- 16 Haziran 2011
- 16.064
- 70.110
- 798
Ee burdakilerin yaş ortalaması da 30 falandıd en fazla. Niye teyze diyor
18 yaş en fazla diye düşündüm valla
Valla öyle appe mappe gerek yok, etrafta gurbetçi akrabası varsa onlardan kız bakanlar oluyor. Ayrıca da kaçtır yazıyorum, bizim uzak akraba Nahcıvandan kadın getirip satıyormuş, bu işi profesyonelce yapanlar da var yani onlardan birini bulup anlaşıcaksınızparayı bölüşürsünüz rtık.
Ney?Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Bunu yeni gördüm ve gülümsedim. Sizin gibi avel avel bakıp koşarak buraya gelen kadınları anımsattınız bana. Elimden geldiğince yardım ettiğim, yaşadıkları kötü durumdan kurtulsunlar diye bizzat resmi kurumlara götürdüğüm kadınlar.Hahahhahajaa bu cevaplar nee jdjdd 80'ler drama filmi mi çekiyoruz. Bütün teyzeler toplanmış. Teyzeemmmm sizin çoluğunuz çocuğunuz torununuz torbanız yok mu gidin onlarla filan ilgilenin
İnternetten tanışıp beraber yurt dışına geldik ama direk evlilik amacı ile tanışma ne kadar doğru olur bilemem. Genelde geleneksel kafadakiler facebook gruplarında çünkü ve geleneksel bir evlilik de birçok toplumsal evlilik yarasını beraberinde getirebilir. Kadına şiddet, ev işini kadına yükleme, değersizleştirme, aileye hizmet etmek zorunda bırakma vsMerhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
bu kiz kimdi ya, ne yapiyor acaba simdi
Bu kız da vatandaşlık için bu adamla evlenmişti. Yazık değer mi hayatınızı mahvetmeye ?
O nasıl bsey ay evlilik gruplarıMerhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Yok tanışıp eş buluyorlar. Bela arama gibi bişey yaniO nasıl bsey ay evlilik grupları
Toplu seks gbi bişey mi
bu kiz kimdi ya, ne yapiyor acaba simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?