- 9 Ocak 2012
- 15.553
- 30.161
- 798
- Konu Sahibi pink442635
Bu göreceli birşey. Benim boşandığım salak değiştirmeyi unutmuştu uzun süre evli yazıyordu ki karı kız delisidir normalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladımm. İyi ki kurtulmuşsunuz karı kız delisi erkekler mide bulandırıyor. Allah hepimizi korusun onlardanBu göreceli birşey. Benim boşandığım salak değiştirmeyi unutmuştu uzun süre evli yazıyordu ki karı kız delisidir normalde
Kızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?
27 yaşındaSevgiliniz kaç yaşında? İnşallah yaşı büyük emekli amca çıkmaz. Threads uygulamasına geçti herkes en son o çıktı, facebook geçti artık.Threads açtır oraya baş harfini duruma kalple koydur.
Aklimin ucundan bile hinlik geçmezKızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?
Kızlarrrr
Bu kadar küçük sorunlarla ilişkinizi yipratmayin. Size genel anlamda nasıl davranıyor, sizi önemsiyor mu, kafa dengi misiniz, her hallerinizde birbirinizin yanında olabilir misiniz bunları ölçün yaf sosyal medya da ilişkisi var olup sizi insan yerine koymamış bir ilişkinin Size ne yararı var.Kızlarrrr
Şimdi baktım da bende esimle(evliyiz) nişanlı gorunuyorum ama cocugumuz var inşallah yobaz akrabalar face de ki ilşki durumuma bakıp daha nişanlıyken cocuk yapmıs diye dedikodumu yapmazlar sjsjclsn
Bni öenmsiyor söylediklerimi ciddiye alıyor . Genel olarak iyiyiz . Teşekkür ederim yorumunuz içinBu kadar küçük sorunlarla ilişkinizi yipratmayin. Size genel anlamda nasıl davranıyor, sizi önemsiyor mu, kafa dengi misiniz, her hallerinizde birbirinizin yanında olabilir misiniz bunları ölçün yaf sosyal medya da ilişkisi var olup sizi insan yerine koymamış bir ilişkinin Size ne yararı var.
Sizin konuyu okuyunca farkettim ben evliyim bende de ilişkisi yok yazıyoren son yıllar önce kullanmıştım öyle duruyordu
pff bende baktım şimdi benim hiç ilişkim yok çocukları pazardan almışım meğer![]()
Sizin uyarıdan sonra ilişkisi var yapmış hiç konu bile yapmayınşanslısınız sizin eşiniz bnm kdr takıntılı değil
Evett. Ama arada giriyor diye sinir oldım bi de şehiri güncelleyip ilişki durumu oyle kalınca umursamıyor mu fln diye düşündümSizin uyarıdan sonra ilişkisi var yapmış hiç konu bile yapmayın![]()
ŞüphelendiriciSizin konuyu okuyunca farkettim ben evliyim bende de ilişkisi yok yazıyoren son yıllar önce kullanmıştım öyle duruyordu
Evett. Ama arada giriyor diye sinir oldım bi de şehiri güncelleyip ilişki durumu oyle kalınca umursamıyor mu fln diye düşündüm
Bnmki peki skskskKızlarrrr