Facebook'da eski sevgilisini defalarca aratmış. bu aldatma değil de nedir?

afedersin canım

göremedm hala anasayfada mı tam olarak nerde ?

göremedm hala anasayfada mı tam olarak nerde ?
bizim sayfamız var ya orada kapak fotografının altında haraketler döküümü var onu tıklıcaz solda bır suru secenekler oluyor daha fazla göster diye bi buton var onu tıkladıktan sonra ara secenegınde cıkıyor tum baktıgımız dökümler

affedeceğini biliyodum, ben de affetmeyi denedim en başta. tıpkı senin gibi... önce tamamen bitirdim, ona lanetler okudum. sonra affettim dedim. sonra içimde yine şüpheler, kuşkular. beynimi kemirdi kemirdi... sabahları affedip geceleri kavga çıkarır olmuştum. her şey daha da kötüye gitti. ah o şüphe, bir kez aklına düştü mü huzurlu bir şekilde başını yastığa bile koyamıyosun.... ayrıldım, 1 ayı geçti. ayrılık acısı içinde şüphe ile yaşamaktan çok daha kolay arkadaşlar...

Son düzenleme:

süpermş bu yaa yedm oğlm senii

Kesinlikle cok haklisin, ayrilik donemimde bunu birebir yasadim... Ben ayrilabildim, ama bana "ayril gitsin ondan koca da olmaz baba da" diyen, eski sevgilime saygisizlik raddesinde ithamlarda bulunan arkadaslarimin kendi baslarina bu durum gelse -neleri sineye cektiklerini de gordum- ayni kararliligi gostereceklerinden supheliyim!

Ben de meraktan aratıyorum arada sırada.
Ben şimdi aldatıyor muyum canımdan çok sevdiğim sevgilimi?
Alemsiniz, güldürdünüz beni sağ olun.

aynisi benimde basima geldi 5 aylik iliskimde son sevgilisini aratmisti benimde sevgilim bende cok uzuldum bunu ona soyledigimde oda agladi sizladi beni sevdigini bensiz yapamadigini istese onunla olacagini onu sadece meraktan arattigini falan soyledi
aglamasina dayanamadim ben affettim
simdi o olayin uzerinden 8 ay gecti cok mutluyuz bir daha o konu hic acilmadi o tarz birsey yasanmadi ismi bile gecmedi eski sevgilisinin
sizin nasil olur bilmem ama bizim boyle oldu cnm

hareketler dökümü dediğin nerde canım hatırlayamadım

profil sayfası açık olduğunda kapak fotoğrafının sağ alt küşesinde oluyo
oraya tıkladıktan sonra da butun yaptıkları gprunuyo
sol yanda farklı seçenekler var ordan da aramaları seçersen kimleri aramış gorursun
ben gördüğm de keşke görmeseydim

süpermiş bu ya ben bilmiyodum bunu öle konulara bakarken gördüm iyide oldu valla

Canım sana bir örnek vereyim.

Eski sevgilimle ilgili hislerim, nefreti bırakın tiksinmedir. Onla yaşadığım her saniyenin pişmanlığı senelerce üzerimden gitmedi. Ne büyük çilem varmış ve ne büyük günah işlemişim ki Allah'a yalvarmama rağmen o dakikaları unutamıyorum. Hiç tanışmamış, hiç karşılaşmamış olmay nasıl nasıl isterdim anlatamam. Keşke elimde öyle bir fırsat olsa ki bu bir hayal mağlesefki olmuyor. Belki şuan hissettiğim tiksinmeyi o da hissediyordur tabi birşey diyemem buna ama önemli olan benim için benim hissettiklerim.

Yedi senelik evliyim, eşime anlatmadığım gizli saklı birşeyim yoktur. Zerre kıskançlığı dahi yoktur hiç sallamadı bile anlattıklarımı neyse...

Sözün kısası, böylesine nefret ettiğim, hiç yaşamamış olmayı dilediğim o dakikaların sahibini kaç kere ineternetten arattım... Merak işte, insan mani olamıyor ki kendine, napıyor ne ediyor, evlenmiş mi, çalışıyor mu çünkü seneleriniz gitmiş onunla. Bunu onu sevdiğim için mi yapıyorum HAYIRRRR Allah şahidim olsun ki öyle....

Bu tamamen katıksız bir merak, hiç mani olamıyorsunuz bu merak duygusuna...

O yüzden eşinize böyle şeyler için kızmayın. Ne hissettiğini size söylemeye tabi mecbur değil fakat kötü bir amaçla da yapmıyor olabilir diyorum.

İnsanın başına ne gelirse ya meraktan... demiş sevgili küfürbaz anonimler... :)))

meraktan aratıyor desem 1 olur 2 olur. gerekçesi ne olursa olsun yaptığı hiç hoş değil. şu an ne yapsan haklısın....

eski sevgililer konusunda bizimde sorunlarımız var bence son bi şans ver ama güvenme sürekli takipte kal bidaha yaparsa aynı şeyi bitirirsin onada affettiğini ama hiçbi şekilde güvenmediğini söyle.

bende erkek arkadaşımın hatta yakında nişanlım olacak kişinin feysini kurcaladım bu yazıdan sonra.bende gördüm bi kaç kız aratmış eski sevgilisi dahil falan hiç tepki vermedm.geçenlerde çayybahçesinde otururken buraya takıldığımı biliyo konu açtım.yaa bugün klube girdim böle böle yapmış erkek arkadaşı ne demek eski sevgilisini arattırıo kız görmüş dedim ama hala nerden nasıl göründüğünü bilmiyo sölemedim sormadıda.suratı değişti ben renk vermedim ben olsam kızın yerinde asla ve asla affetmem kat kat yediririm falan dedim şimdi kontrol ediyorum tık yok=)çok çok affedilmicek bişi değil tabi sadıksa gerçekte.ama gözünü korkut devamlı olursa zaten salla gitsin

Faaliyete geçen bir şey olduğundan hiç şüphelenmedim o konuda eminim diyebilirim. Ama bu bile beni fazlasıyla üzmeye yetti.
İnşallah beni bir daha üzmez. Yorumların için teşekkür ederim.

O şüpheyi atamazsam benim de öyle olacaktır.
Ben bunu ona da söyledim. Benim unutmam zaman alır seni yorar ve üzerim dedim.
''Ben senin unutamayacağın bir şey yapmadım. Aldatma ve bitirme kelimelerini aklından çıkar''dedi.
Hayırlısı olsun hepimiz için...

Aslında bunlar çok özel genelleme yapılmaması gereken durumlar.
Yani birbirimizden burda fikir alıyor faydalanıyoruz evet ama o ilişkiyi biz yaşıyoruz.
Bazen ''yok yapmam'' dediğimiz şeyin başrolünde olabiliyoruz.
Mesele inanmakta,güvenmekte,ikna olmakta.
Dilerim kimse pişman olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…