- 8 Mayıs 2020
- 229
- 312
- 23
- Konu Sahibi bayanaslan
-
Bence ismi silin tekrar düzenleyin paylaşımınızı..
Niye beklesin ki, yanlışlıkla mı oldu diye sorsun. Kötü niyet varsa önünü kesmiş olur. Yoksa zaten sorun yok.Hemen panik yapmayın yanlıkla eli değimiş bile olabilir. Yok yere ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Bekleyin tekrarı olursa eşine söylersiniz ama şu an çok erken.
Kötü niyet yoksa yok yere ortalığı ayağa kaldırdığı için kendi özür dilemek zorunda kalabilir. Çünkü akıllı telefonlarda bazen insanın eli yanlışlıkla değip birini arayabiliyor. Ya da kafanız dalıp yanlış insana resim yollayabiliyorsunuz. Bir arama geldi diye olay çıkarmak bence çok gereksiz. Tekrarı olursa o zaman konuşmak konu sahibini haklı çıkarırNiye beklesin ki, yanlışlıkla mı oldu diye sorsun. Kötü niyet varsa önünü kesmiş olur. Yoksa zaten sorun yok.
Hemen panik yapmayın yanlışlıkla eli değimiş bile olabilir. Yok yere ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Bekleyin tekrarı olursa eşine söylersiniz ama şu an çok erken.
Peki ta kötü niyet varsa iş arkadaşı bunu farketse o zaman ne olacak.Kötü niyet yoksa yok yere ortalığı ayağa kaldırdığı için kendi özür dilemek zorunda kalabilir. Çünkü akıllı telefonlarda bazen insanın eli yanlışlıkla değip birini arayabiliyor. Ya da kafanız dalıp yanlış insana resim yollayabiliyorsunuz. Bir arama geldi diye olay çıkarmak bence çok gereksiz. Tekrarı olursa o zaman konuşmak konu sahibini haklı çıkarır
Şaka mısınız yahu. Bir kere aradı diye adama neredeyse sapık muamelesi yapmışsınız. Konu sahibi niye kendini aklamak zorunda kalsın ki . Ortada ne var da neyi aklayacak. Yeşilçam a başlamışsınız resmenPeki ta kötü niyet varsa iş arkadaşı bunu farketse o zaman ne olacak.
Konu sahibi kendini nasıl aklayacak?
facetime den yanlışlıkla aramalar yapılabilir. Hatta bazen telefonda biriyle konuşurken bile kendiliğinden face time den arama yapabilir. Numaranız kayıtlıdır yoksa arayamazKızlar az önce uykumdan telefonun bir kez çalmasıyla uyandım. Baktım ekrana şu an ismi atıyorum mesela Adem tekin görüntülü FaceTime araması diyor. Düşündüm taşındım kim bu diye. iş yerindeki arkadaşımın eşi bu kişi. bir kaç kez görmüştüm.
ama hiç anlayamadım durumu çözemedim size sormak istedim. Ben FaceTime kullanmıyorum telefonuma kurmadım.bu uygulama yalnızca i phonelar arasında mi kullanılıyor çünkü iş arkadaşım aradı desem o apple kullanmıyor
bunun dışında aramak için telefona numara ya da mail kaydedilmesi gerekmiyor mu. Kocası benim numaramı mi kaydetmiş yani telefonuna. Yanlışlıkla arandı belli bir kez çaldı kapandı.
ya da 2 yaşında oğulları var o mu yanlışlıkla aradı oynarken. Yanlışlıkla aranabilecek bir sisteme mi sahip kullanmadığım için anlayamadım. İş arkadaşımın eşi sabahın 9 unda beni neden aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?