- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Devamini yazdimm hersey 42. SayfadaaaHaber bekliyoruz canım benim
Amannn ha gerci inanmazdim ben
CıumbIZı alıp GelsÜN kAşlarIM BIyıklarım Çıkmıştı MuN E kİm o da Mı YaşlI SEN gibi @Mune
Siz cidden kavga mi ediyonoz olooom burda her laf geyik olmaliiiKapim her gelene açık sekerim buyur gel avukatlarimla bekliyorum seni
Eğleniyoruz kız ne alakaSiz cidden kavga mi ediyonoz olooom burda her laf geyik olmaliiikavgalar bile geyik olacakkk tum kotu sozler geyiik geyyyuiiiik
Sana yaptığım bütün olumlu yorumlar haram olsun sen nasil biseysin ya soktayim gerçekten şuan elom ayağım titriyor sinirden. Sen nasıl anne olacaksın o çocuğa da adama da acıyorum bulmussun saf adamı kandir tabii. Sizin gibiler yüzünden kimseye guvenemez olduk ya yeter artik yanacaksin cayir cayir.Dort ay sonra
Kizlar dort ay once bi konu acmistim burda sanirim 17. Sayfada. Yirmi yasindayim kuzenimle dort yillik evliyim. Okuldan erasmus projesiyle gelen zencilerden biriyle ask yasiyordum. Ayni gun hem onla hem kocamla beraber olmustum. Sonra bir ay hicbiriyle birlikte olamadim ve hamile kalmistim. Bu konuyla ilgili fikir istemistim sizden. Neyse gel gelelim gelismelere. Size bunu yazdiktan dort gun sonra kocam geldi is seyahatinden. Ben hala dusunuyrm ne yapcam ne soyliycem ben bu adama ya cocuk ondan degilse diye. Neyse efenim gelmeden once de kocacim cok moralim bozuk senle konusmam lazim icim icimi yiyo artik bu yuku tasiyamam cok korkuyorum depresyona girdim sana ihtiyacim var yanimda olmana ihtiyacim var diye agladim telefonda. O da korktu hemen konusmamizin ertesi gunu isini birakip geldi. Ne oldu anlat dedi. Aglaya aglaya anlattim. Bu yuku daha fazla tasiyamiycam daha onceden soyliycektim ama korktum sonra uzuntuden hasta oldum dedim. Bir ay once sen seyahate gittiginin hemen ertesi gunu okuldan dersim bitince aksam anneme gidecektim ya hani gidememistim yari yoldan donmustum dedim. Ee dedi. O karanlikta okul lojmanlarinin arkasindan gecerken bi adam bana saldirdi. Namusumu kirletti dedim. Yuzunu goremedim hem karanlikti hem de teni koyu renkti dedim. Sanirim zenciydi dedim. Cok utaniyrm dedim. Sana durust olmak istedim bir aydir cok kotuyum cok utaniyorum yuzune bakamiyorum simdi dedim. O da agladi benle. Alnimdan optu. Senin bi sucun yok o serefsizi bulup cezasini verecegiz yikicam o okulu onun basina dedi agladim. Dedim beni bulur oldurur cok korkuyorum hem nasil bulcaz ki birsuru zenci var dedim. Yok efendim yakarim o okulu koca unide nasil boyle seyler olur onu oraya gomerim uckur meraklisi bilmem ne zor sakinlestirdim. Olay buyusun istemiyorum allah belasini versin dedim. Sabaha kadar uyumadik sarildi o gece hic yanimdan ayrilmadi. Beni rahatlatmaya calisti ben sana guvemiyrm senin bi sucun yok o adinin sucu bilmem ne. Esimi daha cok sevdim. Zor sakinlestirdim ama bi belaya daha bulasmak istemiyrm allahindan bulsun ugrasmayalim nasil olsa mahkemeler tecavuze ceza vermiyo bosuna yipranicaz falan dedim. Haklisin dedi. Ama bi gun bulursam onun pipisini koparcam dedi. Neyse o olay oyle gecti. Onun da bana soylicek seyleri varmis. İs yemeginde bi doktorla tanismis. Sansa bakin ki kadin dogum doktoru. Esinin cocugunun olma ihtimali var sogan kuru uygulamali demis. Ve sana bi test yapalim sperm sayin coksa hamile kalma