- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Iyilik canimm senden nabeerNabeeer
Bende iyi canımIyilik canimm senden nabeer
Icimden fake hikaye yazmak geliyor ama aklima bir sey gelmiyor
Aynn ama geceye kadar patlatiriz dusunmek icin cok vaktimiz varBende iyi canım
aynen aklima gelmiyor yoksa yazacamda
evetttt düşünelim bakalım güzel şeyler bekliyorumAynn ama geceye kadar patlatiriz dusunmek icin cok vaktimiz var
cıks cıks cıksne yapacağımı bilemiyorum kızlar ne olur yardım edin
sevgilimle 6 gündüz birlikteyiz ciddi bir ilişki yaşıyoruz biliyorsunuz ama bu gün eski sevgilim aradı.beni özlemiş, benden ayrıldığına pişmanmış.aslında o beni arayınca anladım ki bende onu özlüyormuşum(
çok güzel günlerimiz olmuştu onunla, tam 17 gün deli gibi aşıktık birbirimize evlilik planları yapıyorduk.ailesiyle tanışacaktım beni evine davet etmişti ama benim o gün ani bir uçuşum oldu ve gidemedim o'da bana küfürler etti bende sinirle ona küfür ettim ne yazık ki ayrıldık ondan ayrıldıktan 13 saat sonra şimdi ki sevgilimle tanıştım daha önce söylemiştim ilk görüşte aşk bizim ki.
eski sevgilimi özlüyorum ama yeni sevgilime haksızlık yapmak istemiyorum.üstelik mor oda hala ilgimi çekiyor.eski sevgilim hiç bana süpriz yapmazdı, yeni sevgilimle bu gece yine görüşeceğim ona eski sevgilimin aradığın söylemeli miyim bilmiyorum..... sizce ne yapmalıyım?
ne yapacağımı bilemiyorum kızlar ne olur yardım edin
sevgilimle 6 gündüz birlikteyiz ciddi bir ilişki yaşıyoruz biliyorsunuz ama bu gün eski sevgilim aradı.beni özlemiş, benden ayrıldığına pişmanmış.aslında o beni arayınca anladım ki bende onu özlüyormuşum(
çok güzel günlerimiz olmuştu onunla, tam 17 gün deli gibi aşıktık birbirimize evlilik planları yapıyorduk.ailesiyle tanışacaktım beni evine davet etmişti ama benim o gün ani bir uçuşum oldu ve gidemedim o'da bana küfürler etti bende sinirle ona küfür ettim ne yazık ki ayrıldık ondan ayrıldıktan 13 saat sonra şimdi ki sevgilimle tanıştım daha önce söylemiştim ilk görüşte aşk bizim ki.
eski sevgilimi özlüyorum ama yeni sevgilime haksızlık yapmak istemiyorum.üstelik mor oda hala ilgimi çekiyor.eski sevgilim hiç bana süpriz yapmazdı, yeni sevgilimle bu gece yine görüşeceğim ona eski sevgilimin aradığın söylemeli miyim bilmiyorum..... sizce ne yapmalıyım?
çok kırıcısın neden öyle diyorsun yaadünyanın çivisi çıkmış işte..aşktan anlamayan ınsanlar üzülüyorum genclıgı boyle gordukce
bızım zamanımızda boylemıydı yaa
kapıdan burnumuzu cıkaramazdık..
bı kere kapıdan burnumu gızlıce cıkardıydım da annem 1 gun burnumu kapının dısında beklettı soktu demır parmaklıgın dısına sadece burnumu oyle beklettı kara kış..
