Fadime02: Hayatıma beyaz sayfa açtım başarıcagıma inanıyorum

menüm sabah azıcık üzüm yedim spordan önce
kahvaltı peynir zeytin sögüş 3 d kepek ekmegi çay
ara 1ısırgan otlu çay 1 elma
ögle koca bir kase tavuklu salata
ara 7 badem 1 b süt
ara yeşil çay
akşam 3 k patatesli tavuklu bezelyeli yemek 6 acı biber ufacık ,2 b ayran 4 kaşık içi ıspanak dolmuş kaşarlı mantar
şimdi kahve
su toplam 2.5 lt
akşam ekşi elma yanında 1 b süt içicem artık yarın karatay diyetine başlıyorum

canım ne kadar kilo verdin maşallah iyi gidiyorsun

ben çok zor kilo veren biriyim ilaç kullandıgımdan
kilo vermeye çoktandır karar verdim diyet yapıp kilo veremeyince morelim bozuluyordu tekrar biraz diyeti bozuyordum ama şimdi çok kararlıyım sporumu hiç aksatmadan yapıyorum hergün

slm GÜNLÜGÜM bugün karatay diyetinin 1.günü bitti
sabah 2 kuru kayısı 1 b lahana suyu
kahvaltı tereyagında 2 yumurta ,peynir ,sögüş,1 b süt 10 badem
yeşil çay
ögle yok kahvaltıyı geç yaptım
akşam tavuklu salata koca bir kase yanında ayran
akşam yemegimi 5 de yedim sonra 1 b süt içerim
toplam 3 saat sporum var bugün
2 lt su bitti

ben çok zor kilo veren biriyim ilaç kullandıgımdan
kilo vermeye çoktandır karar verdim diyet yapıp kilo veremeyince morelim bozuluyordu tekrar biraz diyeti bozuyordum ama şimdi çok kararlıyım sporumu hiç aksatmadan yapıyorum hergün

canım inş bu sefer kilolarından kurtulacaksın tabi inş bende

yedikleriniz bilinçli güzel seyler kayısı omlet ceviz kereviz falan bunlar sağlılı seyler..böyle giderseniz hayat stiliniz bu olur ve ince de kalırsınız aslında hepimizin hatası bu diyetten sonra eski tarzımıza dönmek ben 10gündür bol su salata ceviz fındık yarım yağlı süt yumurta corba tarzı seylerle besleniyorum ve elimden geldiginde yürüyoyurm karnım tok, tam bir diyet degil ama ölçülü artık yavas yavas d aolsa vericem inş..size de basarılar bu diyette..

Kilo verip almaktan yoruldum artık kendime yeni bir sayfa açmaya karar verdim 7 sene önce 17 kilo vermiştim yine vericegime inanıyorum hayatıma sporu soktum ekmegi tek sabahları 2 dilim tam bugday yemeye karar verdim
şekeri kestim ,tuzu çok azaltım artı hergün 3 kupa bitki çayları içmeye başladım bunlar,zencefil,yeşil çay,7 otlu çaylar ,suyu günlük 3 lt bittiriyorum düzenli günlük 1 türk kahve içmeyi severim .çok acıktıgımda beyaz tuzsuz leblebi tüketiyorum
Canım bende senin gibiyim. Okadar çok diyet yaptım ki artık insanlara söylemeye utanıyorum. Bu son olacak yoksa sürekli sürekli yalan başlangıçlar geliyor. Arkadaş olmak, yoldaş olmak çok isterim.

Canım bende senin gibiyim. Okadar çok diyet yaptım ki artık insanlara söylemeye utanıyorum. Bu son olacak yoksa sürekli sürekli yalan başlangıçlar geliyor. Arkadaş olmak, yoldaş olmak çok isterim.

hoş geldin ben bu aralar rahat giremiyorum topige
bu günlerde günlük 3 kupa ısırgan otu çayı içiyorum kendime küçük degirmen alırsam çörekotuna başlıcam
gel bu kış beraber verelim kilolarımızı birilerini çatlatalım:1:

yedikleriniz bilinçli güzel seyler kayısı omlet ceviz kereviz falan bunlar sağlılı seyler..böyle giderseniz hayat stiliniz bu olur ve ince de kalırsınız aslında hepimizin hatası bu diyetten sonra eski tarzımıza dönmek ben 10gündür bol su salata ceviz fındık yarım yağlı süt yumurta corba tarzı seylerle besleniyorum ve elimden geldiginde yürüyoyurm karnım tok, tam bir diyet degil ama ölçülü artık yavas yavas d aolsa vericem inş..size de basarılar bu diyette..

