- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
zaten kısa çıkarsınız kısa sevgiliye yetr o kadar süre mesela benim kocam çok uzun o yüzden evlendim 2.80 boyubelkı de haklısınız bak bu hosuma gitti kankası var kısa boylu baya bi
ben 160 ım oğlanda 175 ama olsun deneyım yıne de
eee bu olmadı bak buraya içimizdeki manyakla konuşuyordukwalla benım de erkek arkdşm geldı kaptı kaçtı pcyı, okudu son yorumumu
rezıl oldum wallahı
gercek degıl onlar dıyom adama ya
canım kusura bakma ben beddua ettin sandım.hemen yönetime bildireyim boşuna kiblemesinler seni.beddua etmedım ben allaha havale ettım(
zaten kısa çıkarsınız kısa sevgiliye yetr o kadar süre mesela benim kocam çok uzun o yüzden evlendim 2.80 boyu
Hadi yawalla benım de erkek arkdşm geldı kaptı kaçtı pcyı, okudu son yorumumu
rezıl oldum wallahı
gercek degıl onlar dıyom adama ya
canım kusura bakma ben beddua ettin sandım.hemen yönetime bildireyim boşuna kiblemesinler seni.
tabi anlıyorum seni çok üzgünsün insan bu kadar üzgünken ALLAHa havale eder zaten
allah seni ya
vurdun mu 2.80 yere uzanır o şimdi =))
Hadi yagerçeklik yok zaten huc bi tarafında konuşulanlarin ama kinuyu bilmeyen ciddiye alabilir tabi :)
Hadi yagerçeklik yok zaten huc bi tarafında konuşulanlarin ama kinuyu bilmeyen ciddiye alabilir tabi :)
tamam canım, tabi ki iyi olacaksın istersen bir hobi ile uğraş kafan dağılır birazyonetıme ben de yazdım konumu kapattırın cok tepkı aldım dedım
onlar da bana hak verdıler, ağlamayı kestım
şimdi bıraz ıyıyım
valla kocam geyiğin çok piss senin der haklıymış adam an itibariyle hak verdim adama
tamam canım, tabi ki iyi olacaksın istersen bir hobi ile uğraş kafan dağılır biraz
düşünemiyorum :)))) deli mi derlerdi yoksa başka bir şey miHadi yagerçeklik yok zaten huc bi tarafında konuşulanlarin ama kinuyu bilmeyen ciddiye alabilir tabi :)
aplan yok mu senin ?aslında hobbylerım var mesela pişti oynuyom bazen
mahalledekı oğlanlarla piskilet yarısına gırıyom
aplan yok mu senin ?
Kalk yardım et kizaslında o benım de normal oldugumu pek dusunmedıgı ıcın son yorumu okudu dırek bu ne lan pskopat dıye verdı yanı
şimdi o etrafı topluyo ben burda utanmadan hıkaye sıkıyom
Iyi geceler :)ben yatıyorum iyi geceler kızlar
Şizofren diyebilirlerdidüşünemiyorum :)))) deli mi derlerdi yoksa başka bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?