facebookta erkek gibi kufur eden kadinlar..

Kimse komseye kufur hakkina sahip degil asla!
herkes haddini bilmeli bence yine olsa yine uyarrm bazilariniza gore iyi yapmisim bazilariniza gore kotu ama bu benim bakis açim...
neyse konumun kapanmasini istiyorum...

Aynn haklisiniz..

Bir erkek küfür ettiğinde de uyarıyor musun aynı haber sitesinde merak ettim ? Aynı şeyi erkek yapınca kimse yadırgamaz, kadın yapınca ay çok ayıp tü tü tü olur. Deyimin bile "bir kadının erkek gibi küfür etmesi". Erkek olağandır yapar ama kadın yapamaz, kadın hep nazik ve kibar olacak "erkek gibi" küfür etmeyecek. Hatta erkeğin yapması o kadar olağan ki artık kızmadan sadece espirisine söylediklerin lafların bile sonuna küfür ekliyorlar, biz de gülüyoruz.. Oh ne ala memleket, şahsı geçen bayan etsin valla iyi yapmış, erkeklerin sokak ortasında gram utanmadan göğsünü gere gere, bağıra çağıra yaptığı şeyi, kimsenin erkek diye kınamadığı şeyi bayanların da yapmaya gayet hakkı var. Etsin. Kimse de burada ben çok kibarımdır, çok naziğimdir, ahlakım 10 numara 5 yıldızdır ayağı çekmesin, insanız hepimiz ağzından kötü sözler çıkabilir. Ki ben küfür eden bayanı, çok ahlaklıyım, çok dosdoğruyum, hanım hanımcığım, küfürden niyazdan hiç hoşlanmam diyen bayandan da daha samimi buluyorum. Bu tarz şeylerin lüzumu yok.

Arsızlar(küfür eden bayan) haklıyı suçlu çıkarıyor işte

Böyle ağız burun dalmışsın rahatlamışsın duygusunu veriyor evet
Deşarj oluyorum resmen..napalim kız kendi kendimizi mi yiyelim saycan dökcen ki için rahatlasin..ayrica bide şunu farkettim konu sahipleri istediği verimi alamadiklarinda konuyu kapatmak istiyolar neden ki acaba

Valla erkkten daha cok kufur eden kadinlari goruyorum ..goruyor olsam uyrrm en azndan belki sizene gibi cvbi olur kadinin kadina ettigi kufurler cok igrencce,.

Aaa olurmu hiç erkekleri hep üstün görelim pohpohlayalim ki gelip tepemize s.çsınlar..kendimizi geri plana atalım hep gururlandıralım onları kabarsınlar iyicene !

Aaa olurmu hiç erkekleri hep üstün görelim pohpohlayalim ki gelip tepemize s.çsınlar..kendimizi geri plana atalım hep gururlandıralım onları kabarsınlar iyicene !
Pohpohlamak degil anlamiyorsunuz sanirim ..vallahi hicbir erkk o kadinin dediklerini diyemez..

Pohpohlamak degil anlamiyorsunuz sanirim ..vallahi hicbir erkk o kadinin dediklerini diyemez..
Yahu güzel kardesim elalemin insani için kendini niye bukdar strese soktun ki sen boyle gidersen valla çabuk yaşlanırsın takma bırak kimseyi degistiremezsin ki..yılanın deliğine çomak sokarsan gelir sokar seni..boşver salla gitsin keyfine bak

Yorumumu yazdim bide cok kisileri oyle goruyorum ama bu acayip kufur edyrdu ..kadinmisin sen yaa dedim cunku kadin olan o kufurleri soyleyemez..
Ablacım, siz siz olun bu zamanda en iyi tanıdığınız insanlara bile fazla karışmayın, iyi niyetle uyarırsınız sonra yine kabahatli olan siz olursunuz, insan bunları tecrübe ettikçe öğreniyor, boşver haber sitesinde isterse üstü açılmadık küfürler etsin kadınlar, uyarmayın.
Hem internette kim nedir, necidir, kadın mıdır erkek midir belli değil, kadın profiliyle gelir musallat olur, dertsiz başınız derde girer.

Bu zamanda pek suya sabuna dokunmaya gelmiyor, bırakın isteyen istediğini yapsın.

Kutsalı şahit koşmayın herhangi bir insan için. Şu ana kadar örnek verdiklerinizi duydum ben erkeklerden ve kadınlardan, kadın kendi kendine bulmadı ya o lafları.

Ama bazi arkadaslarda bu kufurleri salak aptal gibi cumlelere yormuslar anlatmaya calistim neyse ben suclu bulundum artik kimseyi uyarmiyacaz ...
olur mu canım uyarmalıyız bir müslüman her zaman yanlış gördüğü bir konuda müslüman kardeşini uyarmalı ama nerde kaldı bunu düşünen insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…