• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook Profesörleri

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.736
248
Arkadaşlar ufak bir mesele ama kafamı kurcalıyor 1 haftadır. Şimdi eşim biz sevgili falan değilken facebookta bir kızın fotoğrafını beğenmişti. Kız, sevgilisi değil ama hoşlandığı kız. Burası biraz gıcık bir durum.
Tabi gel zaman git zaman benim aklıma düştü bu durum. Beğenisini kaldırmasını istedim. Hangi fotoğraf diye sordu link attım, msn den. Bu da kaldırdı.
Ama bundan 1 hafta geçti geçmedi. Fotoğrafı kontrol edeyim dedim fotoğrafı kaldırmış. Geçmişte eklediği bir fotoğrafı bir insan neden kaldırsın ki durup dururken?
Tabi aklıma ne geliyor? Beğeninin kalktığını görünce fotoğrafı kaldırdı diyicem ama geçmişteki fotoğrafa eşimin beğenisi duruyor mu diye neden baksın. İşin burası da saçma ama fotoğrafı bulamıyorum.
Mantıklı bir açıklaması olan var mı duruma?

Senden gizlenmistir. Facebook um yok ama bilemedim. Hani bazi kisilere gizle secenegi olabiliyor ya. Oyle birsey mi var ki

begeni kalktıgında o kişiye bildirim gitmez
dediğinize göre kadının yıllar önceki fotosunu eşinizin begendiğine hergün bakması gerekirki farketsin

Önceden herkese açık bir fotoğraf mıydı? Arkadaşınızın(eşinizin) beğenisi kalkmış olunca hani belki o yüzden göremiyor olabilirsiniz?

çok mantıklı

sizde ekli biri begendi diye görüyordunuz

Canım belki eski fotolarının yarısını silmiştir senin dikkatini sadece o çekmiştir..
Bende bir çok eski resimlerimi zaman zaman tek tek siliyorum..

mesela ayşe adındaki arkadaşım bende ekli ama bende ekli olmayan birinin fotosunu begendi
ayşe şunu begendi diye görebiliyorum
begeni kalkarsa göremezsiniz

Sizin fotoyu görüp görmemeniz begeni ile alakalı değil. Foto gizli olsa, beğeniyi de görümezdiniz zaten. Demekki herkese açık bir paylaşımdı gördünüz. Neden resim kayboldu bilmiyorum ama eşiniz sizi tanımadan önce bir kızın resmini beğenmesine takılmanızı çok normal görmedim.

Ay bu takıntılı ruhlar fena gerçekten. Yahu siz daha sevgili bile değilken yaptığı beğeniyi taa evlenince çıkarıp geri al demek ne demektir? kızı sürekli.takip ediyoyordunuz demek ki.yani. bu kadar da özgüveninizi küçültmeyin eşlerinize karşı yaa. yok foto silinmiş de niye silinmiş de çok mu boşsunus bu işlerle uğraşıyorsunuz

Msn dediği facebook messenger sanırım neyse. Böyle şeylere takılmak eşinizin gözünde sizi özgüvensiz, kıskanç bir kadın yapar ve gözden düşürür. Bence bunlara dikkat etmelisiniz, hoş şeyler değil siz sevgili olmadan önce olan şeylere takılmak. Fotoğrafı kaldırmamıştır herkese açıksa gizlilik ayarını değiştirmiştir. Belki stalkladığınızı fark etmiş de olabilir, yanlışlıkla beğen falan tıkladıysanız istemsizce ya da çok stalkladığınız insanlar o insana tanıyor olabileceğiniz kişiler şeklinde düşüyor, kıllanmıştır. Beni eski sevgilimin stalkladığını oradan anladım ben mesela.

Back
X