- 19 Ocak 2015
- 418
- 168
- 48
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
walla benım de erkek arkdşm geldı kaptı kaçtı pcyı, okudu son yorumumu
rezıl oldum wallahı
gercek degıl onlar dıyom adama ya
Iyi gunler sizinle bir derdimi paylasmak istiyorum kesinlikle fake degilim bunu bilin. Oncelikle ben cok zengin sosyetik onde gelen bir ailenin mensubuyum kirk iki yasindayim. Cok zengin ve bir o kadar da cekiciyim bunu herkes bilir yani gomleginizi ilikleyin de okuyun.
Karakter olarak cok iyimser ve mutevazi bir insanimdir bunu herkes der.
Gecen hafta 5bin avroluk hakiki deri ceketimi giyip kendimi sadece zenginlerin alisveris yapabilecegi avm'ye attim. Orada ozel kuafor mevcut. Herneyse oturdum herzamanki gibi olsun dedim calisan kiza sonra ise yeni baslamis fevkaladenin fevkinde bir bey gelip basladi saclarimin bakimina. Bittikten sonra yasin kac hanim evladi diye sordum yirmiymis yasi. Tam da aradigim yasta bir erkekmis heyecanla hemen benimle evlenir misin diye sordum hayir oglunuz yasindayim deyip beni rencide etti fakir. Seni paramla doverim dedim evleneceksin benimle dedim ama o sinirle dedim yoksa ben aslinda cok iyiyim dolarlarimin, villalarimin uzerine yemin bile edebilirim fakat kabul etmedi. Buyuk bir askla yanip tutusuyor her gece gozyasi dokuyorum onsuz yasamak istemiyorum arkadaslar ne olur yardim edin lutfen para isi halleder mi acaca ay ne yapacagimi sasirdim zenginlik basa bela
Kızlar merhaba. Yine ben.
Bilenler bilir 4000 aaağğro maaşla calısıyorum. Şimdi ben sizin tavsiyelerinizle 2bin lira maaş alan sevgilimden ayrılmaya karar verdim. Konustum ve ona 'sen bana layık değilsin' dedim, ayrıldık. Ertesi gün sevgilimi yanında bir kızla gördüm. Kızda çirkin bişey ve belliki kalitesizdi yani benim yanımdan gecemez o derece. Neyse işte sevgilimi başka bir kızın yanında görünce adam gözüme daha baska bir yakısıklı geldi. Sanırım ona aşık oldum.
Daha sonra kızı tenha bir yerde kıstırdım. Sen kimin sevgilisine yazılıyorsun paççozzz diye bastım tokadı. Fırlattım suratına 4000 ağroyu(maaşımı yeni almıstım).Bizim bu bagrısmamıza sevgilim koşarak geldi. Napıyorsun o benim kardeşim dedi
Görümcecim özür dilerim dememle kız seni anneme sölicem diye koşarak uzaklaştı. Bende peşinden yapmaaa diye koşuyordumki ayağım takıldı tam yere düşecekken ultra yakısıklı ve paçalarından zenginlik akan bir cocuk beni belimden yakalayıp tuttu. Sonra uzun süre gözgöze bakakaldık ve o an asık oldugumu anladım. Bizi böyle gözgöze gören ex-sevgilim müstakbel sevgilime kafa göz daldı. Müstakbel sevgilimin agzı burnu kanayınca birden gozume çirkin geldi. Sonra oradan koşarak uzaklastım.
Kızlar ben mutluluğu hak etmiyormuyum? Kime aşık olsam bir problem cıkıyor ne olacak bu durum?
dunyanın çivisi cıkmış yazıklar oolsun aynı saatte 2 kişiye asık olmak !!
şizofren ve fantezili :))Şizofren diyebilirlerdihalimize bak
Iyi gunler sizinle bir derdimi paylasmak istiyorum kesinlikle fake degilim bunu bilin. Oncelikle ben cok zengin sosyetik onde gelen bir ailenin mensubuyum kirk iki yasindayim. Cok zengin ve bir o kadar da cekiciyim bunu herkes bilir yani gomleginizi ilikleyin de okuyun.
Karakter olarak cok iyimser ve mutevazi bir insanimdir bunu herkes der.
Gecen hafta 5bin avroluk hakiki deri ceketimi giyip kendimi sadece zenginlerin alisveris yapabilecegi avm'ye attim. Orada ozel kuafor mevcut. Herneyse oturdum herzamanki gibi olsun dedim calisan kiza sonra ise yeni baslamis fevkaladenin fevkinde bir bey gelip basladi saclarimin bakimina. Bittikten sonra yasin kac hanim evladi diye sordum yirmiymis yasi. Tam da aradigim yasta bir erkekmis heyecanla hemen benimle evlenir misin diye sordum hayir oglunuz yasindayim deyip beni rencide etti fakir. Seni paramla doverim dedim evleneceksin benimle dedim ama o sinirle dedim yoksa ben aslinda cok iyiyim dolarlarimin, villalarimin uzerine yemin bile edebilirim fakat kabul etmedi. Buyuk bir askla yanip tutusuyor her gece gozyasi dokuyorum onsuz yasamak istemiyorum arkadaslar ne olur yardim edin lutfen para isi halleder mi acaca ay ne yapacagimi sasirdim zenginlik basa bela
Hayaldunyamiza bak beeeeh neler varmış :)şizofren ve fantezili :))
Bende kaçıyorum yavaştan iyi gecrler kizlaaaarbenden bu gecelik bu kadar.yarın görüşmek üzere.iyi geceler hanımlar
Hanımefendi paranız var diye herkes sizin agzınıza mı bakacak sanıyorsunuz bu ne hadsizlik!
Sonrada ben sivri yorum yapıyor oluyorum yaaa
bence o sizi sevmıs naz yapıyor mucadeleye devam
Kızlar hepiniz çok tatlısınız
ben de yatıyorum yoksa bu gidişle erkek arkadasımdan dayağı yiyip ciddi konu açıcam bu gidişle
Giderayak yaptın yapacağınıKızlar hepiniz çok tatlısınız
ben de yatıyorum yoksa bu gidişle erkek arkadasımdan dayağı yiyip ciddi konu açıcam bu gidişle
Giderayak yaptın yapacağınıaman dayak yeme :)) iyi geceleeeer :)
Bende kaçıyorum yavaştan iyi gecrler kizlaaaar
Kızlar hepiniz çok tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?