Facebook'da eski sevgilisini defalarca aratmış. bu aldatma değil de nedir?

bence ne olursa olsun hakaret etmemelisiniz.ben de sinirlenince ah ederim.kötü konuşurum ama hakaret etmeyin belki dönüş olur.hoş olmaz.zamana bırakın.o kadar soğuduysanız bitirin ne güzel işte.böyle durumlarda soğumamak daha mı iyi..soğumayı başardıysanız ayrılık yıpratmaz çok fazla.

Onaa bir seyler hissediyorsa neden benimle bir yola cikti bunu anlamiyorum.
Su an gitmesi icin en dogru zaman. Tam zamani.
ama benim zayifligim. Onun benciliigi.
O kadar rica etmeme ragmen o hala ariyor ben de hala aciyorum.

Zamana biraktim ben de.
Zorlamiyorum artik.
Ne hissetmem ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Dengesiz bir ruh halim var su an.

Zamana biraktim ben de.
Zorlamiyorum artik.
Ne hissetmem ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Dengesiz bir ruh halim var su an.

Oyle bir duruma rastlamadim. Sadece defalarca aratmis ve tiwtterda 1 hafta once takibe alinmis ikisi de takip etmis biribirini. En cok bu zoruma gitti zaten.

Haklisiniz ve itiraf ediyorum ki ben de bakiyorum cesitli kanallardan eski sevgilime. Ama benimki tamamen merak. Onuu ozledigim,onu sevdigim icin degil evlenmis barklanmis mi hayatinda biri var mi diye meraktan bakiyorum.

canim facede mi aratti twitterda takibe mi aldi?
Yoksa benimki gibi her ikisi de mi?
Ozel degilse merak ettim.
Peki ona karsi hissettgin soguklugu nasil icinden atabildin zor olmadi mi?
Masallah allah bozmasin ins.
Canim faceden aratti birde muhabbetini yapmis beni bilen biriyle cok zoruma gitmisti yani nasil yapar ben varken diye.
Gercekten buyuk sozler verdi bende eskisi gibi olmam dedim kabul etti zamanla sevgimden soguklugum gitti. Ama hala icimde kaldi o bir gercek suphem bar surekli takipdeyim gibi bisey bu konuda onada soyluyorum guvenmiyorum bu konuda ikinci bi yanlista ben yokum diye. Ama zamanla gordumki sadece merakmis gerekten cunku su an ne bi yanlisi var nede beni uzecek bi hareketi uzulmeyeyim diye bircok sey yapti. İnsallah senin icinde hayirlisi olur canim

Bu çok kötü bir durum gerçekten..Benim başıma gelse inan benim de midem ağrırdı.. O kızı düşünmesi, merak etmesi ve dolayısıyla sürekli aratması... Bunun olumlu bir açıklaması olamaz.. Kanıtlayacağı bir şey yok, o yüzden bana zaman ver diyor. Düşünüyor çünkü acaba ne yapabilirim diye. Diğer kız bunu istemiyor bence, şimdi sen de resti çektin artık ortada kaldı. Erkek arkadaşın cidden çok saçmalamış. Twitter dan ne diye takip edersin ki? Bir insan twitter da paylaşımlarını beğendiği birini, ünlüleri ya da arkadaşlarını takip eder. Ekstra olarak da 'merak ettiği' kişileri. Senin ki kızı merak ettiğinden takip etmiş ve hiç yakalanmayacağını sanmış heralde.

Yani ben de eski erkek arkadaşımınkine bakmıştm okulundan bir sürü kızı aratmıştı, savunması da ben bakmadım, o gün arkadaşım bizdeydi o merak edip bakmıştır. Tabi ki yalan... Erkeklerin çoğu bunu yapıyor. İnanıp inanmamak, inanmış gibi yapmak da bize kalıyor...

Senin yerinde olsam affetmezdim çünkü olayı biraz abartmış...

