- 26 Aralık 2012
- 113
- 0
- 96
- Konu Sahibi NeverRMindD
-
Yaşın kaç ki error veriyorsun?
Gerçi yaşla da alakası yok, tamamen hayata bakışla ilgili evlenemediğine üzülme mevzusu ama merak ettim yine de.
ben gelinlik giymedim, pek de önemsemedim.
ama şimdi arkadaşlarımın evlilik düğün fotolarını görünce ilginç bir burukluk yaşamaya başladım.
Ben de evlilik meraklısı değilim de ama sevdiğime kavuşmayı özlemle bekliyorum ondan malesefSevdiğim biri olmasa aklıma bile gelmez ay evleneyim falan ... Evlenemediğime üzülmüyorum da sevdiğim insana kavuşamadığıma üzülüyorum , mutlu çiftler görünce içim burkuluyo
O zaman sevdiği biri olmayıp da o fotoğrafları görünce senden daha fazla içi burkulan 'diğerlerini' düşünüp şükret haline.
Diğerleri dediklerimin adayı dahi yok düşünsene.
Yaşadığın şeyin tadını çıkaracağına üzüldüğün şeye bak ... :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...tter-kimlik-krizine-sokuyor.html#post31660955
bu konuyu actim simdi..
bence bir cogumuzu anlatan bir sorun
hiç düşündün mü
evlenince hayatın süper mi olacak
Bu yazıyı okumuştum ya da benzerini , evet ben de o depresyona girenlerdenim ama ben hep olumsuz şeyler payalaşn biri olarak kimseyi depresyona sokmuyorum
NeverMind bosver ya :) kim evlenip sözleniyorsa sözlensin evlensin.. Disardan görüneni biliyoruz ama icerisini bilmiyoruz sonucta..
bu aralar bosanma haberleri duyuyorum evlilerden bu yüzden evlilik bana daha riskli ve korkunc geliyor..
Kimseyi takip etme bosver.. Resim gördügünde gec git, baska seylerle ilgilen
Ben böyle konuları görünce şok oluyorum.
İnsan arkadaşlarının, yakınlarının sevgilisi veya eşiyle koydukları fotograflara nasıl olur da üzülerek bakabilir.
Bu gerçekten piskolojik bi problem.
Benim gibi adayı dahi olmayanlar haset ederek çatlatması lazım demek ki mutluluğu yakalayanları.
Allah aşkına şükredin. En azından sevebileceğiniz birini buldunuz. En azından size ait olduğunu hissedebiliyorsunuz.
Bazı zorluklarınız vardır. Zamanla her şey aşılır..
Düşünün hayalini bile kuracağınız birinin olmadığını?
Aşık olmak isteyen o duyguyu tekrar yaşamak isteyen çok insan var.
Ben böyle konuları görünce şok oluyorum.
İnsan arkadaşlarının, yakınlarının sevgilisi veya eşiyle koydukları fotograflara nasıl olur da üzülerek bakabilir.
Bu gerçekten piskolojik bi problem.
Benim gibi adayı dahi olmayanlar haset ederek çatlatması lazım demek ki mutluluğu yakalayanları.
Allah aşkına şükredin. En azından sevebileceğiniz birini buldunuz. En azından size ait olduğunu hissedebiliyorsunuz.
Bazı zorluklarınız vardır. Zamanla her şey aşılır..
Düşünün hayalini bile kuracağınız birinin olmadığını?
Aşık olmak isteyen o duyguyu tekrar yaşamak isteyen çok insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?