Fadime02: Hayatıma beyaz sayfa açtım başarıcagıma inanıyorum

koltuktakimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
5.524
4
106
Diğer
Kilo verip almaktan yoruldum artık kendime yeni bir sayfa açmaya karar verdim 7 sene önce 17 kilo vermiştim yine vericegime inanıyorum hayatıma sporu soktum ekmegi tek sabahları 2 dilim tam bugday yemeye karar verdim
şekeri kestim ,tuzu çok azaltım artı hergün 3 kupa bitki çayları içmeye başladım bunlar,zencefil,yeşil çay,7 otlu çaylar ,suyu günlük 3 lt bittiriyorum düzenli günlük 1 türk kahve içmeyi severim .çok acıktıgımda beyaz tuzsuz leblebi tüketiyorum

canım umarım başarırsın keşke bende verebilsem benimde bir 10 kilo vermem lazım seni takip ediceğim belki banada feyz olursun

merhaba arkadasım yeterki iste mutlaka verirsin ben toplamda tam 45 kılo verdim uzun bir sürec ve zorlu ama basaracaksın kendine güven sabır ve emek canım beslenmeni yazarmısın lütfen

Kilo verip almaktan yoruldum artık kendime yeni bir sayfa açmaya karar verdim 7 sene önce 17 kilo vermiştim yine vericegime inanıyorum hayatıma sporu soktum ekmegi tek sabahları 2 dilim tam bugday yemeye karar verdim
şekeri kestim ,tuzu çok azaltım artı hergün 3 kupa bitki çayları içmeye başladım bunlar,zencefil,yeşil çay,7 otlu çaylar ,suyu günlük 3 lt bittiriyorum düzenli günlük 1 türk kahve içmeyi severim .çok acıktıgımda beyaz tuzsuz leblebi tüketiyorum

fadime hayırlı olsun sayfan ,ben başarıcağından eminim ALLAH yardımcın olsun..

merhaba arkadasım yeterki iste mutlaka verirsin ben toplamda tam 45 kılo verdim uzun bir sürec ve zorlu ama basaracaksın kendine güven sabır ve emek canım beslenmeni yazarmısın lütfen

hoşgeldin canım 45 kilomu maşallah diyorum bende başarıcagıma bu sefer çok inançlıyım
ben 3 gündür spor hocamın verdigi detox listesine uyuyordum bu gün son günüm 2 gün migrenim tutu alışık degil bünye az yemeye hep çorba yeşilik yemeye bu sabah biraz peynir ceviz süt içtim başagrısı olmadı
bugün okul toplantısı vardı 2 saat önce geldim kızımı yolcu ettim eşim evdeyken giremiyorum
ama ayça kayanın listesini yapmayı planlıyorum

bugün detoxsun son günü bu yüzden böyle beslendim
sabah 1 bsu 5 ceviz 1 s b yarım yaglı süt
ara 1 ekşi elma
2 kk yagsız peynir domates salatalık maydonoz 1 yeşil çay
ara yeşil çay 1 erik
domates salatalık çay
akşam yogurtlu kereviz salatası
sonra yeşil elma
su 3 lt

Canım bende senle takipdeyim inşallah bu sefer senle beraber başarıcağım canım sen neler yiyorsun neler yapıyorsun açıklarsan bizlerle paylaşırsan çok iyi olur

hoşgeldin canım 45 kilomu maşallah diyorum bende başarıcagıma bu sefer çok inançlıyım
ben 3 gündür spor hocamın verdigi detox listesine uyuyordum bu gün son günüm 2 gün migrenim tutu alışık degil bünye az yemeye hep çorba yeşilik yemeye bu sabah biraz peynir ceviz süt içtim başagrısı olmadı
bugün okul toplantısı vardı 2 saat önce geldim kızımı yolcu ettim eşim evdeyken giremiyorum
ama ayça kayanın listesini yapmayı planlıyorum

hosbulduk canım:) öncelikle kendini asla diyet olayına sokma cok kötü bir psikoloji herseyden ye hayatım ben 3 yılda istedigim kıvama geldim tabii zor oldu ama oldu iste:) yasaya yasaya deneye deneye yanlsılarını görüp düzeltiyorsun canım üstelik bu kılo verme olayımda tatlımıda tuzlumuda herseyimi yedim ben :) saglamda yag yaktım ama neyi ne zaman ne kadar yiyecegini ögrenirsen inan hepsi corap sökügü
gibi gelcek ve diyet yerine aslında beslenme düzeninin saglıklı oldugunu görceksin o listeyi rica etsem bizlerle de paylasırmısın