sansi da cok demis. Belki tup bebek yaptirabilirisniz demis. Neyse yaptirmis testi ve gormus ki ESİM KİSİRMİS kizlarbebek o zenci adamdan yani. Neyse bunu ogrendikten bir hafta sonra dedim biseyler yapmaliyim bi plan lazim nasil soylicem falan adetim gecikti test yaptim onune koydum agladim napcam o adamdan hamile kaldim istemiyorum bu cocugu diye. Once sok oldu konusmadi bi sure. Sonra o bebegin bi sucu yok bak bu allahin bi lutfu benim cocuhum olmuyo senin de imkansiz demislerdi. Bu bebek bizim mucizemiz olacak. Ona sahip cikacagiz dedi. Bir daha sevdim kizlar. Sonra olanlari aileler ogrendi once kabullenemediler bebegi aldirin dediler sonra ultrason fotolarini gorunce onlar da kiyamadi. Kizlar hersey lehime inanamiyrm iyi ki basta tecavuze ugradim demisim. Esim bana inandi Dort aydir cok mutluyum kizlarr hersey cok guzel gidiyoorr zenci bebis teyzeleri olacaksiniiizz
Kiz ne kavgasi geyik yapıyoruzSiz cidden kavga mi ediyonoz olooom burda her laf geyik olmaliiikavgalar bile geyik olacakkk tum kotu sozler geyiik geyyyuiiiik
senin gibiler nasıl insan içinde geziyor yahuDort ay sonra
Kizlar dort ay once bi konu acmistim burda sanirim 17. Sayfada. Yirmi yasindayim kuzenimle dort yillik evliyim. Okuldan erasmus projesiyle gelen zencilerden biriyle ask yasiyordum. Ayni gun hem onla hem kocamla beraber olmustum. Sonra bir ay hicbiriyle birlikte olamadim ve hamile kalmistim. Bu konuyla ilgili fikir istemistim sizden. Neyse gel gelelim gelismelere. Size bunu yazdiktan dort gun sonra kocam geldi is seyahatinden. Ben hala dusunuyrm ne yapcam ne soyliycem ben bu adama ya cocuk ondan degilse diye. Neyse efenim gelmeden once de kocacim cok moralim bozuk senle konusmam lazim icim icimi yiyo artik bu yuku tasiyamam cok korkuyorum depresyona girdim sana ihtiyacim var yanimda olmana ihtiyacim var diye agladim telefonda. O da korktu hemen konusmamizin ertesi gunu isini birakip geldi. Ne oldu anlat dedi. Aglaya aglaya anlattim. Bu yuku daha fazla tasiyamiycam daha onceden soyliycektim ama korktum sonra uzuntuden hasta oldum dedim. Bir ay once sen seyahate gittiginin hemen ertesi gunu okuldan dersim bitince aksam anneme gidecektim ya hani gidememistim yari yoldan donmustum dedim. Ee dedi. O karanlikta okul lojmanlarinin arkasindan gecerken bi adam bana saldirdi. Namusumu kirletti dedim. Yuzunu goremedim hem karanlikti hem de teni koyu renkti dedim. Sanirim zenciydi dedim. Cok utaniyrm dedim. Sana durust olmak istedim bir aydir cok kotuyum cok utaniyorum yuzune bakamiyorum simdi dedim. O da agladi benle. Alnimdan optu. Senin bi sucun yok o serefsizi bulup cezasini verecegiz yikicam o okulu onun basina dedi agladim. Dedim beni bulur oldurur cok korkuyorum hem nasil bulcaz ki birsuru zenci var dedim. Yok efendim yakarim o okulu koca unide nasil boyle seyler olur onu oraya gomerim uckur meraklisi bilmem ne zor sakinlestirdim. Olay buyusun istemiyorum allah belasini versin dedim. Sabaha kadar uyumadik sarildi o gece hic yanimdan ayrilmadi. Beni rahatlatmaya calisti ben sana guvemiyrm senin bi sucun yok o adinin sucu bilmem ne. Esimi daha cok sevdim. Zor sakinlestirdim ama bi belaya daha bulasmak istemiyrm allahindan bulsun ugrasmayalim nasil olsa mahkemeler tecavuze ceza vermiyo bosuna yipranicaz falan dedim. Haklisin dedi. Ama bi gun bulursam onun pipisini koparcam