Merak etmiş olabilir ama ben hazmedemiyorum bunu yapmamalıydı.
3 gün öncesine kadar ona kendimden çok inanıyordum. beni sevdiğine adım gibi emindim.
Ama bu yaptığı nasıl bir şeyse çok zoruma gitti.
Kolay degil zaten zamana ihtiyacın var ama bi iliskiyi bitirmek icin basit bi sebep tabi yine de karar senin ama bunu yaptıgı ıcın burnundan fitil fitil getirip en azından kendını rahatlatabilirdin ama ayrılık icin dedim ya basit bi sebep gibi geliyor bana. Hayatta kimseye güvenmeyeceksin demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan... herkez ikinci bi sansı hak eder.

bak canım bende senle aynı sorunu yaşadım bende hareketler dökümüne girdim eski kız arkadaşını aratmış kı 2 ay çıkmıştı kızla ve semediğinden eminin her insanda biraz bu vardır bak ben 3 yıllık bir ilişkim btti ayrılıp şuan çıktığım çocukla birlikteyim 2 yıl oldu ama ben bile bazen bakıyorum eski sevgilime hala ona karşı hisler besliyormuyum hayır şaunki sevgilimi çok seviyorum belki yanlış ama sadece merak benimkisi bu ihanet değil bence hergün insanlar ne ihanetler yaşıyor meydanı o kıza bırakırsan bence ozaman çok büyük aptallık etmiş olursun canım benden demesi erkekleri boş bırakmaya gelmez

Kızlar bi'kaçınızda iki durumu karıştırmış yalnız (bence tabii):26:

Şöyle ki; İnsanız, insan merak eden bi'canlı. Çok alakasız arkadaşımızın kuzeninden tut, komşunun sevgilisinin kız kardeşine kadar facebook elimizin altında olduğu sürece tık tık iki dakikada tüm sülaleyi merakla inceleriz.

O da yetmez -hmm benim bundan 3 sene önce bi'sevgilim vardı dur bi'bakayım der iki tıkla profilini açar görüncede arkadaşımıza dönüp -ahaha çok tipsizleşmiş bee deriz.

Kendimden örnek vereyim iki yıllık ilişkimde çok severken terkedildiğim eskimi taş çatlasa 3 kere facebookta aratmışımdır. Biri ilişkimin başındaydı istediği bölüme girmiş mi diye, diğer ikisi kızlarla toplanınca baksana bi'napıyomuş tırıvırısı. O profili 3 kere değil de 3 ay boyunca aratmış olsaydım bence benim bile -lan noluyoruz unutamadım mı yoksa demem gerekirdi.

Bi'insan sırf merak için sürekli bakar mı? Sürekli 3 ay boyunca bakması için, 3 ayda sürekli aklına gelmiş olması lazım ki bu da bir fiyasko.

Üstüne twitterdan ekleşmişler. Twitter kullananlar bilir hileli profiller haricinde birini farkında olmadan takibe almış olamazsın. Takipçi çoğaltma kullansa bile tesadüfün böylesi.

Kız 3 sene önceki sevgilisini niye takibe alır: 1)Boştadır, eski sevgiliyi görmüştür, eski günler aklına gelmiştir belki? demiştir içinden.
2)Aklında artık ona dair sevgi kalmamış eski günlerin hatrına gayet insani saf duygularla eklemiştir.

Benim o profiline baktığım dediğim eski sevgilim de beni eklemişti. Güzel günler geçirmişiz, ekli olmamamız çok saçmaymış.Nasılmışım, iyiymiymişim.

Sinek küçüktür, mide bulandırır.

bence 2 gün bekle bence kanıtlayacak . sosyal ağlarıda dert etme bnce aramışsa aramış belki merak etmiştir ne yapıyor diye eski sevgiliden arkadaşta olabilir sonuçtaa . üzülme fazlaa canım kanıtlayacak bncee

onunki de merak olabilir, kız takip etmiştir o da etmiştir. bilemiyorum. bunu sakince sorabilirsiniz, aldığınız yanıt ne bileyim ya öylesine bi anlamı yok gibi şeyler olursa da çok üstüne gitmeyin. gerçekten merak sevgi ve özlemle alakalı bir şey değil. bu genel bir merak insanlar kendilerinden sonra eski sevgiliye, kavgalı olduğu arkadaşa, kendine rakip gördüğü bir kadına neler olduğunu merak ediyor. bunu hastalık derecesinde yapan erkeklerden ziyade kadınlar var. ama sorsanız hepsi kocasına çok aşıktır. endişe etmeyin.

bence önemli olan aratma ve twitter takibi dışında bir iletişim oldu mu olmadı mı. bunu iyi araştır konu sahibi

Kızlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Dün çok ilginç şeyler öğrendim.

