Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benim sivilce problemim vardı eskiden kim ne önerse yüzüme srüyodumBenim önerim doğallığınızı bozmayın,sonuçta yaradan size en çok yakışan ten rengini vvermiştir,Ben buna inanıyorum
yerimsenibena.s.

Son düzenleme:
Malesef o haplar fos çıktı arkadasım.Kullananlar faydasını görmemıs.Yukarda verdigim adres en son gelişme.japonya bulmuş ve zararı yokmuş.pirinç ve soya mantarından elde etmısler.

Son düzenleme:
kizlar ya siz bilirsiniz de bence beyaz hos durmuyor, hele birde dogal ten rengi degilse bence iyi durmaz. Ben kagit gibi beyazim ve sanki hasta gibi duruyom ya. Az esmerlik olsa daha ii. Ne garip bisi, yasadigim yerde de solaryum manyagi herkez:)

cnm cok güldum kıs msjına benımde nısanlım la aramda 8 yas war herkes abınmı dıye sordu benımkıde benım maskelrımı calmıs cantamdann gülsuyumun yarısını bosaltmısss delı oldum beekötükedihüsoa.s.

arkadaşlar benim bir sorum olucak, beyazlamak için internette araştırma yaptıysanız mutlaka görmüştünüzdür bir sitede(ismini vermiyim) doctortalha nickli biri bir kremle sabun kullanıp beyazladığını iddia ediyor, şu anda da isteyenlre satmaya başlamış, bu konuda bilgisi olan var mı alan ya da bir yakınından duyan??

Hayir ideal bir krem degildir bu arkadaslar. Türkiye de yasayanlar bilmez. Avrupada fazlasiyla zenci ve hintli yasadigi için ve bu kremleri çokça kullanilip cilt hastaliklari yarattigi gerekçesiyle Benelux ülkelerinde yasaklanmistir. Bazen kaçak satiyorlar arap ve hint dükkanlarinda. Fair and lovely ve arap kizi kremlerinden bahsediyorum. Ilk baslarda beyazliyorsun. Ama kisa süreli bir beyazliktir bu. Daha sonra çesit cilt hastaliklari olusabiliyor. Dikkatli olun herseyi yüzünüze sürmeyin!

Valla içimden bi ses policewoman'ın erkek olduğunu sölüyoooo :jeyyar:

bende biişey önermek istiyorum kızlar eczanelerde çok ucuza bulabilceğiniz bir merhem adı madecassol. sivilce lekeleri kalmıştı ve cildim beyaz olduğu için dr cilt lekelerini açmak için verdi 6 ytl falan olması lazım.ve ten rengimi daha da açtı. sonra annemde cilt rengini açmak için kullandı

yani doğal rengin neyse allah seni nasıl yarattıysan en güzel bize en yakışan renktir. sivilce izleri için siyah noktalar için neysede beyazlamak için boşverin..karayım karayım şıkır şkır parayım mutluyummmmm

evet kızlar nihayet foruma uzun zaman sonra girdim...son durumu aktarayım 3 kutu sonunda istediğim beyazlığa ulaştım ama kremin kokusu nu pek sevmedim açıkçası ..bu arada cildim de ki lekeler de kayboldu...şahsen bi zararını görmedim ilk hafta sadece elimin üzerinde denedim zaten...krem hakkında şüphesi olan arkadaşlar ben gibi yapabilir görünmeyen bir yerinize de sürebilirsiniz..bu arada her ürün de olur bazı vakalar hatırlarsanız bi ara çok ünlü bir manken vardı...adını hatırlayamıyorum çok ünlü bir markanın gece kremini gece yatarken ısürmüş ve sabaha yüzü resmen kalıcı yaralar içinde kalkmış..sonra bu manken davacı olmuştu firmadan...ve sürdüğü kremi araştırmışlardı..içinde metal gibi şeyler çıkmıştı cildi parçalayıcı özelliği olan diğer kremlerde yokmuş ve ne tesadüf ki tek üretim hatası olan krem de şu işe bakınız ki o mankene denk gelmiş...

police_woman25 beyazlamak için fair&lovely kreminin hangisini almam gerekiyor. tüm yazılanları okudum fakat kafam karıştı. 2 tip var sanırım. siz hangisini kullandınız. cevabı bekliyorum...mirmirmirmir:uhm:

Cnm ben beyazlamak için başka şey kullanıyorum. Türkiyede yaygın değil yurt dışından getirtyom. Beyazlama sabunları ve kremi....

2 çeşidi var aktarlarda birisi ayurvedic diğeri antimarks olan ayurvedic daha çok bitkisel ikisi de ten açmak için uygun benim kullandığımı sorarsan 2 tane antimarks 1 tane de ayurvedic kullandım sonuç istediğim gibi canım

kızlar aslında böyle kremlere ihtiyaç kalmadı artık çünkü yeni bir ürün çıkarıldı isviçre patentli güneş kremi ama yüze sürünce yüzünüz bembeyaz ve çok doğal duruyor yıkamadığınız sürece de geçmiyor en güzel olan yanı da yağsız olması bir arkadaşım kullanıy

Cnm bu güneş kremi geçici değil mi? yani sadece beyaz göstermez mi? yani bence ten beyazlatıcı şeyler kullanmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…