- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
Yalnız şu da var bazen ben de bi'profili bulmak için birinin profilini kullanıyorum mesela arama geçmişimde hep bi'kızın adı var halbuki ben kızı aracı olarak kullanıyorum direk adını yazınca bulunmuyo facebookta
Canim, meraktanda aratiyo olabilir. Simdi neler yapiyor kimle cikiyor vs. Veya takintilidir kafayi takmis her seferinde aratip bakiyodur profiline. Tabi bu saatten sonra agziyla kus tutsa sen birdaha guvenemezsin. Bu iliski sarsilir bence
Yalnız şu da var bazen ben de bi'profili bulmak için birinin profilini kullanıyorum mesela arama geçmişimde hep bi'kızın adı var halbuki ben kızı aracı olarak kullanıyorum direk adını yazınca bulunmuyo facebookta
ya bence de bazen öyle oluyor çünkü
sevgilinizin kurduğu cümleleri aynen yazmışsınız hani bana inandırıcı geldi. yaptğını kapatan adi bir yalancının çirkin sözleri gibi hiç gelmedi.
yine de bu şekilde temkinli davranmanız güzel olmuş.
Zaman mantıklı çünkü sizi gerçekten seviyorsa sabredip olayları çözecektir.
olur da gerçekten yalancıysa samimi değilse kendinizi korumuş oluyorsunuz.
çok hakaret ettim diyorsunuz görüşmeyelim dedim diyorsunuz. '' hakkımı yedin pire için yorgan yaktın ayrılmak için manaya bakıyormuşsun ne halin varsa gör '' dememiş :)
Gidip kızla görüşüp ses kaydı mı alacak naapacak kanıtı çok merak ettim ben de.
merhabalar,
konunuz dikkatimi cekti. fikrimi paylasmak istedim.
ayni konu yüzünden bir arkadasim sevgilisi tarafindan terk edildi.
neymis, hareketler dökümünde sürekli eski sevgilisini aradigini görmüs.
bence bu aldatma falan degil, illa akli kalbi eski sevgilisinde oldugu anlamina gelmez bence. Bende eski sözlümün profiline bakarim bazen, sevdigim icin falan degil, merak ediyorum öylesine bazende can skntisi o kadar...bu sanal alem bir cok iliskiyi sonlandiriyor.
yazik
Ben olsam bir şans daha verirdim ancak bir ilişkinin sağlıklı yürümesi için gereken en önemli şeyin güven ve dürüstlük olduğunu söylerdim. Tamamen dürüst olarak her şeyi anlatır, içini döker, kafada hiçbir soru işareti bırakmazsa o zaman ilişki güçlenir. Güveni sarsacak, yitirecek hareketler yapması ise yıpratır sizi.
güvenemez..güvenmemeli...ben 7 yıllık evliyim eşim lisedeki sevgilisini faceden aratıp bakıyo sürekli defalarca kavga ettik konuştuk .ben ona karşı bişey hissetmiyorum sadece sen varsın diyo ama güvenim sarsıldı bikere ne derse desin faydasız..ama 2 çocuğum var ayrılmam söz konusu bile değil ki zaten eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama içimde bi korku var..sana şunu söyleyim eğer gerçekten seviyosan sabret ben öyle yapıyorum bir gün sıra bana gelecek o zaman bu günlerin acısını çıkartıcamm
Herkese merhaba. Cumartesi gününden beri kendimde değilim. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ve nefes almakta zorlanıyorum. Anlatıp rahatlamak istedim o yüzden.
6 aylık bir ilişkim var. henüz ilişkimiz başlamamışken yani arkadaşken eski sevgilisinden yana fazlasıyla dertliydi erkek arkadaşım.onun anlattığına göre kız intihar etmeye kalktı türlü yalanlarla kendine çekmeye çalıştı ve hala da aramaya affet özledim mesajları atmaya devam ediyordu. ((tabi bu erkek arkadaşımın söylediği şey.şu an bunu bile sorguluyorum))
Cumartesi günü erkek arkadaşımdan facebook sifresini istedim. Benim şifrem 2 aydır onda ben de bakmak istedim bir şeyler dürttü beni.Hareketler dökümüne girdim bi baktım bir sürü isim aranmış ama bir tek isim 3 aydır defalarca kez aranmış.Çıldırdım resmen.
