Facete Söz , Nişan , Düğün Fotosu görüp ERROR Verenler ??

Onların suçu ne ki böyle kıskançlıkla bakılıyor kendilerine? Şahsen arkadaşlarım fotoğraflarını paylaşsın isterim, mutluluklarını görüp "hala ne kadar mutlular" der, sevinirim. Başkaları mutsuz olursa mutlu olacak mısınız gerçekten?

Yaşadığın aşk seni süründürüyorsa sıkıntı var demektir.
Seninki aşk acısının yarattığı bir duygu aslında.
Şimdi anladım meseleyi.
Yoksa, yani çok mutlu olsan, sevdiğin insanla her şey harika gitse, gördüğün fotoğraflar karşısında sen de mutlu olurdun; aksi mümkün olmazdı.
En iyisi bir süre bakmamak o tarz karelere.
Bir de olmuyorsa zorlamamak tabii.

Aynı derdi yaşıyoruz desene ... Üzüldüm durumuna benim de babam istemiyor. Kesinlikle olmaz dedi son olarak... Seni çok iyi anlayabiliyorum. Eminim sen de beni anlarsın.

Fesatça kıskanmak ile özenip aynı şeyi yaşayamayıp kendi haline üzülüp mutsuz olmak farklı şeyler. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin hiç kötü gözle bakmam bakamam zaten hakkım da olamaz..

Fesatça kıskanmak ile özenip aynı şeyi yaşayamayıp kendi haline üzülüp mutsuz olmak farklı şeyler. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin hiç kötü gözle bakmam bakamam zaten hakkım da olamaz..

Ama sizi rahatsız etmiş, yani sizin tabirinizle error vermişsiniz.

Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil.
Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.

- F.M.Dostoyevski

Beni özetliyor. Yaşadığım aşk herşeye rağmen çok güzel fakat ailem istemiyor canım , sevdiğim çok uzaklarda , tükeniyorum.

eskiden ben de böyleydim ta ki ciddi bir ilişkim olana kadar ...

Ben de kendi halime takılıyorum kafayı , yoksa herkes mutlu olsun , mutlulukları daim olsuun :) İnşallah en yakın zamanda hayalindeki aşka kavuşursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…