- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.326
- 208
- 36
- Konu Sahibi pink442635
Dikkat etmemiş demek ki.Sen dedikten sonra dikkate alıp düzeltmesi iyi bir şeyEvet ama ben söylemeden düşünmesini beklerdim . Sonuçta arada giriyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat etmemiş demek ki.Sen dedikten sonra dikkate alıp düzeltmesi iyi bir şeyEvet ama ben söylemeden düşünmesini beklerdim . Sonuçta arada giriyordu
Teşekkür ederim yorumunuz için. Çok umursamamıştır muhtemelen. Günümüzde kullanılan bi uygulama olmadıgı için kendisi de aktif kullanmadıgı içinDikkat etmemiş demek ki.Sen dedikten sonra dikkate alıp düzeltmesi iyi bir şey
Ben fazla takıldım galiba4 yıllık evliyim. Ondan önce de bir sürü yıl sevgililik, nişanlılık hala ilişkim yok yazıyordur![]()
Farklı tür oldukları belli gerçekten insan çoğu şeye dikkat edip bunu neden düzeltmezzArt niyet yoktur. Ben de art niyet arardim senin gibi, bazi seylere delirirdim, ama yillar icinde gercekten erkeklerin bu derece dikkatsiz ve dusuncesiz olabildigini gordum. Farkli bir tur onlar.
aklıma takıldı yazayım dedimmSöylenecek,dertlenecek ne çok konu buluyorsunuz ya.
Ben de Facebook hesabımı 6 _7 sene önce kapattim. Çok daha farklı bir kitleye hitap ediyordu artık ve bana göre değildi halen öyle düşünüyorum ,her neyse ben bunu tüm dünyada aynı seyrediyordur diye sanıyordum ama oğlum Avrupaya cok bilinen ülkelerden birine gitti eğitim için bu kış , orda o kadar çok Facebook kullanıyorlarmis ve o kadar yayginmiş ki çocuk Facebook unu tekrar açmak zorunda kaldı.Mesela Kıbrıs da da öyle çok daha popüler instagrama göre.Her ülkenin dinamiği farklı herhalde kendi içinde.Facebook mu kaldı hala ?![]()
Evet Almanyada fln da aktif kullananlar var hâlaBen de Facebook hesabımı 6 _7 sene önce kapattim. Çok daha farklı bir kitleye hitap ediyordu artık ve bana göre değildi halen öyle düşünüyorum ,her neyse ben bunu tüm dünyada aynı seyrediyordur diye sanıyordum ama oğlum Avrupaya cok bilinen ülkelerden birine gitti eğitim için bu kış , orda o kadar çok Facebook kullanıyorlarmis ve o kadar yayginmiş ki çocuk Facebook unu tekrar açmak zorunda kaldı.Mesela Kıbrıs da da öyle çok daha popüler instagrama göre.Her ülkenin dinamiği farklı herhalde kendi içinde.
Başlığı okuyunca bunu yazmaya gelmiştimFacebook mu kaldı hala ?![]()
Bizim ülkedeki gibi dayılar basmamış oralarda anlaşılanBen de Facebook hesabımı 6 _7 sene önce kapattim. Çok daha farklı bir kitleye hitap ediyordu artık ve bana göre değildi halen öyle düşünüyorum ,her neyse ben bunu tüm dünyada aynı seyrediyordur diye sanıyordum ama oğlum Avrupaya cok bilinen ülkelerden birine gitti eğitim için bu kış , orda o kadar çok Facebook kullanıyorlarmis ve o kadar yayginmiş ki çocuk Facebook unu tekrar açmak zorunda kaldı.Mesela Kıbrıs da da öyle çok daha popüler instagrama göre.Her ülkenin dinamiği farklı herhalde kendi içinde.
Anladimm o da bazı akrabalarıyla konuşuyormuşYa umursamıyordur ya da unutmuştur. Valla ben facebook u sırf çiftlik oyunu için açık tutuyorum. Yoksa kapatir giderim. İnstagrami açtım ama hiç beceremedim zaten :)
Kızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?
Evet evet ,aynen öyleymişBizim ülkedeki gibi dayılar basmamış oralarda anlaşılan![]()
Bu konuyu 2011 yılına gidip oralrda kafaya takman gerekiyoKızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?
Hâla kullananlar var arkadaşlarrrr girerseniz anlarsınızEn son facebooka 50 yas ustu dayilar kanayan gullu kandil mesaji paylasmaya giriyordu. Sal cocugu sal.
Bu konuyu 2011 yılına gidip oralrda kafaya takman gerekiyofacebook mu kalmış ya