donmuştu burnum be soguktan
rabbim bizleri korusun allah daha beterınden saklasın amin cümlemize
37 mi maşallah sanaçok kırıcısın neden öyle diyorsun yaa
benim şimdiye kadar 37 sevgilim falan oldu hepsi ile de ciddiydim kimse ile dalga geçmedim, umut vermedim.evlenmeyi onlar istiyordu hemde beni tanıdıktan 1 gün sonra evlenelim, seni çok seviyorum karı kocacılık alıştırmaları yapalım diyorlar.bence sen benim kadar güzel olmadığın ve seninle evlenmek isteyen olmadığı için beni kıskanıyorsun
çok kırıcısın neden öyle diyorsun yaa
benim şimdiye kadar 37 sevgilim falan oldu hepsi ile de ciddiydim kimse ile dalga geçmedim, umut vermedim.evlenmeyi onlar istiyordu hemde beni tanıdıktan 1 gün sonra evlenelim, seni çok seviyorum karı kocacılık alıştırmaları yapalım diyorlar.bence sen benim kadar güzel olmadığın ve seninle evlenmek isteyen olmadığı için beni kıskanıyorsun
yaparım seni ilgilendirmez , hem doğru kişiyi bulamadıysam ne yapayım bu benim suçum mu?haddini bil bi kere ben 45 yasındayım daha 6 kere evlendım sen hayatına sokmussun 37 kişi şimdi gelmişsin 38e
bunun üstüne bı 20 daha yaparsın sen
annen baban hıc edep ogretmemıs sana ayıp ayıp
caiz değil bi kere
sus senin gibiler yüzünden erkeklerimizi elimizde tutamıyoruz ne biçim çirkef bir şeysin sen beyaparım seni ilgilendirmez , hem doğru kişiyi bulamadıysam ne yapayım bu benim suçum mu?
edebi senden mi öğrenicem teyza sen daha elinde koca tutmayı beceremiyorsun önce kocana sahip çıkmayı öğren
yanlış anlama var ben kimsenin erkeğine bakmıyorum ki, bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz, çok kırıcısın benim derdim bana yetiyorsus senin gibiler yüzünden erkeklerimizi elimizde tutamıyoruz ne biçim çirkef bir şeysin sen be
saçını yolarım senin
saygı maygı kalmamış genclerde ya
38 tane erkekle sevgili oldun illaki benim 74.cü sevgilime rasgelmişsindir yaaayanlış anlama var ben kimsenin erkeğine bakmıyorum ki, bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz, çok kırıcısın benim derdim bana yetiyor
önce ki konularımı okumadan yorum yapmışsın. yoksa herkes benim haklı olduğumu biliyor.
kızlar çk ktym. neler oldu bi bilseniz. kendimi o kadar kötü hissediyorum bütün sorunlu insanlar beni buluyor. öncelikle uzun vekarışık olursa kusura bakmayın.
ben 5 yıllık evliyim eşimle tanıdıgımız bi çift var genelde beraber taklıyoruz. benim eşimin şehir dışına gidip gelmesi gerekiyor iş için. neyse ben bu ara yalnızım her anlamda.. eşim beni yalnız bırakıyor. neyse işte beraber takıldıgımız çift var demiştim ya kadın memleketine gitti bi hafta yok. benim eşimde yok yanımda bende gece evde tek kalmaya korka biriyim yani asla tek uyuyamam. neyse madem adamında karısı yanında değil gelsin bize beraber kalalım dedim adamda sağolsun kabul etti geldi beraber kaldık bi kaç gün.
dünde gece saat 2 film falan izliyoruz biraz müstehcen sahneler vardı bianda ne oldugunu anlamadan beni öptü ama ben asla o niyette değildim kızlar. e madem öptü olan oldu diyerek bende karşılık verdim. iki dk sonra kapı açıldı eşimle adamın karısı gelmesin mimeğer bizden şüphelenmişler de ne kadın memelekete ne kocam iş için şehir dışına gitmiş beraber bi denemek için bi otelde kalmışlar kızlar inanabiliyor musunuz? ben bu muameleyi hakedecek naptım? kadın beni dövdü saç baş kavga ettik o sırada eşim kadına yapma hayatım dedi. dikkatimi şimdi çekiyor. ben pek bişey anlamadım ama ne oluyor? kızlar çok yorgun ve üzgünüm ben şimdi napayım. resmen kocam benden şüphelenmiş. tamam daha önce böyle başka bi olay daha olmuştu ama ben töbe etmiştim. kızlar napayım yardım edin. kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?