Fadime02: Hayatıma beyaz sayfa açtım başarıcagıma inanıyorum

sabah çörekotu ,1 b sirkeli ballı ılık su
kahvaltı 6 zeytin ,bol yeşillik 2 d yapılmış çavdarlı tost,1 kupa tatlandırıcılı çay
ara 1 minacık bitter,kahve
ögle 4 k mantar sote ,1 yumurta ,1 k semizotlu yogurt,2 k domatesli bulgur pilavı salata
ara 1 çay
ara 1 portakal ,3 k yogurt
akşam yogurtlu biber 1 d çavdar ekmegi
1 meyve
7 otlu çay
1.5 saat yürüyüş

bu sabah yine 98 olmuşum anlamadım gitti neden spor yapınca kilo alıyorum
kahvaltı
1 bardak limonlu ılık su
3 yumurta beyazı 3 çay,1 armut ,2 d ekmek
şimdi bitki çayı kendim hazırlamıştım
öglenede türlü yogurt 1 d ekmek var menümde
ara 1 armut 1 b süt
akşam balık salata
akşam 1 nar ufaklarından

bu sabah yine 98 olmuşum anlamadım gitti neden spor yapınca kilo alıyorum
kahvaltı
1 bardak limonlu ılık su
3 yumurta beyazı 3 çay,1 armut ,2 d ekmek
şimdi bitki çayı kendim hazırlamıştım
öglenede türlü yogurt 1 d ekmek var menümde
ara 1 armut 1 b süt
akşam balık salata
akşam 1 nar ufaklarından

spordan sonra tartılyosanıldım kaslar şiştiği için daha fazla çıkar kilom bende bugün tartıldım hala 90.1 sekizleri göremdim bir türlü

bu sabah kaşarlı tos yedim yanında dometes salatalık böğürtlen çayı öğlen yarım paket bisküvi yoğurda karıştırıp yiyeceğim akşamadatavuklu mantar sote var 6 kaşık yerim birde bir kase çorba

spordan sonra tartılyosanıldım kaslar şiştiği için daha fazla çıkar kilom bende bugün tartıldım hala 90.1 sekizleri göremdim bir türlü

bu sabah kaşarlı tos yedim yanında dometes salatalık böğürtlen çayı öğlen yarım paket bisküvi yoğurda karıştırıp yiyeceğim akşamadatavuklu mantar sote var 6 kaşık yerim birde bir kase çorba
siz dr kontrolündemi besleniyorsunuz menünüz güzel
ben bu ayın ilk cuması diyetisyene gidicem 2 kilo daha verseydim alnım açık giderdim

Ilacımı bıraktım biraz dikkat edersem kilolarımdan kurtulucagıma inanıyorum

bu sabah güzel bir menüyle başladım artık hayatıma sıcaga yakın suyu ekledim göbegim toparlanıyor nisana kadar 8 li rakamları görücegime inanıyorum

lahana suyu kürünede başladım dün

besmeleyle tekrar başlıyorum günlügüme

sabah 8 de kahvaltımı yaptım düzenli yasaksız birazdan fitnese gidicem artık bugün yokum akşama doğru uğrar menümü paylaşırım .ikizler evde tatil diye pc serbest ben kaçtım baaaaaaaaaay:10:

sayfanı baştan sona okudum :) boy yaş hemen hemen aynı :) kiloda aynı sayılır 78 kg im. 4-5 ay önce 88-89-90 gördüğüm oldu, yeni doğum yapmıştım sütüm olsun diye yedimde yedim.. bende diyet ve spor yapıyorum, biliyorum diyet yapmak çoook zor, benimde diyete başlayıp devam ettirmem çok zor oldu ama şükür 2 haftadır gayet iyi gidiyorum, artık yeme krizlerim geçti, krizler gelince hemen su ve çay veya kahve yani şekersiz içeceklere dalıyorum, ha gayret bu sefer başaracaksınız inanıyorum... daha çook gençsiniz neden 100 kilo olasınızki,

sayfanı baştan sona okudum :) boy yaş hemen hemen aynı :) kiloda aynı sayılır 78 kg im. 4-5 ay önce 88-89-90 gördüğüm oldu, yeni doğum yapmıştım sütüm olsun diye yedimde yedim.. Bende diyet ve spor yapıyorum, biliyorum diyet yapmak çoook zor, benimde diyete başlayıp devam ettirmem çok zor oldu ama şükür 2 haftadır gayet iyi gidiyorum, artık yeme krizlerim geçti, krizler gelince hemen su ve çay veya kahve yani şekersiz içeceklere dalıyorum, ha gayret bu sefer başaracaksınız inanıyorum... Daha çook gençsiniz neden 100 kilo olasınızki,
hoşgeldin canım neden kilolu olayımki neden herkesin giydigini giymeyeyimki

neden siyah renklerin içinde gizleneyimki çok haklısın

artık şu pis bogazlıgı bırakmanın zamanı geldi geçiyor kızımın mezuniyetine kadar en az 15 kilo vermeliyim

kahvaltı
8 .00 peynir 1 h yumurta,dereotu ,domates,1 d t b ekmegi,çay

11.00 ara 2 ufak greyfurt

13.30 1 t karnabahar ,derotlu salata,2b ayran,1 d,ekmek

14.30 yeşil çay
25 kalorilik çikilata

17.00 akşam 1 kase mercimek çorbası,karnabahar yemegi,2b ayran ,1 parça h tavuk

birazdan türk kahvesi

yeşil çay
yarım portakal,1 b süt
sporum 1 saat
su 2 lt bitti

dünkü menüm

sabah 1 d çavdar ekmegi ,dereotu,çay,peynir,yarım h yumurta

ara türk kahvesi sade

3 k incir 1 b ayran
öğle 1 kase maş çorbası yagsız,1 tabah yağsız yeşil fasülye

ara 3 çay,1parça çikolata azıcık sogan halkalı cips,2 kurabiye,

akşam 1 kase maş çorbası

1 greyfurt ,yarım portakal
2 lt su 1.5 saat spor​

tatlim kolay gelsin diyet yolculugunda basarilar sana ben de 2 hafta yaptim 4 kilo verdim dun bugun kacamak yapiyorum yarin tekrar basliyorum maydanoz kur uygulayacam bu sefer 60 kilo ile basliyorum insallah martin ilk haftasi da bahar detoksu dusunuyorum gunde 1 kilo kadar veriliyor hem de arinmis oluyorsun bakalim nolucak ama istersen seni ziyaret ederim sen de bana gel kiz komsu misali birbirimize destek olalim

fadimecim ikimizde günlüklerimizi ihmal ediyoruz düzenli yazmalıyız:40:
ben hepten unutmuştum günlüğümü geçen sen hatırlattın:1:

Back
X