Arayıp o ismi sordum hemen şok geçirdi ve sonra eski kız arkadaşı olduğunu söyledi. Telefonu suratına kapattım saatlerce cevap vermedim sadece yoğun hakaretler içeren bir sürü mesajlar attım ve bittiğini beni bir daha aramaması gerektiğinisöyledim. Beni bu noktaya getiren de twitterda 1 haftadır takipleşmeleri oldu. Kızın fotoğrafını görünce geçen hafta sevgilimi takibe alan ve sevgilimin de takip ettiği kızın bu olduğunu farkettim!Ben ismi öğrenir öğrenmez kızı takipten anında çıkarmış!
3 gündür bana dil döküyor.o kızın profilinde bir çocukla hesabının olduğunu onun sayfasına girip o çocuğa baktığını beraber check-in yapmalarını beklediğini söylüyor.hesabının ne olduğunu ise anlatmadı.Kızla bu durumun alakası yokmuş. twitterda da önce kız takip isteği yollamış beyefendi de farkında olmadan takibe almış guya! Anlattıklarının hiçbirine inanmadım. O çocuk bu işin kılıfı!
Ve üstelik bu kız son sevgilisi,bunu rahatsız eden kişi değilmiş. Bu kız,3 yıl önceki sevgilisiymiş. Son sevgilisi olsa bu kızdan tiksiniyordu.Bu çok kötü hala onu niye aratıyor bu kadar rahatsızken. Dediği doğruysa 3 yıl önceki sevgilisiyse 3 yıldan bahsediyoruz bu kızı hala unutamamış mı bu adam!.
Ona eski sevgilisini unutamadığını;aklında olmayan birini defalarca aratmasının mümkün olmadığını ve hemen ona dönmesi gerektiğini ve artık ben de eski sevgilileri kervanına katıldığımı söyledim.
Ama nafile;o kabul etmiyor. İstese çok rahatlıkla onun yanında olurmuş. Beni seviyormuş,beni asla aldatmamış;olay çok farklıymış. beni sevdiğini gelecek düşündüğünü aklında benden başka kimse olmadığını söylüyor. VEE bana iki gün içinde kanıtlayacakmış her şeyi. bu kez konuşma sırası ona gelecekmiş.((nasıl yapacaksa)).
Onunla devam edebileceğimi sanmıyorum ama bana neyi nasıl kanıtlayacakmış bunu çok merak ediyorum. Ondan resmen soğudum o kadar çok sevmeme rağmen. Çünkü şu hayatta en korktuğum şeylerden biri sevdiğim adamın eski defterlerinin önüme gelmesidir. Ve bu ilk kez oldu.
Ona göre ben çok abartıyorum ve pamuk ipliğine bağlı ilişki yaşıyorum. bunun nesi abartma?Aldatma illa fiziksel mi olmalıdır. Onun facebookda o kızı defalarca aratması da aldatma değil midir?
Onun kabul etmesini istemiyorsun.
Ona güvenmek istiyorsun, doğru söylesin istiyorsun.
Yoksa zaten ona asla cevap yazmaz, ulaşabileceği yerlerden engellerdin.
Yalanlarına inanma.
Umarım tez zamanda kurtulursun, bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsın.
Ben onu sevdim ve ona inanmayı seçtim.
Bundan pişman mı olurum içimdekilerden kurtulabilir miyim işte onu zaman gösterecek.
Hayırlısı diyorum artık...
Umarım daha beter pişman olup yeni bir konu açmazsın.
Hayırlısı.
Herkese merhaba. Cumartesi gününden beri kendimde değilim. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ve nefes almakta zorlanıyorum. Anlatıp rahatlamak istedim o yüzden.
6 aylık bir ilişkim var. henüz ilişkimiz başlamamışken yani arkadaşken eski sevgilisinden yana fazlasıyla dertliydi erkek arkadaşım.onun anlattığına göre kız intihar etmeye kalktı türlü yalanlarla kendine çekmeye çalıştı ve hala da aramaya affet özledim mesajları atmaya devam ediyordu. ((tabi bu erkek arkadaşımın söylediği şey.şu an bunu bile sorguluyorum))
Cumartesi günü erkek arkadaşımdan facebook sifresini istedim. Benim şifrem 2 aydır onda ben de bakmak istedim bir şeyler dürttü beni.Hareketler dökümüne girdim bi baktım bir sürü isim aranmış ama bir tek isim 3 aydır defalarca kez aranmış.Çıldırdım resmen.
