teyze değilmiydi tohuma kaçan panpaDayına ne ki kendi evde kalmış tohuma kaçmış
Akrabaların gerçekten çok can sıkıcı panpa
Dayım evli de teyzem evlenmedi. Zaten daha çok teyzem saçmaladı.Dayına ne ki kendi evde kalmış tohuma kaçmış
Akrabaların gerçekten çok can sıkıcı panpa
Nişanlım da öyle diyordu ben dedim ki kimse kırılmasın ama kendi ailem acımadı bana resmen.Gidip kimseye söylemeden evlensenize siz zezella sahi diyorum.
Senin ailen işin içine girdikçe evlenemezsiniz siz.
Kendisi kalaşnikofla falan dalardı herhalde banaTeyzen konuşurken hop diye lafını kesip ben bu şekil istiyorum teyzecim senin zamanında kaldı o çooook eskidendi diyecektin
Bir güneydoğu Anadolu ilinde yaşıyoruz ve gelenekle kafayı yemişler. Hayır yine yapsınlar ama bana karışmasınlar gerçekten delirttiler beni.Bu ne ya hangi tarihte evleneceğine bile başkası karar veriyor neymiş ceyizmis hofff
Benim ailemin geneli böyle maalesef. Teyzeme de gelme diyemedim. Hatta daha kötüsünü söyleyeyim bana sorulmadı bile annem kafasına göre çağırmış tanımadığım insan bile vardı düşünün. Bu kadar saygısız, sınırları belirsiz bir ailede yaşıyorum düşünün.Kıyamam ya. Kız isteme olayında kesinlikle isteyecek olan kişiler de istenecek olan büyükler de iyi seçilmeli. Tabi bu kalabalık olan aileler için geçerli, alternatif olmayınca mecbur kalınıyor.
Gerizekalı ya, ben evlenmek için nişanlımı kullanıyormuşum. İnanın nişanlım karşıma çıkana kadar hayatım boyunca evlenmem herhalde ben diyordum. Karşıma da ne insanlar çıktı yine evlenmek istemezdim. Allah tan nişanlım söylüyor da ne biçim bir sinsi var karşımda biliyorum.Bu ne ya tiyatro gibi nişanama yine son noktayi görümce koymuş
Benim ailemin geneli böyle maalesef. Teyzeme de gelme diyemedim. Hatta daha kötüsünü söyleyeyim bana sorulmadı bile annem kafasına göre çağırmış tanımadığım insan bile vardı düşünün. Bu kadar saygısız, sınırları belirsiz bir ailede yaşıyorum düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?