- 18 Ekim 2014
- 7.871
- 36.376
- 748
Ayyyy kız yavaşşş gelHe he ekle gec bile kaldin. Masallah erkekleri gectiniz. Nasil bi kafa yapiniz var şaşırıyorum dogrusu.
Bi de ekle nolucak arkandayiz diyenler var. Hey Allahim ya. Hic mi gururunuz yok sizin.


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy kız yavaşşş gelHe he ekle gec bile kaldin. Masallah erkekleri gectiniz. Nasil bi kafa yapiniz var şaşırıyorum dogrusu.
Bi de ekle nolucak arkandayiz diyenler var. Hey Allahim ya. Hic mi gururunuz yok sizin.
He he ekle gec bile kaldin. Masallah erkekleri gectiniz. Nasil bi kafa yapiniz var şaşırıyorum dogrusu.
Bi de ekle nolucak arkandayiz diyenler var. Hey Allahim ya. Hic mi gururunuz yok sizin.
Tabi tabi. Zaten facebook nicin var? Butun mahalleyi eklemek icin var dimi. Bir de adama komsumuzsun ekledim ne var bunda desin de, adamin kafasinda tam bir yollu imaji cizsin. Butun mahalleyi eklemistir bu kiz diye dusunur.komşumuzsun ekledim, bir sorun olcaksa rahatsız ettiysem silebilirim dersin.. @pembecanta da böyle demişti sanırımmm :):)
Simyacım biri seni bu konuda üzdü mü? Paylaş bizimle,dök içini. Ne oldu tam olarak?Tabi tabi. Zaten facebook nicin var? Butun mahalleyi eklemek icin var dimi. Bir de adama komsumuzsun ekledim ne var bunda desin de, adamin kafasinda tam bir yollu imaji cizsin. Butun mahalleyi eklemistir bu kiz diye dusunur.
Tabi tabi. Zaten facebook nicin var? Butun mahalleyi eklemek icin var dimi. Bir de adama komsumuzsun ekledim ne var bunda desin de, adamin kafasinda tam bir yollu imaji cizsin. Butun mahalleyi eklemistir bu kiz diye dusunur.
Hic yol yordam bilmez misiniz siz? Facebook a eklemek en son yapilacak is. Sen kalkip da en son yapacagin seyi en basta yaparsan nolur? Karsindaki insanda nasil bir intiba birakirsin hic dusunmuyor musun? Bu kadar akilsizca davraninca insanin cinlerini tepesine cikariyorsunuz. Genclerin akli bi karis havada. Rahatlik hat safhada.Ayyyy kız yavaşşş gelBu ne celal
![]()
Insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz hanimefendi. Buna hakkiniz var mi? Yaptiginiz yanlis. Ona bunun yanlis olacagini soyleyeceginize, kafasindan tutup camura sokmak gibi bisey sizin yaptiginiz.SADECE BU CÜMLEYİ KULLANARAK YORUM YAPABİLİRDİN BİZİM YORUMLARIMIZA SAYGI DUYABİLİRDİN..
Cinlerine sahip ol sorun yok. RelaksssHic yol yordam bilmez misiniz siz? Facebook a eklemek en son yapilacak is. Sen kalkip da en son yapacagin seyi en basta yaparsan nolur? Karsindaki insanda nasil bir intiba birakirsin hic dusunmuyor musun? Bu kadar akilsizca davraninca insanin cinlerini tepesine cikariyorsunuz. Genclerin akli bi karis havada. Rahatlik hat safhada.