Erkek arkadaşımın arattığı kız öğretmen. Bu kız benim kuzenimin öğretmeni çıktı ve halamdan öğrendiğim şeyler kanımı dondurdu. Kızın okulda evli bir adamla adı çıkmış hatta adamın eşi okulu basmış.

Erkek arkadaşıma kızı tanıdığımı halamda bizzat numarasının olduğunu istesem her şeyi açıp sorabileceğimi ama kendisinden bir kanıt beklediğimi söyledim. Beni bekleme istersen aç kendin sor benim içim rahat dedi.

Ben de ; ‘’Senin sevgili seçimlerin de çok başarısızmış .Kız çok ahlaksız. Evli çocuklu adamla adı çıkmış böyle basit biri varmış işte geçmişinde okulu basmış adamın eşi ama adam karısına dönmüş kullanıp atmış resmen kızı.acaba senle miydi o zaman yazık aldattı mı seni ‘’dedim..

''benle değildir.Benden sonraki hayatı da beni bağlamaz. Banane kimle oluyorsa olsun umurumda değil zaten iyi bir şey olsaydı adı eski olmazdı şu an hayatımda olurdu o dönem bazı şeyleri çok zorlamıştım bak iyi ki olmamış var her şeyde bir hayır benim derdim kız değil ki o olay yaşadığım çocuk.kızın fotolarını beğeniyor ordan sayfasına girip bakıyorum check in yaptığı anda görülecek son bir davamız var’’dedi ve o kızla beraberken tartıştığı çocukla başından geçenleri anlattı ailevi çok kötü meseleler girmiş araya.

Tabi ben tam anlamıyla inandığımı söyleyemem. O çocuğun adı her neyse gir onu arat yani. Neden o kızın sayfasından girip bakıyorsun. ''Açıkca merak ettim baktım desene'' diyorum
''Alakası yok'' diyor. Önceden çocuğu arattığında adı çıkıyormuş sonra çıkmamaya başlamış o da kızın sayfasından fotoğrafların beğenilerinden bulup giriyormuş profiline.

‘’Twitter olayını da anlamadım birden ondan öyle bir şey geldi yıllar sonra. kardeşini görüyorum kızla da bir kere karşılaşmıştık aylar önce uzun zamandır görüşmüyorum senin bu anlattıklarından haberim yok ve evet yaptığım hataydı’’ dedi.

Ve kanıt için o kızla görüşmesi gerekiyormuş
‘’.bir yandan hiç muhattap olmak istemiyorum ama ote yandan sen başımın etini yiyeceksin ‘’dedi. Birkaç gün bekle dedi kanıt için de.

Haklısınız.
Ama .ok üstüne gitmemek...işte bu benim hiç yapabileceğim bir şey olmadı.
''Artık yeter. Kanıtlayım Kanıtlayamazsam o zaman suçla senin yaptığın haksızlı''k diyor.

Ve ben şu an çok free takılıyorum. Kanıtlayana kadar görüşmeyelim dedim ona.
''Bu yaptığını haketmiyorum. Biraz bekle. Yok eğer özgürlüğüne bu kadar düşkünsen benle görüşmeyi istemeyecek kadar o zaman diyecek sözüm yok sana '' dedi.

Bana uyduruyor gibi geldi. Güven vermedi. Ayrıldınız mı bilmiyorum ama ayrıldıysanız bence kafanı onunla konuşarak daha fazla karıştırma, önüne bak. Benim de eski sevgililerim var, Facebooktan bakmışlığım da vardır, ama devamlı değil. Devamlı bakıyorsa meraktan fazlası vardır.

Yalnız şu da var bazen ben de bi'profili bulmak için birinin profilini kullanıyorum mesela arama geçmişimde hep bi'kızın adı var halbuki ben kızı aracı olarak kullanıyorum direk adını yazınca bulunmuyo facebookta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…