Cumartesi günü bana yeni açılmış bir fake hesapla bir mesaj geldi. Güya bu hesaptan yazan kişi ismimi beni tanıyan birinden almış bu da benle konuşmak istemiş o kişi de konuşmayı kabul eder demiş. Bende bu kişi kim diye sorunca eskiden konuştuğun belki eski sevgilindi gibisinden şeyler yazdı ben en son inanmayıp engelliyorum uğraşamam diyince de, herkesle konuşursan herkese de derler yaz diye dedi. Bu mesajını okuyunca çılgına döndüm ağzıma ne geliyorsa yazdım. Şu an zaten üç senelik bir ilişkim var bunun öncesinde iki kişiyle çıktım ama yaşım çok küçüktü ve kısa sürdü. Daha öncesinde ne bir flörtüm oldu ne de başka birine merhaba dediğim. Sonra sevgilime yazdı bu kişi hala ağır ithamlarda bulunuyor bu kız herkesle konuşan herkesle sevgili olan birisi diye. Suphelendigim eski sevgilime yazdı şimdiki sevgilim çocuk yok ben değilim zaten şu an başka birisi var hayatımda dedi. Ama inanın kızlar başka hickimse yok suphelenecegim. Kafayı yemek üzereyim üç gündür stres yapıyorum ya ailemden birisine yazarsa zaten yazdıkları baştan aşağı yalan dolan asla gerçeklik payı yok zaten kime yazarsa yazsın inanmaz da yine de annem falan duyarsa panik atak yapar kötü olur. Savcılıkla falan da uğraşamam çünkü annem öğrenir. Yani ne yapacağımı şaşırdım sizce bu kişi aileme de mesaj atmaya kadar gidebilir mi ?
Not: biraz önce sevgilime yazıp artık sana değil başka birilerine yazicam dedi