Bunu ikinci defa yapıyor affetmekten sıkıldımAçıklaması size yeterli gelmediyse görüşmeyin olsun bitsin. Bu şekilde çok havada kalmış her şey ve çok keskin kararlar almışsınız.
Sildiğinden eminim tabi ikinci kez bunu yaptıBelki face'ini dondurmuştur.Sildiğinden emin misiniz? Ayrıca L Love_your_life a katılıyorum.15 yıllık arkadaşlık diyorsunuz,ne kolay sildiniz.
Bu ikinci seferse ve böyle kafasına göre bi engelleyip bi ekliyorsa hayatınızdan çıkarın o zaman. Bir de yerinizde olsam bunun ilk kez olmadığımı konuma eklerdim daha açıklayıcı olması içim.Bunu ikinci defa yapıyor affetmekten sıkıldım
Ilkinde sebep neydi? Şimdi aranızda bir sey olmadığını söylediğiniz için soruyorum.Sildiğinden eminim tabi ikinci kez bunu yaptı
Aslında aramızda bi sorun yok ama benim tahminim faceden sevgili falan buluyor ben görmiyeyim diye engelliyor başka arkadaşlarımdan duydum bu tarz şeyleriIlkinde sebep neydi? Şimdi aranızda bir sey olmadığını söylediğiniz için soruyorum.
Bu arkadaşlığa çok emek verdim üzülüyo insanAman başka derdin mi yok salla işi düşğnce açar engelli
Sebepsiz olduğuna emin misiniz? Sanki bir şey saklıyorsunuz ya da bu 15 yıllık arkadaşlık düşündüğünüz gibi değil ya nebilim mesela 15 yıllık ama arada yazıp işin düşünce mi ararsın yoksa yooo hayır hep konuşuruz o benim canımdır dediğin birisi mi yani bu önemli ilk okuldaki Ayşe beni silse sorun etmem de mesela Zeynep silse ararım Arkafaşım bir hatam mı oldu yanlış mı anladın beni senin için yapabileceğim bir şey var mı gibi. Yani sildi beni bende onu sildim e zatem bir kez yapmıştı. İletişim kurmuyor musunuz acaba hiç.Sildiğinden eminim tabi ikinci kez bunu yaptı
Bi süre kaldırmıycam aklı başına gelsinYalniz gayet uyumlu arkadaslarmissiniz o seni sen onu engelleme falan ,simdi karsilikli engelleri kaldirin, konus yani sacma.olmus bu
Bilmiyorum aslında benden çok şey saklıyor yeni tanıştığı erkekleri falan olay bu tahminimceSebepsiz olduğuna emin misiniz? Sanki bir şey saklıyorsunuz ya da bu 15 yıllık arkadaşlık düşündüğünüz gibi değil ya nebilim mesela 15 yıllık ama arada yazıp işin düşünce mi ararsın yoksa yooo hayır hep konuşuruz o benim canımdır dediğin birisi mi yani bu önemli ilk okuldaki Ayşe beni silse sorun etmem de mesela Zeynep silse ararım Arkafaşım bir hatam mı oldu yanlış mı anladın beni senin için yapabileceğim bir şey var mı gibi. Yani sildi beni bende onu sildim e zatem bir kez yapmıştı. İletişim kurmuyor musunuz acaba hiç.
Nedem saklıyor erkekleri erkek avcısı mısınız? Hiç ayrıntı yok yazdıklarınıza ama kendimi psikolog gibi hissettim çocukluğuna ineceğim birazdan sorunu bulacağımBilmiyorum aslında benden çok şey saklıyor yeni tanıştığı erkekleri falan olay bu tahminimce
Aslında onu kötü bilmemi istemiyor kendince tabi benim elimi bir erkek tutamaz benim görüştüm kimse yok diyor ama ben duyuyorum sagdan soldan ve ben böyle konulsra açık bir insanımNedem saklıyor erkekleri erkek avcısı mısınız? Hiç ayrıntı yok yazdıklarınıza ama kendimi psikolog gibi hissettim çocukluğuna ineceğim birazdan sorunu bulacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?