canım hoş geldin evet çok haklısın hep böyle düzenli saglıklı devam edicem bu kış en az 15 kilo vericem sporum süper gidiyor

menüm şimdilik böyle
sabah 1 b bitki çayı
kahvaltı peynir ,yumurta ,3 zeytin ,1 d çavda,r sögüş,çay
ara elma
ögle salata 4 k sebze yemegi
5 ufak misket köfte bol tuzsuz yagsız salata 4 k yogurt 1 d çavdar ekmek
ara 4 k kayısı 7 badem,1 armut 1 bitki çayı
akşam balık ızgara bol salata 1 b diyet kola
1 meyve

slm günlügüm bu aralar pek yogun geçiyor zamanım hiç olmuyor zaten diyetimi bozdum ama bayramdan sonra bomba gibi döecegime söz veriyorum aralıgın 2 sine kadar tartılmama kararı aldım

selam günlügüm dün dr gidim bütün tahlilerimi yapıp diyetisyene gidip listemi aldım ,bu sabah tam listedeki gibi beslenmeye başlıyorum
hedefim haftaya cumaya kadar tam 96 olmak ilk hafta ödem oldugu için fazla verebilirmişim ,bu sabah tam 90 dakika tempolu yürüyüp geldim çok mutluyum :32::16:

dünkü menüm
2 b su 1 bitki çayı,8 zeytin, 1 h yumurta ,1 parça peynir,2 d ç ekmegi,bol yeşillikler
ara türk kahvesi ,1 armut,1 çay b yogurt
ögle 2 b su 1 k çorba 5 k sebze yemegi ,4 k şakşuka,salata,2 d ç ekmegi
ara bitki çayı 1 nar 1 b yogurt
akşam 2 b su 3 k yogurt 1 parça tavuk haşlama,salata,2 d ç ekmegi
ara 1 armut ,1 b ayran
1 bitki çay
toplam 3 lt su

slm günlügüm
bugünkü menüm
2 bardak su
kahvaltı 2 kk peynir ,8 zeytin,2 d ç ekmegi,sögüş,
ara 1 armut yarım kase yogurt
bitki çayı
2 b su
5 k k fasulye y kase yogurt salata,1 közlenmiş biber
ara türk kahvesi,minacık bitter çikolata
ara y lt su
1 elma 1 b y y süt
bitki çayı
akşam tavuk haşlama salata 1 kase cacık,2 d ekmek
sonra 1 nar 1 b ayran içip dükkanı kapatıcam
bu gün 2.5 saat saat spor yaptım

Bu günkü menüm
2 b su 2 kk peynir ,8 zeytin 2 d ekmek,sögüş
ara neskafe
2.ara 1 armut yogurdun içine dogranıp içine tarçın serptim
ögle 2 b su 4 k kereviz yemegi ,salata,1 b bardak ayran,2 d ekmek,1 kase mercimek çorbası
1 7 otlu çay
ara 1 nar,1 b y y süt
akşam 2 b su 1 yumurta 2 dilimden yaptıgım tost,sögüş
1 türk kahvesi
sonra 1 elma ,yarım nar yerim yatmadan 1 bardak ayran
su 3 lt bitter yatana kadar
sporum bu gün 1 saat

uzun bir aradan sonra yine burdayım tekrar listeme başladım
sabah 1 kaşık çörek otu 1 b ılık suya elma sirkesi bal
1 saat yürüyüş 500 ml su
KAHVALTI 1 bardak çay, 2 kk peynir ,7 zeytin,2 d ç ekmek,sögüş
ara 1 parça çikolata 1 şekersiz türk kahvesi
500 ml su
ÖGLE 1 kepçe brokoli çorbası,3 parça brokoli salatası ,3 k y fasulye ,3 k yogurt,
500ml su
birazdan 7 otlu çay içicem yanında 3 k incir
1 b süt içirim sonra
akşam tavuk haşlama salata çorba ,1 d ekmek var menüde
suyu 3 lt tamamlıcam

bu günkü menüm
1 kaşık çörekotu,1 b sirkeli ballı su
1 saat yürüyüş 500 ml su
kahvaltı 2 yumurta beyezı,1 kupa çay,6 zeytin ,1 d ç ekmegi,dereotu maydonoz
ara 1ufak şişe su,1 armut,1 b ayran
ögle 1 k mercimek çorbası 4 k yogurt,1 portakal,
ara 1 elma