- 15 Şubat 2013
- 25.699
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.705
- 798
Öler miyimKmyager olarak seni kınıyorum. Dezenfekte etmesi acısından bi damlası 1 litreye bile yetiyo biliyomusun? Ayran iç ve kapı pencereleri aç dısarı cıkıp temz hava al .. kafandan ondan güzel gbi bu arada
Öler miyim
Taktim evet, bi daha hayatta kullanmiycam bu kadar cok. Normalde evi yayila yayila 3 günde temizledigim icin bu kadar olmuyordu, simdi bütün evi bi günde temizleyincz doz asimi oldumHayır acces asırı maruz kalmıssın soludugun için elin basın her yerinde camaşır suyudur.. insallah eldiven taktın bunu yaparken???
Yohbayılarsaaan.. miden bulanıyo mu basın dönüyo mu?
Acces yanımda olsan dövmüştüm.. ayran içme önerimi unut.. çık bi temiz hava al en az yarım saat bi saatYohmidem bulaniyo ama aksam yedigim baliktan ve de üstüne ictigim ne idügü belirsiz ickiden de olabiler
aklıma evin yağlı boya kapılarını çamaşır suyu katılmış su yerine saf domestosla silmemi isteyen ve yapmadığım için ağlayan annem geldiAcces yanımda olsan dövmüştüm.. ayran içme önerimi unut.. çık bi temiz hava al en az yarım saat bi saat
manyak çamaşır suyu bedava mı ordaKonu sahibi lütfen kusura bakma, valla ölüm kalim meselesi, konunu isgalden ötürü olmadi burdan bi koca ayarlarız artik
Kiz cok gaza geldim döktükce döktüm hijyenik acidan jxjfjjfjfmanyak çamaşır suyu bedava mı ordasirkeyle karbonat da koysan olurdu çamaşır suyu manyakları
Okb var mı?aklıma evin yağlı boya kapılarını çamaşır suyu katılmış su yerine saf domestosla silmemi isteyen ve yapmadığım için ağlayan annem geldi
En son konsolosluklar kapalıydı belki ondan gidemediKonuyu kaç gün öncegörmüştüm konu sahibi avrupaya gitmedi mi daha
hayır ama çamaşır suyunu biraz fazla seviyoOkb var mı?
Annen benim kafadan galibahayır ama çamaşır suyunu biraz fazla seviyobanyoyu bi temizliyo kokudan giremiyosun sanki çamaşır suyu taşıyan tır bizim banyoda devrilmiş
neyse konuyu sabote etmeyelim bi hafta ban kaldıramıycamAnnen benim kafadan galiba
Evet bence avrupada koca adayi cogzel biseyneyse konuyu sabote etmeyelim bi hafta ban kaldıramıycam
Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Evet benim teyzem yaptı bunu isviçredne Türk bi adam buldu biraz evli kaldı isviçre vatandaşı oldu boşandı sonra şimdi ordan para alıyor dul maaşı gibi bi şey türkiyede yaşıyor Türk parasıyla hiç çalışmadan 50-60 bin falan geliyor İşte
Kiz bende mi böyle bir gruba üye olup Avrupa li koca bulsam
Kız accesinki türklere benzedi ya ondan unuttu adamın avrupalı oldugunu bence
Evet bence avrupada koca adayi cogzel biseybobrekmafyasi.org sitesinden uygun adaylar bulunabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?