Facete Söz , Nişan , Düğün Fotosu görüp ERROR Verenler ??

NeverRMindD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
113
0
96
Zaten depresifim facete böyle şeyler görünce iyice dibe vuruyorum... Evliliğe olan özenme durumu değil de beni mahveden herkes sevdiğine kavuşurken benim kavuşamamam... Mutlu çifler görünce ben neden kavuşamıyorum diyorum çok üzülüyorum..

Fesat ve kıskanç bir insan değilim , kendi halime üzülüyorum içten içe , ah ne güzeller ben niye olamıyorum böyle diye..

Son düzenleme:
Yaşın kaç ki error veriyorsun?
Gerçi yaşla da alakası yok, tamamen hayata bakışla ilgili evlenemediğine üzülme mevzusu ama merak ettim yine de.

bn evlenenlerın resmını gorunce acıyorum onlara valla
bı sure sonra stres sıkıntı kaynana gorumce derdı
kendı keyfımın kahyasıyım ohh ne guzel dıyorum

ben gelinlik giymedim, pek de önemsemedim.
ama şimdi arkadaşlarımın evlilik düğün fotolarını görünce ilginç bir burukluk yaşamaya başladım.

Yaşın kaç ki error veriyorsun?
Gerçi yaşla da alakası yok, tamamen hayata bakışla ilgili evlenemediğine üzülme mevzusu ama merak ettim yine de.

Ben de evlilik meraklısı değilim de ama sevdiğime kavuşmayı özlemle bekliyorum ondan malesef Sevdiğim biri olmasa aklıma bile gelmez ay evleneyim falan ... Evlenemediğime üzülmüyorum da sevdiğim insana kavuşamadığıma üzülüyorum , mutlu çiftler görünce içim burkuluyo

ben gelinlik giymedim, pek de önemsemedim.
ama şimdi arkadaşlarımın evlilik düğün fotolarını görünce ilginç bir burukluk yaşamaya başladım.

Boşver olmasın o burukluk , ben düğün nişan vs için de değilde mutlu insanlar görünce sevdiğime kavuşamıyorum diye üzlüyorum. Yerinde olmayı isteyecek insanlar tanıyorum , mesala BEN :)

O zaman sevdiği biri olmayıp da o fotoğrafları görünce senden daha fazla içi burkulan 'diğerlerini' düşünüp şükret haline.
Diğerleri dediklerimin adayı dahi yok düşünsene.
Yaşadığın şeyin tadını çıkaracağına üzüldüğün şeye bak ... :)))

Aşık olup sürünmektense aslında yalnız olmayı tercih ederdim. Çünkü o zaman insanlar o kadar da samimi gelmiyodu , insan yaşayınca anlıyomuş. İmkansıza doğru gidiyor , içinde bulunduğum durumun tadını çıkaramıyorum malesef

hiç düşündün mü
evlenince hayatın süper mi olacak

Düzeltme yaptım ama size de söyliyeyim aslında takıldığım evlenememek değil , evlilik umrumda bile olmaz ama sevdiğim insandan uzaktayım , ailem istemiyo vs zor zamanlar geçiriyorum bir de böyle mutlu çiftler görünce ben neden mutlu olamıyorum vs gibi düşüncelere dalıp daha da mutsuz oluyorum

Bu yazıyı okumuştum ya da benzerini , evet ben de o depresyona girenlerdenim ama ben hep olumsuz şeyler payalaşn biri olarak kimseyi depresyona sokmuyorum

NeverMind bosver ya :) kim evlenip sözleniyorsa sözlensin evlensin.. Disardan görüneni biliyoruz ama icerisini bilmiyoruz sonucta..
bu aralar bosanma haberleri duyuyorum evlilerden bu yüzden evlilik bana daha riskli ve korkunc geliyor..
Kimseyi takip etme bosver.. Resim gördügünde gec git, baska seylerle ilgilen

Ben böyle konuları görünce şok oluyorum.
İnsan arkadaşlarının, yakınlarının sevgilisi veya eşiyle koydukları fotograflara nasıl olur da üzülerek bakabilir.
Bu gerçekten piskolojik bi problem.
Benim gibi adayı dahi olmayanlar haset ederek çatlatması lazım demek ki mutluluğu yakalayanları.
Allah aşkına şükredin. En azından sevebileceğiniz birini buldunuz. En azından size ait olduğunu hissedebiliyorsunuz.
Bazı zorluklarınız vardır. Zamanla her şey aşılır..
Düşünün hayalini bile kuracağınız birinin olmadığını?
Aşık olmak isteyen o duyguyu tekrar yaşamak isteyen çok insan var.

yaşla başla ilgisi yok evlilik kurumu güzel geliyor her genc kız gelınlık gıymek ıster degıl mı? bu yuzden üzülenler çoktur..bazıları ıtıraf eder bu durumunu bazıları içinde saklar..ama insan neyi çok isterse allah onunla sınarmış diye bılıyorum..kafaya takmayın kısmetımız bir yerde bizi bekliyordur.

Dediğin gibi yapsam iyi olcak yoksa fenalardayımm ..

Bende ozeniyorum mutluluklarina dugundekilerin ama yeni nisan attim nisanlanali iki ay bile olmadi.. ve ailem karsi cikti direndim sevdim dedim.. dedim dedim de ne oldu o da bende bi suru fedakarlik yapti basta ama aileler istemeyince gitmiyor sonu dikkat et.. onunki onu benmkiler beni doldurdu.. birbirimizegirdik.. bitirdi.. aileme karsi geldigimle kaldim.. sevgi hersey bosmus herseyi duruyo bohcasi bile daha gelip almadi.. simdi o resimleri gorunce icim daralio.. seviyorum hala ama bitti.. hayrlisi ise diye dua et kapilma ask mesk hepsi yalanmis.. kavusamadgimiz zamanlar hersey o kadar guzeldi ki keske hep sevgili olsaydik.. aileler girince ve birde basta istemeyince sonu cok zor gidiyor yada bizimki gibi gitmiyor..

bu arada yazmadan edemedım benım hayatımda kımse yok etrafımda butun arkadaslarım yasıtlarım evlı resımlerınıde gordum hatta gıttımde her bırının nişan dugun torenıne bu yonden rahatım kotu olmuyorum ben takarsamda kendı halımde

Bu psikolojik bir problem degil bence.. Bende sizin gibi adayim bile yok.. kimse olmadi hayatimda simdiye kadar..
Ama az cok insan o resimleri görünce, niye onlar mutlu diye degilde, niye bende mutlu olamiyorum diye kendi haline üzülüyor..
yani bu durumda olan yine üzülene oluyor.. Kimsenin mutlulugunda gözüm yok, olsunlar..
ama hani derler ya "icimde hep uktedir " diye.. iste buda öyle bir mesele..

Yanlış anlaşılma olmuş galiba ,insanların mutsuz olmasını istemek gibi bir huyum yok , herkes çok güzel mutlu oluyor ben de istiyorum sadece aynı mutluluğu tatmayı :) Diyorum içimden ben neden olamıyorum diye , yoksa o kişiler haketmiyo mutlu olmasınşar ben olayım gibi bir düşünce hastalıklı olurdu.. Görünce daha da istiyorum , üzülüyorum. Haklısınız insan haline süşkretmeli ama insanız işte güzel şeyler isteyip hayal ediyoruz daha kötüsünü düşünemiyoruz. Ama benim durumum da kötü be arkadaşım zor zamanlar geçiriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…