facebook illeti yuva yıktı yıkmaya da devam ediyor

Ayyy face gunah kecisi ilan edildi cikti yani kullanip esini aldatan degilde face suclu,aslinda adamin icinde yokta face dürtüyo oturdugu yerden gel bana gir diyo esini ladat diyo hipnotize ediyo karsi koyamiyosunAslinda face olmasa dunyanin en sadik insanidir aldatanvalla beni kocam aldatsa nerden aldatti kimle aldatti diye bakmam düsünmem bile hic aldatmasi yeterlidir.

Bir insan bıçakla birini öldürse, katili değil de bıçağı mı suçlarsınız?
Bence ilişkilerde oluşan sorunlar için facebooku suçlamanın mantığının da bundan farkı yok.

İnternet iyi ellerde iyi, kötü ellerde kötü olur.
Bu sebeple ben sosyal paylaşım sitelerine aman çok kötü diyemiyorum, siteleri kullananların niyetleridir aslolan.

İnsan aldatmak istesin yeter ki, sokakta dolaşırkende aldatır.

3 senedir facebookum var şükür şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı :) bence sorun facebook değil insanın içi... sanki facebooktan önce aldatma hiç yoktu , çiftler mutlu mesut yaşıyordu facebook geldi aralarına girdi... ne facebook muş mübarek :))

aslında haklısın ama benm içim rhat etti en azından bundan sonra ilgilenmem..

bende nacizane fikrimi yazayım

insanın içi çürükse
zaten aldatır

face bu işin bahanesi

tabi etkileri yok değil
hani görüyoruz beni ekle vs. vs.
hatta ben bi keresinde girdim (meraktan) bilmem kaç tane arkadaşı vardı kzın 2000 miydi yalan olmasın şimdi hatta böyyyle bakakalmıştım bide çirkin çirkin fotolar
kaymaya meyli olan dakikasına kayar zaten

velhasıl ALLAH cc kimseye yaşatmasın böyle bi şey
insanın içine kurt düşmesi bile yetiyor
mesela ben önceden eşimin facesini kontrol etmek amaçlı çok açardım
ha şimdide açıyorum ama yani
acaba acaba diye ajanlık için değil
çünkü farkettim ki
paranoyaklık benden başka kimseye zarar vermiyor kendimi yeyip bitiriyorum sadece
artık öylesine
zaten öyle şifre derdimizde yok bizim

konu sahibi haklı

bihter-behlül yokken aldatma bilmezdik

muhteşem yy geldi, halveti öğrendik

behzat ç. geldi; içkiyi-küfrü öğrendik

face geldi, aldatmalar çoğaldı....

bozmayın bizi, temiz toplum istiyoruz

ben aldatma,ayrılma,kızla/erkekle konuşma işlerini sanal ortama bağalayanlardan değilim olmamda.
çünkü anca bu işi sanal ortama bağlayan karakter kişilik eksikliği vardır.
yani insanın için de varsa isterse tek bir kız olsun sanalda bulur kişiliğini belli eder.
milyonlarca kızı koy sanala birine bile bakmayan olur o da onun kişiliğini güzelliğidir

elbette biliniyrdu
yapan yapacağını yapıyodu zeboşş
ama utanıyorlardı bari

ama bi fark var işte

artık normalleştirilmeye çalışılıyor bu dizilerle bu eylemler
yani toplumu yozlaştıma çabaları

ki muhteşem olmayan yy 1 kez izledim

o da ilk bölümü ki hiç sevmem

bunu niye belirtiğimi bilmiyorum:44:

facebook kötü değil,zaten kötü niyetli olanlar facebookta daha kolay elde ediyorlar bu niyetleri..
bu kişilerin mecraları arttı sadece..
bir bıçakla ekmek te kesilir, adam da yaralanabilir..

Eskiden cep telefonu bile yokken ev telefonu vardı gene yapan yapıcağını yapıyordu şimdi teknoloji gelişti ulaşım heryönden dahada kolaylaştı herkesde cep telefonları, internetler, ulaşım araçları.. Gerçekten içinde olan insanlara yaradı bu durumlar baya.. Eskiye göre herşey dahada elaltında oldu ve kolaylaştı belki de.. Ama sonuç hep aynı. Yokkende varkende yapan yapıyor.. Yokken daha zorlanarak yapanlar şimdi daha kolay yapabiliyor aradada ki fark bu ama burda suçlu olan internet falan değil insanlar.. Kimin içinde varsa aynı tempo devam yani güzel kardeşim. Ben şüpheden dolayı facebook kapatılmasını yada aynı hesabı birlikte kullanarak önüne geçilmeye çalışılmasını doğru bulmuyorum. Sebebine gelince ise siz faceyi kapattırırsınız o bu sefer cep telefonundan yönelir yada yedek hesap açar yine devam eder yani önemli olan karşısınızdaki insanın karakteri.

Facebook ya da diğer sosylal paylaşımlar değil yuvaları yıkan.
Zaten içinde kötü niyet olan aldatmaya meyilli insanlar facebooku da kullanmaya başladı bunun için.
Face olmasa da yapmak isteyen yine yapacaktı.
Ve bence iyi ki face var.
Çünkü face den yakalanıyor çoğu eş sevgili.
Face olmasa belki çoğu kadının haberi olmazdı aldatıldığından.

tabi ki aldatmak için insanın içinde olması yeterli. ama şu bi gerçek ki feys yada internet buna ortam hazırlıyo bence. dışarda herkesin içinde yapmak zordur ama sanalda yaşamak ya da sanalda insanlarla iletişime geçmek daha kolay. aldatma boyut değiştirdi. ama internetin aldatma oranını arttırdığı, ilişkileri yıprattığı doğrudur

yapıp utanıyolardı heeee...oy oyy aoıp başımı nerelere gidem yapan utanır mı, utanan yapar mı?

sizle hayata çok farklı pencerelerden bakıyoruz. o yüzden uğraşmayacağım....
r
muhteşem yyyi izlemeyn zaten, günaha girersinz yozlaşmayın siz. biz ettik siz etmeyn

toplum olarak ihtiyacımız var sizee..... pilav yapıp sohbet edin siz...

yani sataşma amaçlı yazamıştım
ama sanırım sen çok müzdaripsin bu konuda

tabiki utanan yapmaz

ama belki yapan utanırdı bi anlık şeytana uydum diye belkiiiiiiii

neyse ben pilav yapayım
sohbet edeyim

sizide ALLAH kurtarsın bu illetten

Kocalarını zaptedemeyen kadınların bahaneleri..
Facebook olmadığı zamanlarda erkekler dizinizin dibinde oturuyorlardı,aldatmıyorlardı masumcuklar facebook gelince dünyaları değişti.
Cep telefonu ilk çıktığı zamanlarda böyle sohbetler oluyordu,cep telefonları çok namuslu erkekleri yoldan çıkarmıştı.
Sadece bahane sadece kocalarını savunmak için bir kapı daha.
Facebook kullanıyorum günde belki 5 dk sürüyordur kullanmam 5 saatte olabilirdi.
Ne bir erkekle karşılaştım ne bir erkek rahatsız etti ne bir mesaj aldım ne bir teklif .
Kendinizi kandırmayın aranan,bulur.
Azıcık kocacıklarınıza toz değecek ama gözünüzü açın.
Problem internet sitelerinde,cep telefonlarında değil problem bizzat kocalarınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…