- 25 Nisan 2020
- 686
- 1.148
- 43
- 31
- Konu Sahibi bayanaslan
-
Tabi ki yanlışlıkla olmuştur ben instagrama gireyim diyorum pat elim değmiş birini aramış. hele birde çocuk varsa gayet normaldirKızlar az önce uykumdan telefonun bir kez çalmasıyla uyandım. Baktım ekrana şu an ismi atıyorum mesela Adem tekin görüntülü FaceTime araması diyor. Düşündüm taşındım kim bu diye. iş yerindeki arkadaşımın eşi bu kişi. bir kaç kez görmüştüm.
ama hiç anlayamadım durumu çözemedim size sormak istedim. Ben FaceTime kullanmıyorum telefonuma kurmadım.bu uygulama yalnızca i phonelar arasında mi kullanılıyor çünkü iş arkadaşım aradı desem o apple kullanmıyor
bunun dışında aramak için telefona numara ya da mail kaydedilmesi gerekmiyor mu. Kocası benim numaramı mi kaydetmiş yani telefonuna. Yanlışlıkla arandı belli bir kez çaldı kapandı.
ya da 2 yaşında oğulları var o mu yanlışlıkla aradı oynarken. Yanlışlıkla aranabilecek bir sisteme mi sahip kullanmadığım için anlayamadım. İş arkadaşımın eşi sabahın 9 unda beni neden aradı
Belki iş arkadaşın tel. değiştirdi öncekini eşine verdi numaralar kayıtlı kaldı ya da tam şöyle hesap adamın adına kayıtlı olabilir iş arkadaşının telefonunda. 2 yaş çocuk varmış bizimki gece generali aramış adamın telefonundanKızlar az önce uykumdan telefonun bir kez çalmasıyla uyandım. Baktım ekrana şu an ismi atıyorum mesela Adem tekin görüntülü FaceTime araması diyor. Düşündüm taşındım kim bu diye. iş yerindeki arkadaşımın eşi bu kişi. bir kaç kez görmüştüm.
ama hiç anlayamadım durumu çözemedim size sormak istedim. Ben FaceTime kullanmıyorum telefonuma kurmadım.bu uygulama yalnızca i phonelar arasında mi kullanılıyor çünkü iş arkadaşım aradı desem o apple kullanmıyor
bunun dışında aramak için telefona numara ya da mail kaydedilmesi gerekmiyor mu. Kocası benim numaramı mi kaydetmiş yani telefonuna. Yanlışlıkla arandı belli bir kez çaldı kapandı.
ya da 2 yaşında oğulları var o mu yanlışlıkla aradı oynarken. Yanlışlıkla aranabilecek bir sisteme mi sahip kullanmadığım için anlayamadım. İş arkadaşımın eşi sabahın 9 unda beni neden aradı
Ne olayı canım özür ne alaka. Kadının telefonu çalmış mı çalmış aranmis mi aranmis. Arkadasim bir sorun mu var beni aramış sanırım eşin diye sorabilir. Bu soru olay cikarcaksa çıksın zaten mustehak demek ki bir şeyler var. Yoksa yok canım cocuk basmis ya da evet ben aradim bende kontör yoktu eşimden aradim vs der bu kadar. Amma büyüttünüz. Böyle bir muammele istenmiyorsa yanlislikla arandigina dair arayan msj atar. Bu kadar basitKötü niyet yoksa yok yere ortalığı ayağa kaldırdığı için kendi özür dilemek zorunda kalabilir. Çünkü akıllı telefonlarda bazen insanın eli yanlışlıkla değip birini arayabiliyor. Ya da kafanız dalıp yanlış insana resim yollayabiliyorsunuz. Bir arama geldi diye olay çıkarmak bence çok gereksiz. Tekrarı olursa o zaman konuşmak konu sahibini haklı çıkarır
Büyüten ben değilim. Ben onu cevaben yazdım bir hanımefendiye. Aşırı paronoyak olmak iyi değildir. Sakin olmak ortalığı karıştırmamak her zaman iyi sonuç verirNe olayı canım özür ne alaka. Kadının telefonu çalmış mı çalmış aranmis mi aranmis. Arkadasim bir sorun mu var beni aramış sanırım eşin diye sorabilir. Bu soru olay cikarcaksa çıksın zaten mustehak demek ki bir şeyler var. Yoksa yok canım cocuk basmis ya da evet ben aradim bende kontör yoktu eşimden aradim vs der bu kadar. Amma büyüttünüz. Böyle bir muammele istenmiyorsa yanlislikla arandigina dair arayan msj atar. Bu kadar basit
Arkadaşım, sizi sakin ve olgun tavrınızdan dolayı kutluyorum.Büyüten ben değilim. Ben onu cevaben yazdım bir hanımefendiye. Aşırı paronoyak olmak iyi değildir. Sakin olmak ortalığı karıştırmamak her zaman iyi sonuç verir
burda bi ara bi üyenin küçük çocuğu buraya konu açmıştı telefonu kurcalarkenAyfon dan ayfona oluyor facetime. Arkadaşınız belki telefonunu değiştirmiştir oğluda aramış olabilir. Şahsen 2 yaşında ki kızım geçenlerde akrabamıza mail atmışyaparlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?