facebook şifresi

kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?

Saygı duyarım..

Bugün facebook şifresini aldın, yarın mail şifresini, bir başka günde cep telefonunu yada ceket cebine, notlarına fişlerine bakmak ? Çok mu abarttım mı ? Hayır, çünkü inan hiç fark yok. Ve bunun sonuda yok..

Bu hayatta babana bile güvenmeyeceksin, doğru ancak; çok iyi gözlemlemek, dikkatli olmak kafi. Birşey varsa zaten eninde sonunda açık verir yada ortaya çıkar.

neymiş bu facebook böyle
ne kadar mühim bişeyki
ilşkilerimizin hayatımızın tam ortasında
özelim dediğiniz şey bir sosyal paylaşım sitesimi
allah aşkına

Güven yoksa hiç bir şeyin anlamı yok...:ssz:
Karşımızdakine güvenmek zorundayız,yoksa hem adamı bunaltırız hem de kendimiz huzursuz oluruz.
Elimizde şifreler var diye aldatmayacak mı adam sanki? Yapmak isteyen yeni hesap açar yine yapar.
Baktınız ki işler yolunda gitmiyor bitirin.:19:
Didiklemenin,peşine bu kadar düşmenin mantığı yok.:31:

Sen neden facebook unu kapattın? Bence tekrar aç en baştan da olsa aç arkadaşlarını tek tek ekle. Sonrasında o da senden face şifreni isticektir eminim.
Acaba neden açtı gibi sorular kafasını karıştırıcak çünkü.. Kullanmasan bile aç bulunsun. Sana vereceğime kapatırım daha iyi demek ne demek çok ayıp etmiş. Daha güzel bir dille söylese sana belki hiç sorun bile etmicektin kendi kaşınmış afedersin

arkadaşken bütün hesaplarını ben kontrol ettiği için tüm şifrelerini biliyorum, bende ona söylüyorum ama o aklında tutamıyor :))) senelerdir kontrol altında yani. sevgiliyken kızlar mail atarlardı sinir olup ben cevap yazardım kızlar mosmor ederdim. bilmeseydim ve isteseydim oda özelim deseydi benden bişeyler gizlediğini düşünürdüm şahsen. buda arada güveni azaltır heran kuşkulu olursun. gerçi biryandan da haklı erkek muahbbetleri yapıyorlarsa senin okumanı istemiyordur birde o yönden düşünebiliriz.

Evet şifreler özeldir ama o nasıl bir söyleyiş tarzı: "Sana şifreyi vereceğime kapatırım daha iyi."
İnsan altında başka bişey ara haklı olarak. Yerimde olsanız demişsin de,, ben olsam şifre vermese
bişey yapmazdım ama böyle bir cevap verse gözümü dört açardım:ssz:

önce döverim sonra yine döverim sonra facebookunu patlatırım arkasından duruma göre yüzüğü yutturup yutturmayacagıma karar veriirim.

ne munasebet tabı kı istediğim zaman şifresini bana verecek. eğer vermiyorsa istediğim kadar guveneyim genede içimde şüphe kırıntıları olur. çunku benden istese bende veririm sakladığım birşey yokkı nıye vermeyeyım sonuçta. eğer isteseydim ve şifresini bana vermeseydi eğer sanırım ayrılırdım mutlaka birşeyler karıştırdığını duşunmeye başlayacağım için. halbukı bugune kadar guvenimi sarsacak tek bir hareketi olmadı ama erkek milletine yuzde yuz guven olmaz

ne munasebet tabı kı istediğim zaman şifresini bana verecek. eğer vermiyorsa istediğim kadar guveneyim genede içimde şüphe kırıntıları olur. çunku benden istese bende veririm sakladığım birşey yokkı nıye vermeyeyım sonuçta. eğer isteseydim ve şifresini bana vermeseydi eğer sanırım ayrılırdım mutlaka birşeyler karıştırdığını duşunmeye başlayacağım için. halbukı bugune kadar guvenimi sarsacak tek bir hareketi olmadı ama erkek milletine yuzde yuz guven olmaz

Ne demek "ne munasebet tabı kı istediğim zaman şifresini bana verecek."? Öyle bir zorunluluk mu var :)

Dipnot: Kişisel yazmıyorum arkadaşım bundan sonrasını sadece o cümleni garipsedim.

Sevgilinizin deyiş tarzı yanlış. Yoksa kimse kimseye şifresini vermek zorunda falan değil arkadaşlar. Biz daha sevgiliyken birbirimizin özel alanlarına bu kadar müdahale edersek adama nefes alacak yer bırakmazsak o ilişkinin hali ne olur. Nefesten kasıt orda kızlarla konuşsun etsin değil yanlış anlaşılmasın. Ama güvenmeyi öğrenmek gerek. İçinizde kuşku varsa zaten tutmayın o adamın elini. Ya da şu da bir çözüm;

Biz sevgiliyle şifrelerimizi bilmiyoruz. Ama bir araya geldiğimizde açarız bazen onun hesabında bakınırız, oyun oynarız, yazıları okuruz sonra benim vs.

Benden istese ben direk bana güvenmiyo musun derim bakın bu da bi'bakış açısı işte :)

Yeri geliyo kız arkadaşımla regli ağrılarımızı konuşuyoruz sevgilim şifremi bilse sürekli silmem gerekecek. Ben sevgilime de böyle anlattım hak verdi. Çünkü oda argo vs, rahat konuşuyor arkadaşlarıyla düşünsenize ben girip didik didik edip okuyorum.

Ben onun sevgilisiyim. Tapusu benim değil. O bir birey ve özel yaşamı var benim bile dahil olamayacağım, nefes almalık.

Bu şey gibi; Evlendik günlüğünü saklıyo, okutmuyo. Benden gizli nesi olabilir ki dur ben bi'şüpheleniyim gibi.

elinize geçen en ağır meteryallerle saldırınnnnnn:27:şaka bi tarafa sizde ona istediklerini vermeyin ödeşmiş olursunuz:32:

Herkesin kendine özel alemi vardır. Şifresini vermek zorunda değil ama onu söylemeninde bi adabı var tabi..
Yanlış bi tabir olmuş söylediği.. Güvenmiyorsan neden böyle söylediğini anlamaya çalış, inadından öyle konuşmuşta olabilir..

Back
X