- 21 Temmuz 2013
- 919
- 211
- 33
- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
Başıma gelmediğini kim söyledi?
Ben sadece bekara koca boşamak kolay diyorum.
İnsan istediği kadar empati kursun arkadaşım,yaşamadıkça ağızdan kelimeler kolay çıkıyor.
Zaten ben salt burda yapılan yorumları kastetmedim. Çevremde gördüklerim böyle.
Kendi başına gelince o kadar cesur davranamıyor ama bir başkası yaşadığında ''salla gitsin'' diyor.
Bunlara yönelik benim yorumum.
çok riskli eger hesap sıfrenız erkek arkadasınızda varsa ve aratmayı bılıyorsa :/ haraketler dökümünde solda ara diye bir secenek var oraya tıklayınca neye baktıgınız cıkıyor a harfını aratsanız dahi....
bizim sayfamız var ya orada kapak fotografının altında haraketler döküümü var onu tıklıcaz solda bır suru secenekler oluyor daha fazla göster diye bi buton var onu tıkladıktan sonra ara secenegınde cıkıyor tum baktıgımız dökümlergöremedm halaanasayfada mı tam olarak nerde ?
Şu an ona karşı çok hırslıyım. O arama kayıtlarındaki eski sevgilisi ve instagram takibindeki o iki kız. Nasıl bir maymun iştahlılıktır.
Neyi merak ettin ilişki mi yaşamk istedin iş çıkar mı diye mi yokladın amacın ne neden aratıp ekledin diyorum cevap yok.
Artık facebook şifrem onda değil. onun şifresi de bende yok. Koyduğu fotoğraf koyma yasağını deldim.((en temel kuralımızdı gelen yorumlardan dolayı))
İlişki durumumu da gizledim.
Bana karışma lüksünün olmadığını söylüyorum ama bunu kabullenemiyor.
O gün rest çekti bana. Ya sosyal medya alışkanlığını dizginlersin ya da ben yokum dedi.
''buyur yol açık eğer öyleyse senin öyle bir hakkın yok'' dedim.
Sandı ki düşerim tuzağına.
''Bitemez ikimiz de birbirimizin isteklerini saygılı olalım dikkat edelim '' dedi.
Unutabilirsem devam edecek deniyorum ama bu şekilde kafam rahatsızken ne kadar sürer bilmiyorum.
bizim sayfamız var ya orada kapak fotografının altında haraketler döküümü var onu tıklıcaz solda bır suru secenekler oluyor daha fazla göster diye bi buton var onu tıkladıktan sonra ara secenegınde cıkıyor tum baktıgımız dökümler
Başıma gelmediğini kim söyledi?
Ben sadece bekara koca boşamak kolay diyorum.
İnsan istediği kadar empati kursun arkadaşım,yaşamadıkça ağızdan kelimeler kolay çıkıyor.
Zaten ben salt burda yapılan yorumları kastetmedim. Çevremde gördüklerim böyle.
Kendi başına gelince o kadar cesur davranamıyor ama bir başkası yaşadığında ''salla gitsin'' diyor.
Bunlara yönelik benim yorumum.
hareketler dökümünde neler arattığı çıkmıyor ki
hareketler dökümünde neler arattığı çıkmıyor ki
hareketler dökümü dediğin nerde canım hatırlayamadım
bizim sayfamız var ya orada kapak fotografının altında haraketler döküümü var onu tıklıcaz solda bır suru secenekler oluyor daha fazla göster diye bi buton var onu tıkladıktan sonra ara secenegınde cıkıyor tum baktıgımız dökümler
Herkese merhaba. Cumartesi gününden beri kendimde değilim. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ve nefes almakta zorlanıyorum. Anlatıp rahatlamak istedim o yüzden.
6 aylık bir ilişkim var. henüz ilişkimiz başlamamışken yani arkadaşken eski sevgilisinden yana fazlasıyla dertliydi erkek arkadaşım.onun anlattığına göre kız intihar etmeye kalktı türlü yalanlarla kendine çekmeye çalıştı ve hala da aramaya ‘’affet özledim’’ mesajları atmaya devam ediyordu. ((tabi bu erkek arkadaşımın söylediği şey.şu an bunu bile sorguluyorum))
Cumartesi günü erkek arkadaşımdan facebook sifresini istedim. Benim şifrem 2 aydır onda ben de bakmak istedim bir şeyler dürttü beni.Hareketler dökümüne girdim bi baktım bir sürü isim aranmış ama bir tek isim 3 aydır defalarca kez aranmış.Çıldırdım resmen.
