Facebook'da eski sevgilisini defalarca aratmış. bu aldatma değil de nedir?

ya bence de bazen öyle oluyor çünkü

sevgilinizin kurduğu cümleleri aynen yazmışsınız hani bana inandırıcı geldi. yaptğını kapatan adi bir yalancının çirkin sözleri gibi hiç gelmedi.

yine de bu şekilde temkinli davranmanız güzel olmuş.
Zaman mantıklı çünkü sizi gerçekten seviyorsa sabredip olayları çözecektir.

olur da gerçekten yalancıysa samimi değilse kendinizi korumuş oluyorsunuz.

çok hakaret ettim diyorsunuz görüşmeyelim dedim diyorsunuz. '' hakkımı yedin pire için yorgan yaktın ayrılmak için manaya bakıyormuşsun ne halin varsa gör '' dememiş :)

Gidip kızla görüşüp ses kaydı mı alacak naapacak kanıtı çok merak ettim ben de.

Son düzenleme:
merhabalar,

konunuz dikkatimi cekti. fikrimi paylasmak istedim.

ayni konu yüzünden bir arkadasim sevgilisi tarafindan terk edildi.
neymis, hareketler dökümünde sürekli eski sevgilisini aradigini görmüs.

bence bu aldatma falan degil, illa akli kalbi eski sevgilisinde oldugu anlamina gelmez bence. Bende eski sözlümün profiline bakarim bazen, sevdigim icin falan degil, merak ediyorum öylesine bazende can skntisi o kadar...bu sanal alem bir cok iliskiyi sonlandiriyor.
yazik

Ben olsam bir şans daha verirdim ancak bir ilişkinin sağlıklı yürümesi için gereken en önemli şeyin güven ve dürüstlük olduğunu söylerdim. Tamamen dürüst olarak her şeyi anlatır, içini döker, kafada hiçbir soru işareti bırakmazsa o zaman ilişki güçlenir. Güveni sarsacak, yitirecek hareketler yapması ise yıpratır sizi.

Canim, meraktanda aratiyo olabilir. Simdi neler yapiyor kimle cikiyor vs. Veya takintilidir kafayi takmis her seferinde aratip bakiyodur profiline. Tabi bu saatten sonra agziyla kus tutsa sen birdaha guvenemezsin. Bu iliski sarsilir bence

güvenemez..güvenmemeli...ben 7 yıllık evliyim eşim lisedeki sevgilisini faceden aratıp bakıyo sürekli defalarca kavga ettik konuştuk .ben ona karşı bişey hissetmiyorum sadece sen varsın diyo ama güvenim sarsıldı bikere ne derse desin faydasız..ama 2 çocuğum var ayrılmam söz konusu bile değil ki zaten eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama içimde bi korku var..sana şunu söyleyim eğer gerçekten seviyosan sabret ben öyle yapıyorum bir gün sıra bana gelecek o zaman bu günlerin acısını çıkartıcamm

Ben de bu olay üzerine bir şey denedim. Birinin ismini aradığımda gerçekten çıkmıyor. Ama onunla arkadaş olduğunu bildiğim fotoğrafını bağlantısının beğendiği bir arkadaşıma geldiğimde ulaşabiliyorum o profile.

O yüzden bana da mantıklı geldi sonrasında aracı olarak kullanabileceği.

Şu ana kadar öyle büyük bir yalanını yakalamadım.

Kızın gerçek yüzünü söylediğimde de(mesajla da olsa) gayet sıradan hani hiç tanımadığı birinden bahsediyormuşum gibi bir tepki verdi...

Ayrılmadım ama sürekli her fırsatta bu mevzuyu gündeme getiriyorum hala.

Bu arada arada kaynadı bu eski sevgili yüzünden.

İnstagramda kendini takibe alan fotoğraflarını beğenen bir iki kişiyi de aratmış. Bunları da yüzüne vuruyorum.

Takipten çıkardım zaten hiçbir konuşma olmadı diyor.

Çok sabırlı davrandı bana sürede ancak bu son iki gündür ''ömür boyu sen bana bunlarla mı geleceksin. bana seni aldatmışım muamelesinde bulunma'' diyor.

