Yaptim eskiden oluyomus simdi olmuyo cok denedimcanım gizlilik ayarlardan kapatabiliyosun mesaja ve isteklere. benimle kimle iletişim kurabilir kısmı var ordan yapılıyor
çok enteresan, ozaman engelleyim madem yazanları, yapacak başka bişi yok.Yaptim eskiden oluyomus simdi olmuyo cok denedim
Canım engelledim arkadasim olmayan birinin hesabindan baktim sadece mesaj yollanir acik digerlerinin hepsi gizliçok enteresan, ozaman engelleyim madem yazanları, yapacak başka bişi yok.
alla alla bilemedim şimdi, aslında oluyordu ama bişey diyemicem şimdikCanım engelledim arkadasim olmayan birinin hesabindan baktim sadece mesaj yollanir acik digerlerinin hepsi gizli
Kardeşimi arkadasliktan cikardim onun hesaptan benim profile baktik denedim mesaj yollanabiliyo onu gizleyemedim bi türlüalla alla bilemedim şimdi, aslında oluyordu ama bişey diyemicem şimdik
Evet orda yanlış yaptim galiba cevap vermekleMesaj atılmasını ve eklenmeyi kaldırabiliyorsunuz ama unuttum ben nasıl yapılacağını.Bu arada size böyle mesaj atanlara cevap vermeyin.Cevap verirseniz tabi ki üstünüze düşer.
Dogum tarihini mi degistirmem gerekiyo canım?Yaşınızı 13 yasından küçük yaparsanız arkadaşlarınız dısında kimse mesaj atamaz.
Dogum tarihini mi degistirmem gerekiyo canım?
Teşekkür ederim deniycemAynen canım banada diğer kutusuna felan hep mesaj geliyordu terbiyesizce bende sordum herkes 13 yaş yap dediler hemen yaptım sahiden düzeldi.Kafam rahat.
Teşekkür ederim deniycem
Zaten girmiyom başımı derde sokmaktansa en ıyisi kapatmak heraldefacebooku kapat bence
Zaten girmiyom başımı derde sokmaktansa en ıyisi kapatmak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?