Facetime anlayanlar

bayanaslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
229
312
23
Kızlar az önce uykumdan telefonun bir kez çalmasıyla uyandım. Baktım ekrana şu an ismi atıyorum mesela Adem tekin görüntülü FaceTime araması diyor. Düşündüm taşındım kim bu diye. iş yerindeki arkadaşımın eşi bu kişi. bir kaç kez görmüştüm.

ama hiç anlayamadım durumu çözemedim size sormak istedim. Ben FaceTime kullanmıyorum telefonuma kurmadım.bu uygulama yalnızca i phonelar arasında mi kullanılıyor çünkü iş arkadaşım aradı desem o apple kullanmıyor

bunun dışında aramak için telefona numara ya da mail kaydedilmesi gerekmiyor mu. Kocası benim numaramı mi kaydetmiş yani telefonuna. Yanlışlıkla arandı belli bir kez çaldı kapandı.

ya da 2 yaşında oğulları var o mu yanlışlıkla aradı oynarken. Yanlışlıkla aranabilecek bir sisteme mi sahip kullanmadığım için anlayamadım. İş arkadaşımın eşi sabahın 9 unda beni neden aradı

Arkadaşınızı arayın sorun. Bir sorun mu var endişelendim gibi...

İphonedan iphone olur. Mail kısmından emin değilim. Ama arkadaşınızın iphone değilse eşinin telinden aranmış.

Hemen panik yapmayın yanlışlıkla eli değimiş bile olabilir. Yok yere ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Bekleyin tekrarı olursa eşine söylersiniz ama şu an çok erken.

Hemen panik yapmayın yanlıkla eli değimiş bile olabilir. Yok yere ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Bekleyin tekrarı olursa eşine söylersiniz ama şu an çok erken.
Niye beklesin ki, yanlışlıkla mı oldu diye sorsun. Kötü niyet varsa önünü kesmiş olur. Yoksa zaten sorun yok.

Niye beklesin ki, yanlışlıkla mı oldu diye sorsun. Kötü niyet varsa önünü kesmiş olur. Yoksa zaten sorun yok.
Kötü niyet yoksa yok yere ortalığı ayağa kaldırdığı için kendi özür dilemek zorunda kalabilir. Çünkü akıllı telefonlarda bazen insanın eli yanlışlıkla değip birini arayabiliyor. Ya da kafanız dalıp yanlış insana resim yollayabiliyorsunuz. Bir arama geldi diye olay çıkarmak bence çok gereksiz. Tekrarı olursa o zaman konuşmak konu sahibini haklı çıkarır

Hemen panik yapmayın yanlışlıkla eli değimiş bile olabilir. Yok yere ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Bekleyin tekrarı olursa eşine söylersiniz ama şu an çok erken.

Amaçlım kimseye bir şey söylemek değil. Kötü niyetli yapılan bir şey olsa bile ortalığı karıştırmam. Meraktan da bakılabilir. Ama bilmediğim için sistemi olayı anlamak için sordum

Peki ta kötü niyet varsa iş arkadaşı bunu farketse o zaman ne olacak.
Konu sahibi kendini nasıl aklayacak?

İphone lar arası görüntülü arama şekli ayrıca bir uygulama gerektirmiyor arama kısmında yanyana duruyor eli basmış olabilir. İphone ve android arasında oluyor mu onu bilmiyorum ama eşinde numaranız neden var o kısımı anlayamadım

Peki ta kötü niyet varsa iş arkadaşı bunu farketse o zaman ne olacak.
Konu sahibi kendini nasıl aklayacak?
Şaka mısınız yahu. Bir kere aradı diye adama neredeyse sapık muamelesi yapmışsınız. Konu sahibi niye kendini aklamak zorunda kalsın ki . Ortada ne var da neyi aklayacak. Yeşilçam a başlamışsınız resmen

facetime den yanlışlıkla aramalar yapılabilir. Hatta bazen telefonda biriyle konuşurken bile kendiliğinden face time den arama yapabilir. Numaranız kayıtlıdır yoksa arayamaz

Iphone’lu iki telefon arasında oluyor FaceTime ve maalesef değer değmez arıyor hemen kapatsanız bile karşı tarafa gidiyor arama.

Özellikle telefonumu ilk aldığım zamanlar taksiciden tutun da iş başvurusu için numarasını aldığım adama kadar kaç kişiyi yanlışlıkla FaceTime’dan aradım

Üst üste defalarca aramadığı sürece büyütmenize gerek olmadığını düşünüyorum.

Adamın ismi sizde kayıtlıysa karşılıklı numaralar alınıp verilmiş demektir. Kadın eşinin telefonundan aramış olabilir, yanlışlıkla aranmış olabilir, çocuk oynamış olabilir. Neden hemen bu kadar panik oluyorsunuz hiç anlamıyorum. İnsanlar sizi telefonla taciz etmek için sıraya mı girdi?

Adamin telefonu sizde kayitli
Sizinki adamda kayitli. Eli degmis aramistir veya cocuk kurcalamistir gayet olabilecek bir durum. Sabah sabah buna takilmayin.

Ben yanlışlıkla çoook iş arkadaşlarımı veya alakasız insanları aradım. Ekran kilidim yok. Bazen yanlışlıkla elim dokunup da aradığım çok oluyor. Ben genelde sonrasında yazıyorum yanlışlıkla oldu filan diye belki çekinmiştir yazmaya. Çok panik olacak bir durum yok. Tekrarı olursa ona göre konuşursunuz.

Ben bir de yanlışlıkla birini arayınca hemen geri aramaya, ısrarla sorulmasına sinir oluyorum valla. Bilerek arayan sizi yine arar zaten. Daha önce öyle numarayı yanlış girmişim de hiç tanımadığım birini aramıştım. Yanlış olduğunu fark edince hemen kapamıştım. Sonra o numara beni yüz kere çaldırdı kapadı. En son geri arayıp kızmak zorunda kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…