3 ekşi elmanın kabugunu soy 3 tarçın çubuk 5 kuru üzüm tencereye 1lt su koy kaynat sonra tarçını çıkar geri kalanı püre yap sabahtan ögleye kadar onu iç
ögle için 4 yaprak lahanayı dogra 1 tutuam maydonozu dogra 1 dal kereviz yapragını dogra 1 baş sarmısak 1 kuru sogan 1 t kaşıgı kimyon 1 t kzencefil 1 tk zerdeçal
koy kaynat blendırdan geçir ögleden akşama kadar bittir arada salatalık yesil elma tüket
akşam akşamda salata yagsız tuzsuz
2 gün sabah 2 elma 2 salatalık
ögle bol salata 5 ky yaglı yogurt2 saate elma salatalık
3.gün 3 ceviz içi 1 b y yaglı süt
ögle 3 k kutusu yagsız tuzsuz peynir yada lor domates salatalık
akşam soganla ve sarmısaklı taze fasulye ve yanında brokoli ıspanak ve koyu yeşi,l sebze

sabah kahvaltısını 11 30 da yaptım 1.5 da lahana çorbası adında evde ne sebze bulduysam kaynattıp blendırdan geçirip bir kase zor içtim
kalan çorbanın içine bir tane hazır çorba koyup içmeyi denicem o kadar ugraştım yapmak için
akşam yemegine kadar 2 kase daha içsem kesin yarın 94 ü ucundan görürüm

Son düzenleme:
sabah 2 b su 2 k kayısı
spordan sonra 2 b ayran
2 saat sonra kahvaltı
dogradıgım yeşilliklere y yaglı peynir ufaladım
1 b çay ,2 dilim ç ekmegi 1 t kaşıgı bal
ara yeşil elma 4 ceviz
ara zencefilli çay
ögle ye yakın 1 kase lahana çorbası
1 neskefe
akşam 1 k lahana çorbası
salata 2 arnavut biberi turşu tuzu çok azdı
fırında azıcık yaglı dilim patates
1 b ayran
sonra yeşil çay içicem yine arada 1 ekşi elma yerim 7 gibi
toplam 2 saat yürüyüşüm var
3 lt su bitmek üzere

bu günkü menüm
sabah 7 de 1 yeşil çay,3ceviz 2 k kayısı
11 1 b süt
12.30 kahvaltı peynirli biberli 1 yumurtalı omlet,3 zeytin,1 çay ,1 d çavdar ekmegi
bol yeşillik
ara 1 elma
ögle 1kase lahana çorbası 5 üzüm tanesi
ara 2 ceviz 7 badem 1 yedi otlu çay,3 k kayısı
akşam tavuklu salata yemeyi planladım yanında 1 kase mercimek çorbası 1 b ayran
arada 1 meyve 1 b süt içicem
sporum bugün malesef 1.5 saat
ögleden sonra fitness e gidicektim işim çıktı gidemedim
suyu anca 2 lt bittirdim

bu sabah yine tempolu 1.5 saat yürüdüm geldim hayatıma sporun yeri çok önemli artık hareketlerim çok hızlandı rahat merdiven çıkıyorum hatta bazen merdiveni koşarak çıkıyorum kilolarımın 10 kilosunu verince daha çok hareketli olacagıma inanıyorum

1 b süt 2d ekmekle tost bol yeşilik 3 zeytin
ara 1 b süt 4 diyet limonlu bisküvi
1 elma
ögle lahana çorbası,yogurtlu kereviz
ara 8 badem 3 k kayısı
saat 4 2 d ıspanak böregi çay
ara 1 armut
gece acıkırsam yogurt yerim
toplam 2 saat yürüyüş
2.5 lt su
birazdan yeşil çay içicem 2 kupa

Son düzenleme: