Facede ilişki durumu yok yazılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu göreceli birşey. Benim boşandığım salak değiştirmeyi unutmuştu uzun süre evli yazıyordu ki karı kız delisidir normalde

Kızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?

Sevgiliniz kaç yaşında? İnşallah yaşı büyük emekli amca çıkmaz. Threads uygulamasına geçti herkes en son o çıktı, facebook geçti artık. 😄 Threads açtır oraya baş harfini duruma kalple koydur.

Facebook ile ilgili paylaşımı Msn Messenger gibi hissediyorum, ne kadar uzuuuun yıllar olmuş kullanmayalı.
İlişki durumu karışık diye bir şey vardı sanırım Facebook yüzünden popüler oldu😃

Kızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?
Aklimin ucundan bile hinlik geçmez 😄 bende kendime diyodum takıntılı diye beterin beteri varmış 🤔

Şimdi baktım da bende esimle(evliyiz) nişanlı gorunuyorum ama cocugumuz var inşallah yobaz akrabalar face de ki ilşki durumuma bakıp daha nişanlıyken cocuk yapmıs diye dedikodumu yapmazlar sjsjclsn

Kızlarrrr

face kullanan mı kaldı.
yokken açmıştır kalmıştır.
sevgilisi olunca kim koşa koşa facede ilişki durumunu değiştir ki.

Kızlarrrr
Bu kadar küçük sorunlarla ilişkinizi yipratmayin. Size genel anlamda nasıl davranıyor, sizi önemsiyor mu, kafa dengi misiniz, her hallerinizde birbirinizin yanında olabilir misiniz bunları ölçün yaf sosyal medya da ilişkisi var olup sizi insan yerine koymamış bir ilişkinin Size ne yararı var.

Şimdi baktım da bende esimle(evliyiz) nişanlı gorunuyorum ama cocugumuz var inşallah yobaz akrabalar face de ki ilşki durumuma bakıp daha nişanlıyken cocuk yapmıs diye dedikodumu yapmazlar sjsjclsn

pff bende baktım şimdi benim hiç ilişkim yok çocukları pazardan almışım meğer🤦‍♀️

Sizin konuyu okuyunca farkettim ben evliyim bende de ilişkisi yok yazıyor 😅🤣 en son yıllar önce kullanmıştım öyle duruyordu

Bu kadar küçük sorunlarla ilişkinizi yipratmayin. Size genel anlamda nasıl davranıyor, sizi önemsiyor mu, kafa dengi misiniz, her hallerinizde birbirinizin yanında olabilir misiniz bunları ölçün yaf sosyal medya da ilişkisi var olup sizi insan yerine koymamış bir ilişkinin Size ne yararı var.
Bni öenmsiyor söylediklerimi ciddiye alıyor . Genel olarak iyiyiz . Teşekkür ederim yorumunuz için

Evett. Ama arada giriyor diye sinir oldım bi de şehiri güncelleyip ilişki durumu oyle kalınca umursamıyor mu fln diye düşündüm
Kızlarrrr
Bnmki peki sksksk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X