yapıorum hiçte zararını görmedimm..

zaten herkesin kocası tam ideal eş , sadık , yuvasına biricik karısına düşkün , annesine ezdirmez , kayınpedere para yedirmez

ama ahh şu internet , kötü kadınlar , facebook , fena kayınvalideler , paraya düşkün kayınpederler yok mu

hepsi ama hepsi onların suçu

dünyanın en büyük nimetlerinden birini sırf bu yönde düşünen kadınları da erkekleri de anlamıyorum
kocalarınız her zaman yapıyordu sadece artık siz görüyorsunuz
o kadar

Ne alaka ya...Böyle saçma muhakeme duymadım.

Bu facebooktan değil kişilik sorunundan kaynaklanıyor.

Kazık kadar insanlar amacına uygun kullanmıyorsa abazanlık peşindeyse facebook neden illet oluyormuş...

Bu sorun en çok bizim ülkemizde varsa,burada yanlış eğitimden,yetiştirilme illetinden söz edilmeli,face illetinden değil.

Son düzenleme:
gercekten cok sıkıcı bir durum bu ya..
sevgilim face şifresini vermedi bana.. bu yüzden hala daha konusmuyoruz...
bende inat ettim saklı bişeyi yoksa verirdi..
konusmuyoruz..
keşke bütün face hesapları kapansa..art niyet aklında olmayanın bile aklına sokarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…