- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
eski sevgilisini face den aratması hiç hoş değil bence de neyin merakı bu anlamış değilim
ben daha yeni biten ilişkimi neredeyse hergün face de bakıyorum neden!çünkü hala ona karşı bişiler hissediyorum ve ne haltlar karıştırıyor bakalım bir kıza bişi yazmış mı gibisinden bakıyorum yani çünkü hala içimde bitmedi o o yüzden bakıyorum
bişi hisseetmiyor ise niçin bakıyor
bence ne olursa olsun hakaret etmemelisiniz.ben de sinirlenince ah ederim.kötü konuşurum ama hakaret etmeyin belki dönüş olur.hoş olmaz.zamana bırakın.o kadar soğuduysanız bitirin ne güzel işte.böyle durumlarda soğumamak daha mı iyi..soğumayı başardıysanız ayrılık yıpratmaz çok fazla.
bence ne olursa olsun hakaret etmemelisiniz.ben de sinirlenince ah ederim.kötü konuşurum ama hakaret etmeyin belki dönüş olur.hoş olmaz.zamana bırakın.o kadar soğuduysanız bitirin ne güzel işte.böyle durumlarda soğumamak daha mı iyi..soğumayı başardıysanız ayrılık yıpratmaz çok fazla.
buradaki insanların bile eminim ki %90ı hayatının bir döneminde ya da hala eski sevgilisini facebookta ya da twitterda arıyor ve ona bakıyor. hatta sadece sevgilisini değil takıntılı olduğu bazı insanlara da bakıyor. bu bir aldatma değil. hoş bir şey değil belki ama bir aldatma elbette değil. ama tabii ki bu insanın hayatını takip etmek, onunla ilgili sağla solla konuşmak, dedikodusunu yapmak gibi bir takım kalitesiz sohbetlere giriyorsa bunu değerlendirmeniz gerekebilir. arada bakmak ve sapık gibi takip etmek farklı şeyler.
Canim faceden aratti birde muhabbetini yapmis beni bilen biriyle cok zoruma gitmisti yani nasil yapar ben varken diye.canim facede mi aratti twitterda takibe mi aldi?
Yoksa benimki gibi her ikisi de mi?
Ozel degilse merak ettim.
Peki ona karsi hissettgin soguklugu nasil icinden atabildin zor olmadi mi?
Masallah allah bozmasin ins.
Tabi ki bunada katılıyorum ancak bazı zamanlar yanılma diye biseyde var ki bazı seylerde yanıldıgımıza seviniriz bile..bence bakmak değil sadece, bir kadın gerçekten hissediyor ben buna çok çok inanıyorum
Kolay degil zaten zamana ihtiyacın var ama bi iliskiyi bitirmek icin basit bi sebep tabi yine de karar senin ama bunu yaptıgı ıcın burnundan fitil fitil getirip en azından kendını rahatlatabilirdin ama ayrılık icin dedim ya basit bi sebep gibi geliyor bana. Hayatta kimseye güvenmeyeceksin demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan...Merak etmiş olabilir ama ben hazmedemiyorum bunu yapmamalıydı.
3 gün öncesine kadar ona kendimden çok inanıyordum. beni sevdiğine adım gibi emindim.
Ama bu yaptığı nasıl bir şeyse çok zoruma gitti.
çıkıyorrrrrr
sol tarafta Ara tuşu var onu tıklayınca herşey çıkıyor
Oyle bir duruma rastlamadim. Sadece defalarca aratmis ve tiwtterda 1 hafta once takibe alinmis ikisi de takip etmis biribirini. En cok bu zoruma gitti zaten.
Haklisiniz ve itiraf ediyorum ki ben de bakiyorum cesitli kanallardan eski sevgilime. Ama benimki tamamen merak. Onuu ozledigim,onu sevdigim icin degil evlenmis barklanmis mi hayatinda biri var mi diye meraktan bakiyorum.
onunki de merak olabilir, kız takip etmiştir o da etmiştir. bilemiyorum. bunu sakince sorabilirsiniz, aldığınız yanıt ne bileyim ya öylesine bi anlamı yok gibi şeyler olursa da çok üstüne gitmeyin. gerçekten merak sevgi ve özlemle alakalı bir şey değil. bu genel bir merak insanlar kendilerinden sonra eski sevgiliye, kavgalı olduğu arkadaşa, kendine rakip gördüğü bir kadına neler olduğunu merak ediyor. bunu hastalık derecesinde yapan erkeklerden ziyade kadınlar var. ama sorsanız hepsi kocasına çok aşıktır. endişe etmeyin.
onunki de merak olabilir, kız takip etmiştir o da etmiştir. bilemiyorum. bunu sakince sorabilirsiniz, aldığınız yanıt ne bileyim ya öylesine bi anlamı yok gibi şeyler olursa da çok üstüne gitmeyin. gerçekten merak sevgi ve özlemle alakalı bir şey değil. bu genel bir merak insanlar kendilerinden sonra eski sevgiliye, kavgalı olduğu arkadaşa, kendine rakip gördüğü bir kadına neler olduğunu merak ediyor. bunu hastalık derecesinde yapan erkeklerden ziyade kadınlar var. ama sorsanız hepsi kocasına çok aşıktır. endişe etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?