Fake konu acmak

Sana yaptığım bütün olumlu yorumlar haram olsun sen nasil biseysin ya soktayim gerçekten şuan elom ayağım titriyor sinirden. Sen nasıl anne olacaksın o çocuğa da adama da acıyorum bulmussun saf adamı kandir tabii. Sizin gibiler yüzünden kimseye guvenemez olduk ya yeter artik yanacaksin cayir cayir.

senin gibiler nasıl insan içinde geziyor yahu

Bi de soyle dusun tatlim adam kisir bende pko var pko olmasa da cocugum olmiycakti hiiic de pisman degilim en azindan anneligi tadicam hih. Ben kocami seviyorum tamam miii gercegi anlatamazdim hem bebegimden olurdum hem yuvamdann. Boyle yorunlar yapacaksaniz lutfen konumdan uzaklasin ben buraya elestirilmeye degil akil almaya geldim. Size ozelimi aciyorum sizin yaptiginiza bakin. Hem hep erjekler mi aldatacak yalan soyleyecek bu yalanim cok hayirlis seylere vesile olduuu!!!!!!

Daha bunun cocuk dogunca olanini da yazcam

Allah islah etsin senide senin gibileri de. Bu nasil bi zihniyet hayırlara vesile oldu diyorsun bide hic mi yüzün kizarmiyor senin. Aslinda varya senin gibilerin buraya girişi yasaklanmali sinir bozuyorsun çünkü.

senin gibiler nasıl insan içinde geziyor yahu
Catlayin da patlayin hem dogurcam hem kocamla yasiycam ooohhh. Siz bu kafayla aldatilan olursunuz devir aklini kullanma devri bi kereee hihhh hem herkesin hayatina kimse karisamaz

(Sokak roportaji mod on )

Catlayin da patlayin hem dogurcam hem kocamla yasiycam ooohhh. Siz bu kafayla aldatilan olursunuz devir aklini kullanma devri bi kereee hihhh hem herkesin hayatina kimse karisamaz

(Sokak roportaji mod on )

rezil kadın seni zenciler götürsün saatçileride yolda kesiyorsundur onlarda da yap bir düzine velet

Allah islah etsin senide senin gibileri de. Bu nasil bi zihniyet hayırlara vesile oldu diyorsun bide hic mi yüzün kizarmiyor senin. Aslinda varya senin gibilerin buraya girişi yasaklanmali sinir bozuyorsun çünkü.

Yoo niye yuzum kizarsin ki ayol adam kisiirr cocugu olmuyo beni opsun de basina koysun kimse onu cekemezdi ben ana olmak istiyorum anaaaa

Sekiz ay sonra

Kizlar zenci bebisimi dogurdum dort ay once. O gun Esim aileler o kadar mutluydu ki. Cocuk esimden olmamasina ragmen cok sevdiler ay bir de tatliii gormeniz lazim. Herkes bana bir ilgi bir ilgi. Ama bir sorun var. Ailemin hastanede olmadigi bi gun ailemin yoklugunu firsat bilip benim x hastaneye geldi. Bebek ondan mi degil mi gormek icin. Bakti ki bebek melez. Hemen babalik duygulari kabardi. Seni seviyorum gel kacalim evlenelim size bakarim o benim cocugum baskasina baba dedirtmem o benim fikirlerimi degistirdi ben bu hayatta bi seni sevmisin meger seni ve kizimizi istiyorum meleklerim dedi. Evlilik dusunmeyen adam dondu resmen. Dedi sana iki gun sure dusun tasin yoksa esine tum yasadiklarimizi anlatirim. İki gun sonra geldi beni oyle kararli gorunce esimle konustu. O seni aldatti bebek benden onu bosa bilmem ne. Kocam tabiki ona inanmadi naisl iftira atarsin karima sapik dedi. Cunku ben herseyi tasarlamistim. Karakolluk olduk. X nezatete dustu tecavuzden. Sikayetci olduk. Nasil olsa ceza almaz dedim sikayet ettim. HANİ BU ULKEDE TECAVUZCULER SERBEST KALİYO YA KADİN OLMAK TAHRİK SEBEBİ YA! Ben de ona guvendim. Ama ne olduu cocuga on yil hapis verdiler inanamadim. Ben de gercekleri anlatmak zorunda kaldim. Askimin pesinden gideyim dedim cok seviyodum hem de bebegim babasiyla buyusun istedim. Gercekten beni evlenmek istedigine inandirdi kocamla konusmaya cesaret ettiyse bana cok asik demektir. Neye ailemle aram bozuldu hicbiri benim yanimda degil aimdi reddettiler. Biz de olaylardan hemen sonra evlendik. Ama kizlar cocuk o kadar degisti ki. Onu sikayet edip karakollara nezaretlere duaurmemin acisini cikariyo simdi. Eger onu sikayet etmesem hersey cok farkli olacakmis. O beni gercekten sevmis. Ama simdi nefret ediyomus. Ben onanbunu nasil yaparmisim. O sikayeti ettifim an yemin etmis artik sevgimden degil intikam almak icin evlenicem diye. Simdi eve her gece kiz getiriyo bi de bana hizmet ettiriyo bazen uc kiz getirdigi bile oluyo. Odaya gecip igrenc seyler yapiyolar anahtar deliginden bakiyorum. Surekli dovuyo beni. Cocuguma sadece gunde bir saat dokunabiliyorum. O calismiyo beni calistiriyo. Okulumu da bitiremedim hamilelikte kaydimi dondurdun x le evlenince hic okutmadi. Merdiven siliyorum tenizlige gidiyorum tum parayi x yiyo.Cok pimanim yuvami nasil yiktim meger ben kocama cok asikmisim. Kizlar bebegimi kuvette bogucam kendim de fare zehri icip olucem. Bu hayata daha fazla katlanamam elveda..

çirkef seni müstehak bu sana
beter ol
sana ah vah mı diyeceğimizi sandık
şimdi de bir kızılderili bul
ondan çocuk yap renklerin kardeşliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…