dedi. Neyse o olay oyle gecti. Onun da bana soylicek seyleri varmis. İs yemeginde bi doktorla tanismis. Sansa bakin ki kadin dogum doktoru. Esinin cocugunun olma ihtimali var sogan kuru uygulamali demis. Ve sana bi test yapalim sperm sayin coksa hamile kalma sansi da cok demis. Belki tup bebek yaptirabilirisniz demis. Neyse yaptirmis testi ve gormus ki ESİM KİSİRMİS kizlarbebek o zenci adamdan yani. Neyse bunu ogrendikten bir hafta sonra dedim biseyler yapmaliyim bi plan lazim nasil soylicem falan adetim gecikti test yaptim onune koydum agladim napcam o adamdan hamile kaldim istemiyorum bu cocugu diye. Once sok oldu konusmadi bi sure. Sonra o bebegin bi sucu yok bak bu allahin bi lutfu benim cocuhum olmuyo senin de imkansiz demislerdi. Bu bebek bizim mucizemiz olacak. Ona sahip cikacagiz dedi. Bir daha sevdim kizlar. Sonra olanlari aileler ogrendi once kabullenemediler bebegi aldirin dediler sonra ultrason fotolarini gorunce onlar da kiyamadi. Kizlar hersey lehime inanamiyrm iyi ki basta tecavuze ugradim demisim. Esim bana inandi Dort aydir cok mutluyum kizlarr hersey cok guzel gidiyoorr zenci bebis teyzeleri olacaksiniiizz
Bi de soyle dusun tatlim adam kisir bende pko var pko olmasa da cocugum olmiycakti hiiic de pisman degilim en azindan anneligi tadicam hih. Ben kocami seviyorum tamam miii gercegi anlatamazdim hem bebegimden olurdum hem yuvamdann. Boyle yorunlar yapacaksaniz lutfen konumdan uzaklasin ben buraya elestirilmeye degil akil almaya geldim. Size ozelimi aciyorum sizin yaptiginiza bakin. Hem hep erjekler mi aldatacak yalan soyleyecek bu yalanim cok hayirlis seylere vesile olduuu!!!!!!Sana yaptığım bütün olumlu yorumlar haram olsun sen nasil biseysin ya soktayim gerçekten şuan elom ayağım titriyor sinirden. Sen nasıl anne olacaksın o çocuğa da adama da acıyorum bulmussun saf adamı kandir tabii. Sizin gibiler yüzünden kimseye guvenemez olduk ya yeter artik yanacaksin cayir cayir.
Allah islah etsin senide senin gibileri de. Bu nasil bi zihniyet hayırlara vesile oldu diyorsun bide hic mi yüzün kizarmiyor senin. Aslinda varya senin gibilerin buraya girişi yasaklanmali sinir bozuyorsun çünkü.Bi de soyle dusun tatlim adam kisir bende pko var pko olmasa da cocugum olmiycakti hiiic de pisman degilim en azindan anneligi tadicam hih. Ben kocami seviyorum tamam miii gercegi anlatamazdim hem bebegimden olurdum hem yuvamdann. Boyle yorunlar yapacaksaniz lutfen konumdan uzaklasin ben buraya elestirilmeye degil akil almaya geldim. Size ozelimi aciyorum sizin yaptiginiza bakin. Hem hep erjekler mi aldatacak yalan soyleyecek bu yalanim cok hayirlis seylere vesile olduuu!!!!!!
Daha bunun cocuk dogunca olanini da yazcam
Catlayin da patlayin hem dogurcam hem kocamla yasiycam ooohhh. Siz bu kafayla aldatilan olursunuz devir aklini kullanma devri bi kereee hihhh hem herkesin hayatina kimse karisamazsenin gibiler nasıl insan içinde geziyor yahu
Catlayin da patlayin hem dogurcam hem kocamla yasiycam ooohhh. Siz bu kafayla aldatilan olursunuz devir aklini kullanma devri bi kereee hihhh hem herkesin hayatina kimse karisamaz
(Sokak roportaji mod on)
Allah islah etsin senide senin gibileri de. Bu nasil bi zihniyet hayırlara vesile oldu diyorsun bide hic mi yüzün kizarmiyor senin. Aslinda varya senin gibilerin buraya girişi yasaklanmali sinir bozuyorsun çünkü.