Kanıt meselesine gelince daha tık yok. Yalnız şu var ki ben o kızla kanıt için bile olsa görüşmesini istemiyorum çünkü kanıt için görüşmesi gerekecek.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için...

Evet en temizi bu mecralarda hiç bulunmamak. O beni kontrol ediyor ben onu kontrol ediyorum ne gerek var ilişkide böyle şeylere...

Facebook ve twitterı kapatmıştı ama geri açtı. Çünkü benden de kapatmamı istedi ben kapatmadım o da geri döndü.

Twitterdan da o kızı engellemışti kapatmadan önce. farketmiş midir acaba...

Ben de bir şans verdim ona.

Ama ah şu facebook...ve o şüpheler...

Atlatması kolay olmuyor. Unutacaksın ben affedilmeyecek bir şey yapmadım ikimiz de dikkat edeceğiz üstesinden geleceğiz' diyor.

Çabalıyorum. Ama eskisi kadar aklıma gelmese de geldiği an kötü hissediyorum kendimi. Geçer mi bu his bilmem.

Şu an ona karşı çok hırslıyım. O arama kayıtlarındaki eski sevgilisi ve instagram takibindeki o iki kız. Nasıl bir maymun iştahlılıktır.
Neyi merak ettin ilişki mi yaşamk istedin iş çıkar mı diye mi yokladın amacın ne neden aratıp ekledin diyorum cevap yok.
Artık facebook şifrem onda değil. onun şifresi de bende yok. Koyduğu fotoğraf koyma yasağını deldim.((en temel kuralımızdı gelen yorumlardan dolayı))
İlişki durumumu da gizledim.
Bana karışma lüksünün olmadığını söylüyorum ama bunu kabullenemiyor.
O gün rest çekti bana. Ya sosyal medya alışkanlığını dizginlersin ya da ben yokum dedi.
''buyur yol açık eğer öyleyse senin öyle bir hakkın yok'' dedim.
Sandı ki düşerim tuzağına.
''Bitemez ikimiz de birbirimizin isteklerini saygılı olalım dikkat edelim '' dedi.
Unutabilirsem devam edecek deniyorum ama bu şekilde kafam rahatsızken ne kadar sürer bilmiyorum.

Onun kabul etmesini istemiyorsun.

Ona güvenmek istiyorsun, doğru söylesin istiyorsun.

Yoksa zaten ona asla cevap yazmaz, ulaşabileceği yerlerden engellerdin.

Yalanlarına inanma.

Umarım tez zamanda kurtulursun, bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsın.

Ben onu sevdim ve ona inanmayı seçtim.
Bundan pişman mı olurum içimdekilerden kurtulabilir miyim işte onu zaman gösterecek.
Hayırlısı diyorum artık...

şimdi senin yerinde olsan her acıklamada evet tamam haklsıın der ve adamla barısırdım
Ama dısardan biri olarak şunu diyebilirmki evet bu aldatma ve asla barsma şimdi bunu yapan erkekler daha neler neler yapıyorlar

