Fake konu acmak

Kızlar cok tatlısınız amma ve lakin sanırım benım yavaştan cıkmam gerekıyor =)
işlerim çok yogun bu ara tekrar görüşürüz kendınıce cici bakın =))

Ben de katılayım madem..

Geçen akşam arkadaşıma ugradım o arada telefonum çaldı erkek kardeşim abla neredesin evde misin dedi ? Ben de hayır evde degilim arkadaşımdayım eve geç döneceğim noldu ? dedim..

O da abla size ugrayacaktım dedi ben de enişten evde istersen ugra oturursunuz beraber dedim,bakarız deyip öylece telefonu kapattık..

Eve geç döndüm tabiki zili çaldım kapıyı açan yok yedek anahtarım vardı üzerimde kapıyı açtım eve girdim odalara bakındım eşim yoktu evde hemen telefonla aradım baktım telefonu yatak odamızda çalıyor ,unuttu herhalde deyip önemsemedim o an yatak odasından tam çıkıp oturma odasına geçecektim ki bir gülme sesi geldi ebeveyn banyosundan

Gidip kapıyı vurdum aşkım dedim banyoda mısın ? ses vermedi endişelendim tabi kapıyı bir açtım erkek kardeşimle eşim banyodalar !!!!!! Ben şoooooook

Neye ugradıgımı şaşırdım kızlar sizce eşimle erkek kardeşimin arasında birşey mi var ? :))))))))

mRHaBA kIzlAR ben 19 yŞaındayım erkek arkAAŞıMLA bİr Ke Z benİMLe ÜzeRRİNDE Body Ve Tayt İle öpüLTÜM VRe Sonra YkanıKEN haFİF kıMRIZI leke GELdi Sİzce ben kızmIYIM ?

o kadını da suçlamayın yani bence geçerli sebepleri vardır. benim konuma ne kadarda benziyor hımmmmm

yaaa çok kötü olmuş, peki sen kocanı mı seviyorsun, yoksa o kadınının kocasını mı? sende onun kocasına çıplak foto gönder

ben kocamı seviyorum canım otelde aramızda bişeyler olmasının sebebi o gece yemekte cok fazla fındık yemiştim kendimi tutamadım
birde banyo yaparken video yollamıs bu arsız kadın eşime.

ne kadar dar görüşlüsün ne yani erkek erkeğe muhabbet oluyor da erkek erkeğe duş olamaz mı????

A-a gercektende cok benzerlikler var bana bak yoksa sen o zilli karımısınnnn????????????*
Kocamı elimden almayamı calısıyosun sennnn
hayırdır kızıaaaaaaaaaaam benim istediğim bütün erkekler bana ait bunu o kafana sok!! benim attığım mesajı biliyorsan kocanın cevabınıda biliyorsundur

Belkide kese yapıyorlardı ne kadar fesatsınız böyle. Güven bi ilişkide en önemli şey eşinize güvenmeyecekseniz ayrılın!

mRHaBA kIzlAR ben 19 yŞaındayım erkek arkAAŞıMLA bİr Ke Z benİMLe ÜzeRRİNDE Body Ve Tayt İle öpüLTÜM VRe Sonra YkanıKEN haFİF kıMRIZI leke GELdi Sİzce ben kızmIYIM ?
canım bence hemen eczaneye git ve bir hamilelik testi al.hamile kalmış olabilirsin

Neden böyle yazıyorsun gözümüzü cıkarmak içinmi? Ayrıca öpüşmeye aklın yetiyorda kızlığına yetmiyormu?
Neyse kınamak istemiyorum benimde kızım var!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…