Annelik gibi kutsal bi mertebeyi agzina alma!!!!!!!!!!!!!!!Yoo niye yuzum kizarsin ki ayol adam kisiirr cocugu olmuyo beni opsun de basina koysun kimse onu cekemezdi ben ana olmak istiyorum anaaaa
Yaparim catla da patla ooohhhrezil kadın seni zenciler götürsün saatçileride yolda kesiyorsundur onlarda da yap bir düzine velet
Annelik gibi kutsal bi mertebeyi agzina alma!!!!!!!!!!!!!!!
BekliyoruuuuuzAnayim ben anaa evlatlariiim
Az sonra dogurcam bekleyin hemen yaziyorum dort ay sonrasini
eminim çirkininde tekisindirYaparim catla da patla ooohhh
çirkef seni müstehak bu sanaSekiz ay sonra
Kizlar zenci bebisimi dogurdum dort ay once. O gun Esim aileler o kadar mutluydu ki. Cocuk esimden olmamasina ragmen cok sevdiler ay bir de tatliii gormeniz lazim. Herkes bana bir ilgi bir ilgi. Ama bir sorun var. Ailemin hastanede olmadigi bi gun ailemin yoklugunu firsat bilip benim x hastaneye geldi. Bebek ondan mi degil mi gormek icin. Bakti ki bebek melez. Hemen babalik duygulari kabardi. Seni seviyorum gel kacalim evlenelim size bakarim o benim cocugum baskasina baba dedirtmem o benim fikirlerimi degistirdi ben bu hayatta bi seni sevmisin meger seni ve kizimizi istiyorum meleklerim dedi. Evlilik dusunmeyen adam dondu resmen. Dedi sana iki gun sure dusun tasin yoksa esine tum yasadiklarimizi anlatirim. İki gun sonra geldi beni oyle kararli gorunce esimle konustu. O seni aldatti bebek benden onu bosa bilmem ne. Kocam tabiki ona inanmadi naisl iftira atarsin karima sapik dedi. Cunku ben herseyi tasarlamistim. Karakolluk olduk. X nezatete dustu tecavuzden. Sikayetci olduk. Nasil olsa ceza almaz dedim sikayet ettim. HANİ BU ULKEDE TECAVUZCULER SERBEST KALİYO YA KADİN OLMAK TAHRİK SEBEBİ YA! Ben de ona guvendim. Ama ne olduu cocuga on yil hapis verdiler inanamadim. Ben de gercekleri anlatmak zorunda kaldim. Askimin pesinden gideyim dedim cok seviyodum hem de bebegim babasiyla buyusun istedim. Gercekten beni evlenmek istedigine inandirdi kocamla konusmaya cesaret ettiyse bana cok asik demektir. Neye ailemle aram bozuldu hicbiri benim yanimda degil aimdi reddettiler. Biz de olaylardan hemen sonra evlendik. Ama kizlar cocuk o kadar degisti ki. Onu sikayet edip karakollara nezaretlere duaurmemin acisini cikariyo simdi. Eger onu sikayet etmesem hersey cok farkli olacakmis. O beni gercekten sevmis. Ama simdi nefret ediyomus. Ben onanbunu nasil yaparmisim. O sikayeti ettifim an yemin etmis artik sevgimden degil intikam almak icin evlenicem diye. Simdi eve her gece kiz getiriyo bi de bana hizmet ettiriyo bazen uc kiz getirdigi bile oluyo. Odaya gecip igrenc seyler yapiyolar anahtar deliginden bakiyorum. Surekli dovuyo beni. Cocuguma sadece gunde bir saat dokunabiliyorum. O calismiyo beni calistiriyo. Okulumu da bitiremedim hamilelikte kaydimi dondurdun x le evlenince hic okutmadi. Merdiven siliyorum tenizlige gidiyorum tum parayi x yiyo.Cok pimanim yuvami nasil yiktim meger ben kocama cok asikmisim. Kizlar bebegimi kuvette bogucam kendim de fare zehri icip olucem. Bu hayata daha fazla katlanamam elveda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?