Yok görünmüyor.üye olduğu gruplar falan gorunuyor mu? ortak noktanızın olduğu bi grup bulun, ordan gönderilerine yorum falan yazın derim. ben olsam asla ilk adımı atmam, tanıdığım biri olsa (o da beni tanıyorsa) eklerdim gerisini ona bırakırdım ama
bende daha önceden hoşlandığım birisini eklemiştim yine bi arkadaşım gazına gelip sana niye ekledin demez eminim oda seni görmüştür sohbet muhabbet olur benim eklediğim kişi tam öküzdü birlikte olduğumuz sürece hiçbir zaman bunun lafını etmedi ama sağlıklıda bir ilikşki olmadı tabi karşındaki insanla alakalıYok bulamadım tanışmanın yolunu bulamadım. Facebook'tan başka çare gelmiyor aklıma. Hiç de sevmem bu siteyi. Yapay,sevimsiz,samimiyetsiz şey.
Önceki konumu okuyanlar vardır. Karşı komşumuz oluyor kendileri. Ortak kimse yok,tanışma imkanı yok. Eklesem çok mu abes,basit olur acaba? Peşinden koşuyor gibi bir izlenim de oluşturmak istemiyorum. Ya da tanışmak için farklı fikirlere açığım kızlar![]()
Simyacı hanım ortada henüz akılsızca davranılmış bir sorun yok. Laflarınıza dikkat ediniz. İşi hakaret boyutuna getirmeyiniz. Zaten ben burada fikir almak için yazdım. Siz ise ortada olmayan bir şey için yargılama yapıyorsunuz. Ki olsa dahi yargılamak size düşmez.Hic yol yordam bilmez misiniz siz? Facebook a eklemek en son yapilacak is. Sen kalkip da en son yapacagin seyi en basta yaparsan nolur? Karsindaki insanda nasil bir intiba birakirsin hic dusunmuyor musun? Bu kadar akilsizca davraninca insanin cinlerini tepesine cikariyorsunuz. Genclerin akli bi karis havada. Rahatlik hat safhada.
Ooo. Noldu hanimefendi. Soylediklerim agir gelince aklinca isi bana mi yontacaksin? Yok canim merak etme. Benim basima boyle seyler gelmedi. Cunku tanimadigim hic kimseyi face e eklemeye kalkismadim. Kendimi o durumlara dusurmem. Ama bu yorumundan sonra, sana ne desem bos. Acizligini gosterdin. Saldir hemen.Simyacım biri seni bu konuda üzdü mü? Paylaş bizimle,dök içini. Ne oldu tam olarak?
Ekle o zaman ekle canim. Senden de bu beklenir. Sende bu rahatlik varken.............Cinlerine sahip ol sorun yok. Relaksss![]()
Hakaretlerin anca sana yakışır canım. Seninle daha fazla muhattap olamayacağım.Ekle o zaman ekle canim. Senden de bu beklenir. Sende bu rahatlik varken.............
Ailesiyle.diğer yorumları konuyu okumadım .ailesiyle mi yaşıyor bu şahış tekmi yaşıyor?
Sen zaten burda seninle ayni akil yasina sahip kisilerden aldigin gazla, o akilsizca davranisi gidip yapacaksin belli. Ama dogru soyledigin birsey var. O da su: Benim seni uyarmam gereksizdi. Sen zaten uyaridan anlayacak bi tip degilsin yazdiklarina bakilirsa. Ne halin varsa gor.Simyacı hanım ortada henüz akılsızca davranılmış bir sorun yok. Laflarınıza dikkat ediniz. İşi hakaret boyutuna getirmeyiniz. Zaten ben burada fikir almak için yazdım. Siz ise ortada olmayan bir şey için yargılama yapıyorsunuz. Ki olsa dahi yargılamak size düşmez.
ortak arkadaş da mı yok :/Yok görünmüyor.
Mersi. Keşke sen de kendi halini görmekle meşgul olsaydın.Sen zaten burda seninle ayni akil yasina sahip kisilerden aldigin gazla, o akilsizca davranisi gidip yapacaksin belli. Ama dogru soyledigin birsey var. O da su: Benim seni uyarmam gereksizdi. Sen zaten uyaridan anlayacak bi tip degilsin yazdiklarina bakilirsa. Ne halin varsa gor.