Facede ilişki durumu yok yazılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pink442635

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2023
247
15
18
Kızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?

Halen Facebook kaldı mı ya 😁 sevgiliniz siz soyleyince mi ilişkisi var yaptı? Öyle ise bir şey düşünmem şüpheleniyorsam iz üstünde olurum ama.

Bu tür şeyleri hâlâ kafaya takanlar var mı ya 🤭 değiştirmiş işte var yapmış. Yapmasa uyardığım halde yapmadı diyeceksiniz. Yapınca da huylanıyorsunuz 😂
Bu tür şeyleri hâlâ kafaya takanlar var mı ya 🤭 değiştirmiş işte var yapmış. Yapmasa uyardığım halde yapmadı diyeceksiniz. Yapınca da huylanıyorsunuz 😂
Yaa takmazdım da birden aklıma düştü çok girmiyormuş zyn 10 günde 1 fln

Halen Facebook kaldı mı ya 😁 sevgiliniz siz soyleyince mi ilişkisi var yaptı? Öyle ise bir şey düşünmem şüpheleniyorsam iz üstünde olurum ama.
Evet Bn söyledikten sonra değiştirdi ilişkisi var yaptı. Aslında wp profilinde fln ikimiz varız ama oradaki ilişkisi yok yazısını neden eğiştirmemiş anlamadım . Normalde dikkat eder böyle şeylere

Kızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?
Ah gençlik sen ne güzelsin. Bugunleri doya doya toksik olmadan yasa, mutlu ol , aşkının tadını çıkar , gez toz eğlen dolu dolu heycanla.yasa ♥️ çünkü ilerde dertlenecegin gerçek şeyler olacak.

Sizin gönlünüz olsun hoşunuza gider diye değiştirmiş işte. Şimdi de niye 'var' yaptın diye bir sor bakalım ne diyecek 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X