Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

cnm adı nedir bu güneş kreminin? tr de var mı?

ben buğday tenliyim. bazı günler şaşırtıcı derecede yüzüm beyaz görünür, akşama doğru geçer. ben de arap kızı kullanmaya başladım. ilk günler değişikliği fark ettim.
1-2 aydır kullanıyorum . teni bi yere kadar açıyor. belli bir noktada kaldı. yüzümün solukluğu gitti. aydınlandı ama ciddi bir değişiklik olmadı. bi de fair i deneyeceğim.
saol police cevapladığın için

canım kremin adını hatırlamıyorum ama arkadaşımdan öğrenebilirim.arkadaşımın çok koyu renk sivilce lekeleri izleri vardı onları tamamen kapatıyordu.yani lekeler hiç gözükmüyordu harika bi güneş koruyucu üsteliik fondöten olmadığı için gözenekler de genişlemiyor.

paprikaa canım güneş kremi çok yoğun beyaz kıvamda ve kolayca sürülüyor ve yıkanmadan geçmiyor.yani bizzat yıkamak gerekiyor su ve sabunla.arkadasa sormuştum yağmura falan dayanıklıymış.daha fazla bilgi almaya calışırım isterseniz.

fair lovely i öneririm hayatım sadece kokusu pek iç acıcı değil cilt rengi acma gücü iyi lekeler de gidiyor sadece biraz tuhaf kokuyor tek eksisi burda.

cnm ben güneş kremini tercih ediyorum. öğrenirsen adını ve içeriğini çok memnun olurum..
cihicco kullanıyordum güneş kremi bebekler içindi kıvamı youndu pudra gibi duruordu ama yapısını deiştirdikleri için onu kullanamıyorum. öğrenirsen sevinirim..

Fair and lovelyi police-womenin söylediği siteden alcaktım. ama site mafiş olmuş:)
onun dışında bi yerde bulamadım.
eczanelerde falan satılır mı krem?

meraba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum police_woman25cildi beyazlatan üründen bahsetmiş fair and lovely ürününü nereden sipariş verebilirim bana yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

acil yardım ten rengini nasıl açtın ben yüzümdeki benleri aldırdım kabuklarını soyduğum için kahve rengi lekeler kaldı geçmez die beni korkutuyolar bende alsam geçirirmi cevaplarsan çok sevinirim çok beyaz tenli olduğum için çok belli oluyor lütfen kızlar

arkadaşlar ürün süper alıcam ben bakın ozellıklerıne

GÖZ ALTI MORLUKLARINA KARŞI VE GÖZ ALTI ÇİZGİLERİNİ AZALTIR YOK EDERSİYAH NOKTALARI, SİVİLCELERİ VE SONRASI İZLERİ TEDAVİ EDER.

HİPER-PEGMENTASYONU VE LEKELERİNİ (CİLDİN BELİRLİ BÖLGELERİNDEKİ SİYAHLAŞMA VE KIZARIKLIK) AZALTIR !

DOĞUM SONRASI VE KİLO KAYBI SONRASI ÇATLAKLARI AZALTIR !

BU KOMPLEX KREM AYRICA "UVA" VE "UVB" GÜNEŞ IŞIĞINDAN KORUR !

YIPRANMIŞ CİLDİ ONARIR, CİLDİ CANLANDIRIR VE YAŞLANMA ETKİLERİNİ GECİKTİRİR !

GÜNDE 2 KEZ KULLANILMASI TAVSİYE EDİLİR.

DOĞAL MEYVELER ÖZÜ, VİTAMİN B-3, VİTAMİN E, ALLANTOİN İÇERİR.

KİMYASAL BEYAZLATICI VEYA ZARARLI MADDELER İÇERMEZ.

ÜRÜN HİNDİSTAN MALIDIR.
ÜRETİCİ FAİR&LOVELY MARKASI, UNİLEVER.
(HİNDİSTANDA EN POPÜLER MARKA'DIR)

bu ürün aktarlarda satılıyor mu peki? fiyatını bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunz??
kullanıp memnun olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim fisfisfis

merhabalar uzun zamandır bende o kreme ulaşmaya çalışıyorum unilever sitesinden araştırdım onların ürünü zaten zararlı madde içermediği tet edilip kanıtlanmış daha önce almaya çalıştım bir siteden ama sorun çıktı bana ulaşmadı siz nereden aldınız söyleyebilirmisin teşekkürler

selam kızlarrrrr ben buraya yeni üye oldummm ve bildiğinizz kara kuru birşeymmm şu dekolte ve omuz bölgem beyaz ama yüzüm çok renkli yanaklarım kırmızı ama esmerim sinirlendiğimde kızdığımda kızarırım =))) ama karayım yani bide dirseklerim diz kapaklarım koltuk altlarım sanki daha koyu duruooo beyazlamak istiyorummm bu krem etkilimidir ve izmirde nerde bulurum bana yardımcı olursanız çoook seviniciiim =)) daha önce beyazlamak içn bi çok şey kullandm ıraktıktan sonra yine karardım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…