Arayıp o ismi sordum hemen şok geçirdi ve sonra eski kız arkadaşı olduğunu söyledi. Telefonu suratına kapattım saatlerce cevap vermedim sadece yoğun hakaretler içeren bir sürü mesajlar attım ve bittiğini beni bir daha aramaması gerektiğinisöyledim. Beni bu noktaya getiren de twitterda 1 haftadır takipleşmeleri oldu. Kızın fotoğrafını görünce geçen hafta sevgilimi takibe alan ve sevgilimin de takip ettiği kızın bu olduğunu farkettim!Ben ismi öğrenir öğrenmez kızı takipten anında çıkarmış!
3 gündür bana dil döküyor.o kızın profilinde bir çocukla hesabının olduğunu onun sayfasına girip o çocuğa baktığını beraber check-in yapmalarını beklediğini söylüyor.hesabının ne olduğunu ise anlatmadı.Kızla bu durumun alakası yokmuş. twitterda da önce kız takip isteği yollamış beyefendi de farkında olmadan takibe almış guya! Anlattıklarının hiçbirine inanmadım. O çocuk bu işin kılıfı!
Ve üstelik bu kız son sevgilisi,bunu rahatsız eden kişi değilmiş. Bu kız,3 yıl önceki sevgilisiymiş. Son sevgilisi olsa bu kızdan tiksiniyordu.Bu çok kötü hala onu niye aratıyor bu kadar rahatsızken. Dediği doğruysa 3 yıl önceki sevgilisiyse 3 yıldan bahsediyoruz bu kızı hala unutamamış mı bu adam!.
O’na eski sevgilisini unutamadığını;aklında olmayan birini defalarca aratmasının mümkün olmadığını ve hemen ona dönmesi gerektiğini ve artık ben de eski sevgilileri kervanına katıldığımı söyledim.
Ama nafile;o kabul etmiyor. İstese çok rahatlıkla onun yanında olurmuş. Beni seviyormuş,beni asla aldatmamış;olay çok farklıymış. beni sevdiğini gelecek düşündüğünü aklında benden başka kimse olmadığını söylüyor. VEE bana iki gün içinde kanıtlayacakmış her şeyi. bu kez konuşma sırası ona gelecekmiş.((nasıl yapacaksa)).
Onunla devam edebileceğimi sanmıyorum ama bana neyi nasıl kanıtlayacakmış bunu çok merak ediyorum. Ondan resmen soğudum o kadar çok sevmeme rağmen. Çünkü şu hayatta en korktuğum şeylerden biri sevdiğim adamın eski defterlerinin önüme gelmesidir. Ve bu ilk kez oldu.
Ona göre ben çok abartıyorum ve pamuk ipliğine bağlı ilişki yaşıyorum. bunun nesi abartma?Aldatma illa fiziksel mi olmalıdır. Onun facebook’da o kızı defalarca aratması da aldatma değil midir?
Neleroluyorhayatta bence bir şans daha vermekle iyi yapmışsın. Ayrıca affetme inanma diyen arkadaşların da böyle bir olay başlarına gelse affedeceklerine kalıbımı basarım. Okuyor ve görüyoruz daha beterleri başlarına geliyor ve gayet de güzel sineye çekebiliyorlar. bekara koca boşamak kolay dedikleri bu olsa gerek :) senin olayda faaliyete geçilen bir durumda olmamış. ben deneme taraftarıyım.
affedeceğini biliyodum, ben de affetmeyi denedim en başta. tıpkı senin gibi... önce tamamen bitirdim, ona lanetler okudum. sonra affettim dedim. sonra içimde yine şüpheler, kuşkular. beynimi kemirdi kemirdi... sabahları affedip geceleri kavga çıkarır olmuştum. her şey daha da kötüye gitti. ah o şüphe, bir kez aklına düştü mü huzurlu bir şekilde başını yastığa bile koyamıyosun.... ayrıldım, 1 ayı geçti. ayrılık acısı içinde şüphe ile yaşamaktan çok daha kolay arkadaşlar...
Kesinlikle cok haklisin, ayrilik donemimde bunu birebir yasadim... Ben ayrilabildim, ama bana "ayril gitsin ondan koca da olmaz baba da" diyen, eski sevgilime saygisizlik raddesinde ithamlarda bulunan arkadaslarimin kendi baslarina bu durum gelse -neleri sineye cektiklerini de gordum- ayni kararliligi gostereceklerinden supheliyim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?