Arayıp o ismi sordum hemen şok geçirdi ve sonra eski kız arkadaşı olduğunu söyledi. Telefonu suratına kapattım saatlerce cevap vermedim sadece yoğun hakaretler içeren bir sürü mesajlar attım ve bittiğini beni bir daha aramaması gerektiğinisöyledim. Beni bu noktaya getiren de twitterda 1 haftadır takipleşmeleri oldu. Kızın fotoğrafını görünce geçen hafta sevgilimi takibe alan ve sevgilimin de takip ettiği kızın bu olduğunu farkettim!Ben ismi öğrenir öğrenmez kızı takipten anında çıkarmış!
3 gündür bana dil döküyor.o kızın profilinde bir çocukla hesabının olduğunu onun sayfasına girip o çocuğa baktığını beraber check-in yapmalarını beklediğini söylüyor.hesabının ne olduğunu ise anlatmadı.Kızla bu durumun alakası yokmuş. twitterda da önce kız takip isteği yollamış beyefendi de farkında olmadan takibe almış guya! Anlattıklarının hiçbirine inanmadım. O çocuk bu işin kılıfı!
Ve üstelik bu kız son sevgilisi,bunu rahatsız eden kişi değilmiş. Bu kız,3 yıl önceki sevgilisiymiş. Son sevgilisi olsa bu kızdan tiksiniyordu.Bu çok kötü hala onu niye aratıyor bu kadar rahatsızken. Dediği doğruysa 3 yıl önceki sevgilisiyse 3 yıldan bahsediyoruz bu kızı hala unutamamış mı bu adam!.
Ona eski sevgilisini unutamadığını;aklında olmayan birini defalarca aratmasının mümkün olmadığını ve hemen ona dönmesi gerektiğini ve artık ben de eski sevgilileri kervanına katıldığımı söyledim.
Ama nafile;o kabul etmiyor. İstese çok rahatlıkla onun yanında olurmuş. Beni seviyormuş,beni asla aldatmamış;olay çok farklıymış. beni sevdiğini gelecek düşündüğünü aklında benden başka kimse olmadığını söylüyor. VEE bana iki gün içinde kanıtlayacakmış her şeyi. bu kez konuşma sırası ona gelecekmiş.((nasıl yapacaksa)).
Onunla devam edebileceğimi sanmıyorum ama bana neyi nasıl kanıtlayacakmış bunu çok merak ediyorum. Ondan resmen soğudum o kadar çok sevmeme rağmen. Çünkü şu hayatta en korktuğum şeylerden biri sevdiğim adamın eski defterlerinin önüme gelmesidir. Ve bu ilk kez oldu.
Ona göre ben çok abartıyorum ve pamuk ipliğine bağlı ilişki yaşıyorum. bunun nesi abartma?Aldatma illa fiziksel mi olmalıdır. Onun facebookda o kızı defalarca aratması da aldatma değil midir?
Tamam itiraf ediyorum ben de aratiyorum meraktan ama ayda bir belki. Bir insan gun asiri neden aratir ki.
DEMİŞSİNİZ MERAK ETTİM NASIL ANLIYORUZ NE KADAR SIKLIKTA ARADIĞINI ? BENDE Bİ BAKAYIM BAKAYIM :)
Neleroluyorhayatta bence bir şans daha vermekle iyi yapmışsın. Ayrıca affetme inanma diyen arkadaşların da böyle bir olay başlarına gelse affedeceklerine kalıbımı basarım. Okuyor ve görüyoruz daha beterleri başlarına geliyor ve gayet de güzel sineye çekebiliyorlar. bekara koca boşamak kolay dedikleri bu olsa gerek :) senin olayda faaliyete geçilen bir durumda olmamış. ben deneme taraftarıyım.
bence senin başına gelmediği için sana çok kolay geliyor aynı durumda affedıcek deneyecek olman senın hazmetme kapasiten ınsanlar dusunceler farklı bence affetme diyenlerin adına yorum yapma herkes kendınden sorumludur sen öylesındır başkaları böyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?