sana canlı ornek verıyım canım nısanlımdan once bır arkadaslıgım olmustu arada konusurduk 2 yıllık ılskısnı anlatrdı bana kızın hakkında neler soylerdi agzıma alamıcagım cumleler yasanmıslıklarını anlatırdı +18 türünden detaysız bı sekılde yanı herseyı yasadım anlamnda onun basıt bır kız oldugunu ve ondan nefret ettıgını soylerdı bende kendımce fıkır verır verırdım sonra bana duygusal hıslerı oldugnu soyledi bende sen önce kendı kapanmamıs hesaplarını kapat dedım oda kapanmamıs hesabm yok ne hıssettıgmı bılıyorum dedı... onu yeternce tanıgımı sandıgım ıcın sans verdım başladık 1 ay normal suregelen bır ılskımz oldu yanlız belırtyım sehır mesafesı vardı aramzda cok sık bulusamıyorduk 2 hafta sonu telefonuna ulasamadım gece 12lerde acıyor telefonu turlu bahanele buluyor yemıyorum ama bu işin içinde iş oldugunu anladıgmdan ortaya cıkarmak ıstedgmden susuyorum sonra bır gece bana msj atıyor ıyı geceler uykm var yatıcam dıye bende ıyı geceler dedm ama pusudayım :) saat 3 oldu uyumadım aradım aradgnz kısı suanda baskasıyla konusyor dedı sureklı aradm sonra döndü bana yalan soyluyor arkadsyla konusyormusta falan annesini çok sever üzerine yemın ettırdım ıtıraf ettı 2 senelk sevgılısıymıs arayan aglıyormus ıntıhar edıcekmıs gozunun onunde kendını oldurcekmıs vs ben senı sevıyorum ona uygun dılle olmıcagını anlattm dedı aptal gıbı ınandım aradan 2 gun gectı ladylynn ben senınle olmıcagna karar verdım sonumuz yok dıye bır msj geldı :) bende cvpsız kaldım sosyal hesaplarını kapatmıs 2 ay sonra sans eseri sevgılısının profılını goruyorum 2sının bır fotografı elllerınde nıkah cuzdanı :) evlenmısler demem o ki erkekler bu kadar işte hakkında yakıştrmalar yaptıgı ucuz kız imajını yakıştırdı bayan şimdi onun eşi :) erkeklere inanmamak lazım çok sukur ıyıkı bıtmıs ondan sonra nısanlımla tanıstım :) butun ınsanlardan farklı bana mukafat gıbı :)allaha sukur...sana demem o ki sende yakalıcak cok objektıf kanıtlar bulmalısın olagan bı durum varsa ortaya cıkarmalısın yoksa bos sozlere bos yemınlere kanma ben yasadım umarım benım gıbı talıhsızlık yasamazsın

Tamam itiraf ediyorum ben de aratiyorum meraktan ama ayda bir belki. Bir insan gun asiri neden aratir ki.

DEMİŞSİNİZ MERAK ETTİM NASIL ANLIYORUZ NE KADAR SIKLIKTA ARADIĞINI ? BENDE Bİ BAKAYIM BAKAYIM :)

Tamam itiraf ediyorum ben de aratiyorum meraktan ama ayda bir belki. Bir insan gun asiri neden aratir ki.

DEMİŞSİNİZ MERAK ETTİM NASIL ANLIYORUZ NE KADAR SIKLIKTA ARADIĞINI ? BENDE Bİ BAKAYIM BAKAYIM :)

çok riskli eger hesap sıfrenız erkek arkadasınızda varsa ve aratmayı bılıyorsa :/ haraketler dökümünde solda ara diye bir secenek var oraya tıklayınca neye baktıgınız cıkıyor a harfını aratsanız dahi....

Neleroluyorhayatta bence bir şans daha vermekle iyi yapmışsın. Ayrıca affetme inanma diyen arkadaşların da böyle bir olay başlarına gelse affedeceklerine kalıbımı basarım. Okuyor ve görüyoruz daha beterleri başlarına geliyor ve gayet de güzel sineye çekebiliyorlar. bekara koca boşamak kolay dedikleri bu olsa gerek :) senin olayda faaliyete geçilen bir durumda olmamış. ben deneme taraftarıyım.

bence senin başına gelmediği için sana çok kolay geliyor aynı durumda affedıcek deneyecek olman senın hazmetme kapasiten ınsanlar dusunceler farklı bence affetme diyenlerin adına yorum yapma herkes kendınden sorumludur sen öylesındır başkaları böyledir.

Başıma gelmediğini kim söyledi?
Ben sadece bekara koca boşamak kolay diyorum.
İnsan istediği kadar empati kursun arkadaşım,yaşamadıkça ağızdan kelimeler kolay çıkıyor.
Zaten ben salt burda yapılan yorumları kastetmedim. Çevremde gördüklerim böyle.
Kendi başına gelince o kadar cesur davranamıyor ama bir başkası yaşadığında ''salla gitsin'' diyor.
Bunlara yönelik benim yorumum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…